Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 731
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Купих на Дидо чиповски зимни боти с едно такова космено-пухено отвътре - баш са си зимни. Точно от Стамболийски, където Джиджи ми каза. Значи няма друга обувка с толкова мека подметка и кожа отгоре, невероятни са! Единствено имат подутинка, която много лесно се маха. Струват 15лв!  Shocked
Обаче едно ме възмути - за да махна въпросните бабунки, извадих и двете стелки и се оказа, че са залепени на различни места! Едната е малко по-напред от другата - няколко мм, но има видима разлика! Това, ако не ги бях извадила и 2-те стелки едновременно, никога нямаше да го забележа!
Купих и един нов модел буйки на Колев, които още не са пуснали масово по магазините. С по-тънка и мека кожа са от предишните и с много по - тесен отвор и като цяло са за по-кльощави краченца, че предния модел направо му се изхлузваше от краката, като го пробвах. Сега разучавам как да махна и техните бабуни, че са зашити от 2-те страни, но поне са напълно симетрични.

# 61
Честито зимни обувчици на Дидо значи.  Wink

Аз още за зимни не мисля, че още съм си на лятно-есенна вълна нещо. Като захладнее яко, тогава. Но задължително ще разгледам на Чипо моделите, щом толкова ги хвалите. Първо искам да огледам хубаво и на повече места, и накрая ще купувам. Flutter

Гадно е времето, сървъра е претоварен и се скапва често Close

# 62
ara75, аз давам Зелената енергия в малко кисело мляко, преди закуската. Изяжда си я без проблем. Коластрата давам разтворена в малко вода. Тя е сладка и без проблем я приема. А и нали се дава 20 мин. преди хранене.
siska, Зелената енергия има свойствата на поливитаминозен минерален комплекс. Тя въздейства на клетките на собствената имунна система. Храни ги и ги ги укрепва.  Коластрата действа на принципа на ваксините. Носи в себе си антитела, които пазят организма. Може да си ги закупиш само от дистрибутор на АкваСорс.

# 63
Ние имаме проблем с обувките-дебело ни е много крачето Whistling.Колко измерихме,няма да казвам  Crazy,но в крайна сметка сме с едни по-отворени есенни,и едни високи,тип боти,с цип отпред.
Аз давам на Бобсъна ADLiquid For Kid.Не се е разболявал от яслата до сега,само е сополив  и посечен,но това е от тъпите зъби  Crazy Crazy Crazy #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

# 64
  • Пловдив
Какви са тези обувки на Чипо, аз тук в Пловдив не съм ги виждала (или не  съм ги забелязвала Sunglasses). Някой ако знае да казва бързо, какво производство са?

# 65
и аз това щях да попитам?
 Да ви се пооплача- днес навехнах ръката на Маргото! Хванах я и я дръпнах, че се инатеше , а тя като писна и провиси ръка.... ужас - веднага я дръпнах пак да се намести , ама то като е навехнато вече... Следваше над половин час безутешен рав, обадх се на джи пи -то , че така се бях панирала , дори не се сетих нурофен да и дам!! Абе беше ужасно , така че много внимавайте с крехките детски ръчички Naughty

# 66
Преди известно време и майка ми както водеше Емчо за ръка той така й се увисна и незнам дали се навехна или просто много го е заболяло, но като изрева, след това плака 15 мин без нищо да го утеши. Тогава за пръв път плака толкова безутешно и така се бях изплашила да не му е станало нещо с ръката, но като мина малко време се оправи и започна да лази и да се опира на ръчичката без да плаче - та се успокоихме.
Но по същия начин на мен като дете на 2 пъти са ми вадили ръката от рамото и знам че много лесно може да стане, така както се опъват постоянно.

Пожелавамна всички тръгнали на ясла дечковци бързо да свикнат, и най-вече майките им  Wink. Със сигурност има един период на адаптиране и след това вече ще е по-ласно.
Емчо от 2 седмици някъде го слагам да спи 1 път през деня, на обяд след като се наобядва заспива и спи 2 часа. Но това в случайче стане след 8ч. сутринта. Ако стане към 7-7,30ч. неможе да издържи до обяд и го слагам преди обяд и след това още веднъж - към16ч. Но днес спа 2 часа и се събуди към 14,30ч. и сега много рано му се доспа и го сложих в 20,30ч. и заспа като круша, та утре не ми се мисли кога ще се събуди. А в тези дъждовни дни по цял ден вътре ще полудеем и двамата, но няма мърдане. И утре пак казаха че цял ден ще вали ...............  Sad.

Хайде да пожелаем УСПЕХ налюбимият ни ЛЕВСКИ  да победят. Нашият татко е на мач. Вързала съм на Емчо на креватчето на решетките едно шалче на Левски. Ако не бием, поне да не ни бият с много.

Ето малко снимки от нас
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5668&AlbumId=68032

Хайде лека вечер.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 21:19 от krasy_alex

# 67
  • welcome to the Jungle
ААА  Hug, ма какви са тия цецескарски одежди

(Краси, Емчо е порастнал страшно много и е станал направо малък мъж. Сигурна съм, че от следващата година ще е гордост на тате и по стадионите, първ в тирубните, а после и на игрището  bouquet)
я само

относно патъчките  Flutter, хич не ме интересува колко е мека подметката за ботушките  Crazy. Детето ще е с тях максимум 1-2 часа от 24 в денонощието  Flutter Та ако ще и с дъски да ходи - важното е да е топло Heart Eyes, нито ще се учи да ходи с ботуши, нито ще е за много дълго носенето им Flutter. В къщи - за 5-6 часа ще носи каквото трябва - меки подметки или терлички Blush Blush Blush;
Още повече - през зимата всяка гума става на камък, особено при ниски температури. Затова и зимните гуми на колите са по-скъпи и много по-важни от летните, защото имат специални съставки, които предпазват от втвърдяване. Та към този момент една мека подметка не значи, ще е мека и на минус 10 градуса, та даже и на минус 1  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Затова - ще купувам зимно време зимни патъчки  Crazy Crazy Crazy

# 68
Вече се оправихме- след 2 часа хленч и рев , незнам дали и от нурофена но се разигра/ преди да я сложа да спи де/ и си движи нормално ръката Hug

# 69
veni-b Радвам се че малката е вече по добре  Heart Eyes Hug Наистина трябва много да се внимава с децата.

Чипо обувки съм виждала засега на 2 места до нас в едно квартално магазинче за 14 лева зимни ботички с цип.Ячки са и ще взема на Габи тези дни майче.А също и на складовете на Брезовска.За производство са Турски но качествени.Тези които гледах дори са от естествена кожа поне така ме увери продовачката Wink

Асе Сиянка много пораснала и тя многоо къдрава като мама Wink
А на Ая мъника е страхотен с тези тиранти на банския  Laughing просто супер идейка Peace

# 70
Тъй като Ема тича в къщи постоянно от едната стая в другата, като и сложих терлички почна да пада при преминаването от килима на ламинирания паркет .Тогава направих чертички на стъпалото на терличките и (на снимката в ляво), а после купих и чорапите със гумено стъпалце (на снимката в дясно, купени от магазина на ул. Пушкин). Мисля с боята да нашаря всичките и терлици. Води се за текстил и я бях купила от магазинчето на Христо Ботев още преди година , за да си рисувам по дрехите. Е на себе си нищо не направих, но на Ема тепърва ще обработвам всичките и терлици  Joy  Терлиците станаха просто супер удобни, докато с чорапите имаше малко проблем в началото, че залепваше за пода. Сега им свикна.

# 71
Чорапите с подметка са супер! От магазин Бейби Нова ли на Пушкин? А тези терлици като се изперат няколко пъти, не започва ли да се отлепя и рони боята?

На чипо от изкуствена кожа обувки не съм виждала до сега.

Банския с тирантите така си се продаваше. Като Тарзан е с него.  Joy Само малко отпред много изрязан ми се вижда.

Оф, преди малко претеглих Дидо, вече е 9,400. Преди морето беше 10,200. Броят му се ребрата, колената му станаха по-дебели от бедрата, плочките по корема му се очертаха. Това е резултата от отказа на филмчетата, с които преди го забавлявах докато яде и стремежа ми да го оставям уж да огладнява и да не го насилвам...

# 72
AQ с какви филмчета го забавляваш да папа мъника че мойта габи ням анужда от забава за да яде ама като види реклами и пощурява а като свършват почва ревввввв
А банския е просто убиец помислих че идеята е твоя понеже не съм виждала подобни.

цветенце Аз с такава боя се каня да си вапцам едни лекьосани дънки от дюнер тези дни а и разни други лекенца  Whistling на какините дънки и бях на проучване з ацените.Вносната е 5 кинта българската е 3.50 но като еквивалент били еднакви като качество.поне така ме убеждаваше продавачкатат.каза също че трябва със парцалче и ютия загрята после да се мине з ада се фиксира така ли е наистина искам да те питам ooooh!
А за вкъщи на Габи и направих едни чехли които имат декоративни дупки отстрани им вързах ластиче от едни стари габини гащи и станаха перфектни домашни чепици които неспарват. Laughing

# 73
ААА  Hug, ма какви са тия цецескарски одежди

(Краси, Емчо е порастнал страшно много и е станал направо малък мъж. Сигурна съм, че от следващата година ще е гордост на тате и по стадионите, първ в тирубните, а после и на игрището  bouquet)
я само

Ами за тази блузка и баща му много не я харесва и като я видя червена беше много против да му я обличам, но на мен много ми харесва, независимо от цвета, а пък и смятам че червеното му отива, така че .......
Ако зависеше от баща му и сега щеше да го заведе на мача, ама .......... няма кой да му позволи. Сега му е донесал знамена от стадиона  Joy.

# 74
Мъжо само чака Бобсъна да поотрасне още малко и ще го води на мач  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт