Свива ми се сърцето като чета за неволите с тези ясли... Това с болестите е неизбежно, за съжаление.... Нашето педи беше препоръчало започване на ясла/градина не септември, а поне след 1,5-2 месеца. Така другите дечица в групата ще са си разменили вече кой каквото носи от вън и ще са преболедували масовата вълна. И хоп - нашето съкровище отива в по-незаразна обстановка.
Аз също купих вече 2 чифт обувки на Капчица и съм доволна. Само махам бубунката за свода - и са на крачетата
Нашите баби Ида за нищо ги няма. Не иска да седи с тях и това е. Вчера 20 мин ме чакаха да подам заявление за детските - ревала е през цялото време.

Ние миналата седмица ходихме към Кърджали и разгледахме Перперикон. Направо съм очарована! Мястото е невероятно! Една мацка взеххме нагоре за гид и ни разказа историята много увлекателно.
Е, беше зор за тати с Ида на ръце по баира и камънаците, още по-голям зор за мен с гаденето и задъхването заради растящото коремче.... Но си струваше!
Хайде сега отиваме да избираме подарък за РД на 5г ни братовчед. Поръча си .... орел....
можело и да не е жив, каза.... Да му мисля къде ще го намеря

Пък и си харесахме едни много сладки боти, които мамите ми подариха за прощапулника - Минимен. Доста твърдички са, но аз до сега боти или ботушки с мека подметка не съм видяла. А не знам как ще я караме зимата с излизането ако не са й на топло крачетата
Сега като се застуди и аз не знам как ще я озаптявам вкъщи, че за секунди смъква всичко що види на земята и къщата заприличва на Хирошима след бомбардировките
Цялата е мека, застава все по различен начин. От пиротска, като свърши обувната част и се стигне до релсите на трамвая, към колоните от лявата страна преди голямата кинкалерия има магазин с много сламени шапки.