Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 483
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Мен ме изненада на Рейни изказването. Ски училище в Банско, за цял ден, с вкл карти за лифт е 55 лв.
Ски не наемаме, имаме си наши
Принципно ходим събота и неделя. Надявам се да отидат на ски ваканция от училище, няма да рискувам да го спирам от учебни занятия, достатъчно ми е ДО.

# 526
В какъв смисъл да купим, Рейни? Не те разбрах? На този етап не смятаме да купуваме ски. Нито има къде да ги складираме, нито SUV-a има необходимия багажник. Единствено обувки за мъжа ми ще купим тази година.

Това са цените. Даже мъжът ми ги е закръглил нагоре. Ползва се стандартно намаление от 20% за семейна лифт карта - той и детето.
https://www.borovets-bg.com/page/info/pisti-i-liftove/prices/ski-karti

# 527
  • София
В Банско учителят струваше 130 лв. за 2 астрономически часа индивидуален урок, а за две деца - 200 лв. за два часа. Не сме ползвали за третото - то си кара бързо с баща му.

# 528
  • София
Да, Фенси - забравих намалението за семейство в Боровец - с него наистина излиза по-евтина картата за възрастен.

Рейни - аз се интересувам, ще сменяме ските с щерката, а за нея и обувките май. Обичайно от СЛС купуваме, като връщаме старите обувки и ни правят някакво малко намаление заради това /не помня дали и ските можеше да се върнат, май да/.

Иначе, досега винаги сме ходили някъде за седмица на ски през учебно време и я освобождавах, не е имало проблем, вече въпрос на преценка е дали си склонна да губи материал, но колко пък да загуби в малките класове. Виж, моята дъщеря сега е 7 клас и много ми се ходи, ама то е училище, школи...ужас някакъв. Но пак го мисля, де - може би една седмица в Банско през февруари /въпреки че там точно много ме дразнят с цените за деца над 12 години - приравняват ги почти на възрастен, за разлика от Боровец и Пампорово/ и ако училището предложи онлайн асинхронно, докато другите са присъствено. При нас важните часове са основно сутрин и следобяд може да кара с нас.

# 529
  • София
Вече не знам кое ме притеснява Simple Smile Но щом си ги освобождавате и няма проблеми, значи всичко ще е наред. Сигурно вземате някакви материали от училището, или го карате на пълна почивка?

Фенси, е все ги забравям тези семейни отстъпки, но те май са от тази година.

Титина, къде е това 55 лв за цял ден със ски карта на Банско? Имаш ли офертата или линк?

# 530
  • София
Семейните отстъпки на Боровец са от няколко години - поде 2-3.
Аз също освобождавам малката за по няколко дни. С голямата обаче е проблем и тя се присъединява само за събота и неделя. За това и трудно ни се получава ски ваканция в чужбина.
А има ли сноубордисти? Миналата година малката кара няколко дни с учител (ние сме само скиори) и много се запали.

Рейни, ските на мъжа ми са за смяна, но той е претенция, кара с Щьокли (нямам представа как се пише на немски). Та ако някъде могат да се намерят такива за под 4К + още незнам колко за автомати, ми пиши. Simple Smile

# 531
  • София
Сигурно вземате някакви материали от училището, или го карате на пълна почивка?
Аз бих взела всички материали от училище, за да ги правим следобед след карането на ски. Трябва да се види и да не съвпада със седмицата на директорските контролни и т.н. Simple Smile

# 532
  • София
Аш, точно нещо такова си мислих, че ще е удачно, като вариант. Започвам да обмислям и за кога и къде да резервирам Simple Smile

Росита, Олив, писах ви, но за да не излезне за реклама е на лично.

# 533
  • София
И директорски контролни сме изпускали заради пътуване, а средната и НВО по бел в 4-ти клас изпусна - никакъв проблем не е било. И в 7-ми клас сме ходили на ски. Преди /с голямата и донякъде с малката/ го карахме на пълна почивка, но вече при пътуване ни засипват с материали за самостоятелна работа, което мен лично натоварва. Frowning1

# 534
Титина, къде е това 55 лв за цял ден със ски карта на Банско? Имаш ли офертата или линк?
Юлен

Ски купувахме тази година - 100 лв ски (Völkl), 100 обувки (Lange), 20 щеки.

# 535
  • София
Рейни, винаги съм взимала всички учебници/тетрадки и се опитваме да вървим в крак с другите през следобедите, ние караме докъм 14-15 обикновено.

Благодаря за инфото, много полезно!

# 536
  • София
Титина, абе аз виждам за група 8 човека 60 лв за 2 часа, като цена на сайтът им. Иначе само 38 лв им е картата на децата 7-12 години, нереално ми звучи 55 лв на ден със ски карта.

Благодаря ви, че се включите и малко се успокоих, че ските не приключват с 1ви клас Simple Smile

# 537
  • София
Титина, абе аз виждам за група 8 човека 60 лв за 2 часа, като цена на сайтът им. Иначе само 38 лв им е картата на децата 7-12 години, нереално ми звучи 55 лв на ден със ски карта.
И аз много бих искала линк към офертата от 55 лв на ден за ски училище с включена карта.
Банско, както всяка година, къртят с цените за ски учителите. В началото на януари плащахме по 110 лв за 2 астрономически часа индивидуален урок и по 170, ако децата са две.

Докато голямото дете беше в ЧУ не съм имала никога проблем с освобождаването за няколко дни ски или друго пътуване. Сега в ДУ хич не е така за съжаление.

rainy, пиши и на мен за ски оборудването, че моето вече е за смяна.

# 538
Толкова платих, ще потърся бележката.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 17:00 от Titina

# 539
  • София
Аз и от ДУ освобождавам, но там се изисква спазване на формалната процедура.

Общи условия

Активация на акаунт