Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 676
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
# 271
А ще пишеш ли скоро за Слънчото?

Еййй срам, срам  Embarassed. Много съжалявам момичета, но просто забравих. Обещавам довечера да попитам, даже сега ще си напиша на телефона да ми напомни.

Съни, сериалчето е уникално, много са готини главните герои, направо ....................  Hug.

Ръчичката ми е напът да се оправи, вече боли доста по-малко, а и започна да спада. Аз също знам, че ако е счупено няма да мога да я помръдна, та това веднага го изключих, но и доктор ми я видя, и ми я изви, така че беше категоричен, ноооооо няколко дни ще се правя на жертва, ще се поглезя и ще се възползвам от помощта на другите около мен.

# 272
  • в шоки-land
ДА СЕ ПРЕБРОИМ ЗА СРЕЩАТА - 23.10.2006 ПОНЕДЕЛНИК от 16.00 - 18.00 ч.в ПАТЕТАТА

Давайте да се преброим, за да може някой от нас да капарира Патета за понеделник и мисля все ще успеем да съберем поне 10 младежи  Mr. Green Освен това имам 3ти сезон на сериал да пиша и ми трябвате за материал  Mr. Green ЕТО ТУК, за да ви погъделичкам, снимките от втория сезон на сериала Двама мъже край дамата  Laughing  Четете снимка по снимка без да превъртате подгонени от любопитството за финала на любовната драма !!!! Sunglasses

много сладко това сериалче...ама 3ащо не са написани участниците ?

# 273
Така, значи веществата които са открити вкашите "Слънчо" са остатъчни вещества от препаратите, с които са пръскани плодовете, които се съдържат в кашите, и нормите са завишени 20 пъти, в сравнение с Европейските такива.

Това е информацията, която ми даде свекито. Нищо повече незнае. Дори поне  за момента май завеждащ секцията в института, където е направено изследването не е написал материала, за да се разпространи по медиите и т.н. Ужас направо.

# 274

Laughing Ми то за БГ все едно да обясняваш кои се комиците на Слави  Blush

Иначе дамата е на Didka_b, а конкурентът е на Gigi  Sunglasses

Краси, айде оправяй се напълно и на срещаааааа

Майките юлките
, давайте вот за срещата  Hug

# 275
  • В средата на времето
ДА СЕ ПРЕБРОИМ ЗА СРЕЩАТА - 23.10.2006 ПОНЕДЕЛНИК от 16.00 - 18.00 ч.в ПАТЕТАТА

Давайте да се преброим, за да може някой от нас да капарира Патета за понеделник и мисля все ще успеем да съберем поне 10 младежи  Mr. Green Освен това имам 3ти сезон на сериал да пиша и ми трябвате за материал  Mr. Green ЕТО ТУК, за да ви погъделичкам, снимките от втория сезон на сериала Двама мъже край дамата  Laughing  Четете снимка по снимка без да превъртате подгонени от любопитството за финала на любовната драма !!!! Sunglasses

На последната снимка с участниците аз разпознах Gigi и Стефанаки (другият рицар за ръката на младата дама) Grinning..

# 276
Пуснах нова тема - заповядайте Hug

Общи условия

Активация на акаунт