Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 729
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
относно патъчките  Flutter, хич не ме интересува колко е мека подметката за ботушките  Crazy. Детето ще е с тях максимум 1-2 часа от 24 в денонощието  Flutter Та ако ще и с дъски да ходи - важното е да е топло Heart Eyes, нито ще се учи да ходи с ботуши, нито ще е за много дълго носенето им Flutter. В къщи - за 5-6 часа ще носи каквото трябва - меки подметки или терлички Blush Blush Blush;

Ми и аз съм на същото мнение, ама не смеех да си кажа като чета тук, че само за меки подметки се говори. Важното е на детето да му е топло на крачето и затова за сега купихме ето такива обущета:
http://images11.snimka.bg/001288035.jpg

иначе за вкъщи бих купила такива чорапки като на цветенце Simple Smile

# 76
Чорапите са от Бейби Нова на Пушкин и струват 11 лева, но наистина са супер - топлички и удобни. Имаше различни цветове. Може и другаде да ги има вече. Терлиците някакси се изкривяват на крачето докато ходи, а чорапите не .
За боята - мисля че беше 5 лева, но като гледам как върви ще стигне за всичките 100 чифта оплетени от майка терлици Simple Smile (да е жива и здрава ) Иначе се ползва точно така - нанася се, изчакват се 6 часа, после през плат се натиска с ютията докато се раздуе боята и са готови. За трайността - имам блуза със нарисувано слънце, прала съм я много пъти , не е паднала картинката. Ако се дърпа боята (която в последствие прилича на гума), може да се откъсне, но от само себе си не се рони.

# 77
  • welcome to the Jungle
Тонинче, преди време беше питала коя книжка да ти препоръчаме. Моят избор - както бях писала и преди, е тази книга http://www.helikon.bg/book.php?book_id=22400

идеално адаптирана за България, много добре са описани процесите на развитие, посланията на децата, когато растат и всичко.

Всъщност всички детски психологии ще са интересни за теб.
Естествено, не препоръчвам горещо американските книги - тип "пример-извод". Не ги отричам категорично, но считам, че нямат голямо приложение сред нашата култура. Те са по-скоро като интересно четиво за специалисти, които могат да отсеят бутафорията от ценното.

Също така препоръчвам "Ръководство за изследване на детето" - 2ра част. Там има много интересни тестове за мъничета като нашите.

# 78
И все забравям да се похваля - нашето детенце ще става лекарка Simple Smile
Първо взе спринцовката , подаде ми я, после взе четка за рисуване, подаде ми я и накрая взе портфейла и ми го подаде. Тълкуванието на един мой приятел беше - ще работи като пластичен хирург и ще печели много пари от това  Joy
Ние направихме и кръщенето и прощъпулника на един ден, с много хора да е по-весело, ето част от снимките:
http://www.petevi.net/album/?path=./EMA.%20(Razlichni%20Snimki%2 … 20proshtypulnik)/

# 79
Вени, на мен редовно са ми вадили ръцете като малка  Laughing Не ти го казвам за успокоение, де. Представям си как си се чувствала. Мен тогава са ме водили при една баба да ми ги намества  Laughing Дано повече да не се случва и прати целувки на смелата Маги.
Цветенце, много хубави снимки!
Гале, другото Тони искаше да препотъчате книги, но няма значение  Hug Непременно ще намеря тази. И на мен ще ми е полезна.
Тези чорапки с гумена подметка са супер, ама 11 лева  newsm78 Множко ми се вижда. Топлят ли поне или са си както обикновени чорапи?
Виктор вече няколкопъти запсива сам и направо не мога да повярвам. Сега остава да се научи да го прави в неговото легло и ще е перфектен  Grinning

# 80
Аз пак да се върна натемата за обувките  Laughing - При зимните обувки, естествено, че трябва най - вече да са топли и мушмуроците няма да прекарват часове с тях, но за есенните не съм съгласна. Мартин си прекарва бая часове с тях навън в тичане, така че за мен е важно да са с меки подметки. И независимо, че подметката на Чипо е мека и тънка на Мартин са му врели краката като се прибере, така че съм много доволна от тях. И неговите имат топличко от вътре, но е съвсем тъничко, така че не ги смятам за зимни. Освен това са мнооого широки, така че стават идеално за пухкавото му краче, та дори и с термо чорап. Да не говорим за суперската цена - 15 лв!!!
Биоте за дрехи издържат на много пранета. Естествено не трябва да се перат на 90 градуса, което смятам, че така или иначе нокий не прави. Така че спокойно цапордете дрешките и перете!!!

# 81
Ние все още сме на сандалки, е по затворени, но сандалки и пак крачетата след разходка са потни  Mr. Green. По принцип децата имат по висока телесна температура и студеното не ги мъчи толкова колкото прекалено топлото. Сега и температурите са още над 20 градуса все пак.

Иначе за есента като такава в по-студените моменти ползваме маратонки - меки, удобни, дишащи  Crazy, без бабуни  Joy

За ботушките за зимата, какво ще кажете за така наречените апрески  newsm78, миналата година имаше в Метро едни ама страшно красиви, а и не са никак скъпи - 15-20лв., същевременно са топли, позволяват чорапи - 1-2-3 ката според желанието на мамата, подметките им са меки и изобщо.............абе какво мисилте  Thinking

# 82
AQ с какви филмчета го забавляваш да папа мъника че мойта габи ням анужда от забава за да яде ама като види реклами и пощурява а като свършват почва ревввввв

Бейби Айнщайн (Baby Einstain) се казват на Уолт Дисни. Представляват разни логически играчки и игра с тях, бебешки кукли, животинки и играчки, които разиграват някакви случки и издават звуци, на фона на класическа музика. Общо 6 филма по 30-тина минути са, мисля, че в сайта на Уолт Дисни има демоверсиите им. За бебета от 6тия месец до към 2-3 г, после има за по-големи. Аз ги взех пиратски от един приятел, който ги е домъкнал от чужбинско.
До като ги гледа Додо така се захласва, че панделка да му вържа на главата, няма да разбере. Изобщо не разбира, че яде - отваря механично устата и гълта всичко. Така беше 6-7 месеца, по 3 пъти на ден, а останалите 2 яденета - мляко спейки. Не може да продължава така.  Naughty

# 83

За ботушките за зимата, какво ще кажете за така наречените апрески  newsm78, миналата година имаше в Метро едни ама страшно красиви, а и не са никак скъпи - 15-20лв., същевременно са топли, позволяват чорапи - 1-2-3 ката според желанието на мамата, подметките им са меки и изобщо.............абе какво мисилте  Thinking

Много ги харесвам, но дали има малки номера - 21-22?  Thinking Че точно за Метро една позната ми каза, че едва са намерили малки - 22-и номер? МИналата зима това. Ако отидеш, сподели непременно.   bouquet

# 84
  • welcome to the Jungle
Много ги харесвам, но дали има малки номера - 21-22?  Thinking Че точно за Метро една позната ми каза, че едва са намерили малки - 22-и номер? МИналата зима това. Ако отидеш, сподели непременно.   bouquet
Щом ги пуснат в продажба - винаги в началото има пълната серия номера. А и МЕТРО имат телефони, може и по телефона да се провери кога ще ги извадят по щандовете или Изабелката да ни каже  Flutter.

Относно Бейби Айнщайн - има го по бг-сървърите. Оги примерно се заглежда повече по телетъбисите  Whistling, отколкото по бейби Айнщайн Heart Eyes

# 85
Ние днес успяхме да се наканим и се разходихме хубаво навън. Вече всеки ден като се събудим и хапнем само се моля ако завали да е следобеда и гледам да излезем...

Ботушките на Чипо и аз ги видях на витрините на Бързаков и ми се видяха няколко модела и нелоши, но май ще купуваме зимните обувки по-нататък....Като гледам някои имат проблеми с по-голямо краче, а пък при нас е с по-малко /тясно/ Simple Smile Аз така й бях харесала едни есенни обувки, ама на дължина добре, а иначе широки........та се наложи да се настройвам за друг модел....

Вени, много неприятна случка с Маги...и мен все ме е страх да не стане нещо такова, че като й гледам малките ръчички........Междудругото много хубава снимка видях на малката във вестника  Simple Smile

# 86
Здравейте от Велинград!

Лъвичке, благодаря за отговора! Ще проверя за книгата задължително. Ние сме добре, оставих Лили на майка ми със сълзи на очи и сега ми е толкова странно, че сме сами и без грижи Wink Очаквах тук да е по-евтино и да направя шопинг-тура, ама уви... Остава ми надеждата за Пловдив, който ще посетим утре. Иначе мъжът ми се грабна вчера и отиде да гледа мача в София, усещам, че и аз съм много задобряла в спортните коментари Mr. Green

Хайде чао засега, всички болнички деца да оздравяват, другите да се адаптират бързо към яслата Peace

# 87
Пак за чорапките - супер са , но като всяко хубаво нещо не са без пари Simple Smile Но пък с боята човек си решава проблемите от всякъде - и евтино и практично.

Искам да попитам мамите чиито деца са вече на ясла - как се справят "лелките" с децата. Аз се чудя с едно как да се оправя, а те с по няколко. Как ги хранят (едно по едно ли, една лъжичка на едното, една на другото Simple Smile  ), как им сменят памперси и как ги приспиват. Въобще не мога да си я представа тази работа.... Та някой ако знае , нека да ме светне.
Аз няма да давам Ема за сега на ясла, но просто ми е любопитно.  newsm78

# 88
  • В средата на времето
Равносметка - 4 дни на ясла и този следобед е пак с разстройство и повръщане този път.. Tired...аман ..тия вируси няма ли да зачезват вече..дано до понеделник да се оправи..Утре ще пропусне яслата разбира се..
Яна, мисля да увелича количеството на ЗЕ докато е болен. До сега давах по 1 капсула на ден. До колко дневно мога да стигна?
Цената на Чиповските обувки много ме вдъхнови..Криско имаше едни летни сандалки на Чипо и му бяха много удобни. Вярно, че им разказа играта за 2 седмици, но тогава се учеше да ходи и те бяха първата жертва:)

# 89
цветенце, сега ви разглеждах снимките от кръщането - много са хубави, а вие сте като цяла сватба  Mr. Green И ние сме в същата църква на кръщане в събота, това всъшност си  е нашата семейра църква, а Отец Николай, който ви е кръщавал нас ни е венчавал.

Общи условия

Активация на акаунт