Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 768
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За мен идеите от есента решения да се вземат за конкретните училища бяха много хубави. Има училища с много малко ученици. Мисля, че другите държави не затвориха за толкова дълго учениците.

# 436
  • София
Добре, че не го направиха това с решенията за конкретните училища, защото щеше да стане по-голяма каша - още повече щяха да лъжат и да мажат кой е "леко настинал" и "учителката не беше на работа в петък, затова няма да карантинираме класа". И накрая щеше да е пищене за оценки във всяко училище - как на Иван оценките му ниски заради ДО, а на Драган са високи заради ДО и хората съвсем щяха да се побъркат.

# 437
  • В офиса
A Нот защо са го карантинирали? Той на никого нищо лошо не е казал. Мненията му в онази тема винаги са били като лекарство, т.е нужно, но не винаги приятно.
Ежко пише в теми за кучета. Не мога да повярвам, че толкова сме го обидили. Да ни замени с кучета!
Мецане, ти поне тук ли си?

# 438
  • София
Май е заради една конкретна случка, за секретарката му, която постоянно отсъствала от работа заради затворениите градини и той нещо се изказа лошо. Няколко потребителки скочиха възмутено. Ако е баннат заради това, но не знаем. Може и изобщо да няма бан.

# 439
  • София
Май е заради една конкретна случка, за секретарката му, която постоянно отсъствала от работа заради затворениите градини и той нещо се изказа лошо. Няколко потребителки скочиха възмутено. Ако е баннат заради това, но не знаем. Може и изобщо да няма бан.
Аз лично прочетох поста му за служителката и не ми се стори лош. Просто каза, че според него детските градини трябва да се отворят, защото не иска постоянно да замества служителката си, майка на 3-годишно дете, вършейки и нейната работа. И леле от там като му скочиха - какъв бил зъл, какъв бил Бай Ганьо работодател и т.н. И въпреки шеговития му стил, десетина човека успяха да се обидят и да реагират на нож.

# 440
  • в страната на чудесата
Ааааа това беше предишната карантина. Сега ги е изнервил д друго, ама аз пропуснах. Там има хард кор ковид разбирачи и не е трудно едно балансирано мнение да го приемат анти.
През деня имам малко време и там понякога има 100 мнения за 5 часа...та трудно се следи...

# 441
  • София
То там проблемът е, че докато нещо се напише и го трият. В един момент изчезват цели страници, диалозите стават безсмислени, а написаният от теб отговор виси в нищото.
Да не говорим за какви неща трият, не можеш да хванеш логика.

# 442
  • в страната на чудесата
Е нали ежко беше изтрил профила?
Сега друг ежко ли е това или същия?
За кучетата пак ли е така краен?

# 443
  • София
Сега ще умра от любопитство да разбера коя е единствената стойностна порода на света, а всички останали са боклук. Joy

И в темата за ДО се трие така нелогично и безпринципно.

# 444
  • София
И в темата за ДО се трие така нелогично и безпринципно.
Как? В темата за ДО се трие много принципно - точно всяко трето мнение, изказано в подкрепа на присъственото обучение, задължително се докладва на модератор и се трие. Чиста работа - едно, две, трием. Четири, пет, трием Simple Smile

# 445
  • в страната на чудесата
Да ви кажа, темата за ДО ми е по-потискаща от ковидната.
Егати екстремистите са и там...

# 446
Моля някой да ми разясни логиката защо ще връщат 8, а ме 5 клас.... За 7 и 12 ясно. Но защо 8. Пети клас трябваше отдавна да са върнати

# 447
  • София
Предполагам защото е началото на гимназиалния етап, преобладаващата част от децата са в нови училища, а и това е годината на интензивно /съответно разширено/ изучаване на чужд език в гимназията.

# 448
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, най-вероятно заради езиците. Има деца, които учат японски, китайски, арабски, немски, френски.

Сега и на мен ми е много любопитно коя е породата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 449
...задължително се докладва на модератор и се трие.
Само първата част е вярна. Наистина има много доклади, но не всеки такъв се трие.Grinning

При нас всичко е ОК. Т.е. ДО си върви така, както и предходните месеци.
Знам обаче, със сигурност знам, че това ще свърши. Рано или късно ДО ще е в миналото.
Тая голяма надежда и очаквам 4.02 да се усети като 15.09.

Общи условия

Активация на акаунт