Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 712
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • В средата на времето
Да се похваля и аз:)) Криско на 04.10, точно като стана на 1год. и 2 месеца се пусна самичък да ходи:)) И съм много щастлива, че скоро сам ще тича насам натам, че вече кръст не ми остана да ходя приведена.. Confused
Залъгалката и при нас се ползва само за приспиване вечер и следобяд. Криско е още активно кърмено бебе, но заспива към 21.00 и се буди за ранна закуска чак в 6.30-7.00..та при нас явно няма връзка между кърменето и буденето през ноща.. Rolling Eyes..От днес е пак на ясла и сутринта пак беше голям рев..От понеделник ще го оставям за цял ден и дано да няма проблеми, защото трябва да тръгвам на работа вече.. ooooh!

# 166
Ами и Емчо се удря в решетките и втаблите на креватчето. А през последните 2 нощи само това прави - тази нощ пак се въртя като пумпал, и снощи стигнах до заключението, че нещо го яде и имаше пъпчици, и явно го сърбят или нещо подобно и от това не спи, защото просто много се върти, а не плаче от болка, както преди, когато причината беше зъби. Та сутринта стана и той с цицина на челото. Най-редовно си носиме такива цицинки, пада като круша.
А обиколниците ги махнах отдавна, защото голяма полза от тях нямаше, а той само ги дърпа.
А сега докато беше болен и му давах АМ и от тази лечебната хумана, един път не си изяде цялото мляко. Явно че не му харесва особено, сега след като е свикнал на киселото - има по-добър вкус или и аз незнам, но АМ не го харесва, и 2 вечери си легна гладен заради това.
А днес как ще издържиме вътре просто незнам. Поне още 1 час трябва да издържи докато обядва и да ляга, а вече стана толкова кисел, че ...............  Whistling Досега си имахме гости и се занимаваха с приятеля си, но сега самичък и ни се изчерпват всички възможности за забавления.
Хайде лек ден от нас.

# 167
Честити 1-ви стъпки на Вики  Hug  bouquet Heart Eyes

Аз да се оплача че като ви чета и благородно ви завиждам за послушните деца Sad Hug
Габи откакто проходи стабилно е просто някакъв ужас все намираме как д ападнем екстремно или от въртележка или като гоним нещо.Вечно сме с огромнаа цицицна на главата изобщо се чувствам така все едно не я гледам а се утрепвам от внимаване да не падне и пак пада лошо аман вече.
За кукото беше питал някой ние сме горе долу по средата.Казва си за ако за пишо рядко и като свърши работата става от кукотот и сама си казва браво.Иначе много говори като попивателна е за нови думи сега повтаряме думата Гащи че незнам защо така и се хареса Laughing
Галче за вкъщните занимания ние сме ужасттт Laughing и да вали и да трещи предпочитам вънка да сме със дъждобрана отколкото в къщи.Тя тука не се спира имаме едни малки стълбички в коридора и се утрепва да ги качва и слиза сама по тях аз изтръпвам всеки път но немога да намеря преграда за стълби никъде.
Иначе обича да ми помага като проскам прането и ми подава една по една щипките от кофичката Heart Eyes
Обожава да дава целувки по бузата и устата отваря си устата и почва мляс мляс Laughing
Пие сама от чаша надига я и се олива порядъчно но и пие добре сама
основно с кубчета се заиграва в къщи но закратко редим кули и ги бутаме сега ще и копувам кегли че май това ще я изкефи спирам че

,
 Mr. Greenми пречи малкият звяр

# 168
Отдавна Боби не се спи в леглото.Спи при нас.По скоро при мен-баща му е арестуван на дивана.
Нито обиколници помогнаха,нито възглавници,олекотени завивки-нищо.

# 169
И Дари не спи в повечето от нощите в леглото си. А последните две целите си ги изкара при нас. Тя също докато я кърмех се будеше по няколко пъти на нощ, а сега само към 5ч да пие чайче, че вода не иска, но чай си пийва доста, и пак заспива.

Сега я мъчат май зъби, че е невъзможна. Хленчи и тя не знае за какво, но постоянно. Сега я приспах преди да е обядвала, но не се издържаше вече на реването за нищо. Пуснах малко детски песнички, попях й, люшнах я и тя отнесе.

Честити стъпчици на Вики.

# 170
Отдавна Боби не се спи в леглото.Спи при нас.По скоро при мен-баща му е арестуван на дивана.

Колко познато..... Rolling Eyes

# 171
За спането има разни методи и предпочитания, но аз за себе си избрах по-суровия вариант. От 3тия месец Явор си спи само в кревата, защото дори веднъж допуснат до спалнята на мама и тате и усетил колко по готино е мама да си те лигави цяла нощ -  еми няма утърване  Mr. Green Затова може и студено да звучи, но ние спиме задължително в креватчето си, а от 9тия  месец и сами в стая, не ми се буди нощем освен в периодите на зъбоникнене, но и тогава го успокоявам и гушкам в детската и не го водя в спалнята, децата се чустват добре и мисля израстват самостоятелни и освободени, избягваме и нервните моменти когато просто се въртят в леглото и не знаят какво още да поискат от мама само и само да привличат внимание.

# 172
На мен определено спането заедно не ми пречи. Пречи ми непрестанното висене на цица, когато никнат зъби, но знам, че е заради окситоцина, който получава директно чрез кърмата и се примирявам Wink
А това за последните две нощи - не сте ли забелязали, че е пълолуние, а луната оказва много силно влияние на водните зодии - рачетата са чувствителни натури Grinning

# 173
Какви две нощи-15 месеца  #Cussing out

# 174
За спането има разни методи и предпочитания, но аз за себе си избрах по-суровия вариант. От 3тия месец Явор си спи само в кревата, защото дори веднъж допуснат до спалнята на мама и тате и усетил колко по готино е мама да си те лигави цяла нощ -  еми няма утърване  Mr. Green Затова може и студено да звучи, но ние спиме задължително в креватчето си, а от 9тия  месец и сами в стая, не ми се буди нощем освен в периодите на зъбоникнене, но и тогава го успокоявам и гушкам в детската и не го водя в спалнята, децата се чустват добре и мисля израстват самостоятелни и освободени, избягваме и нервните моменти когато просто се въртят в леглото и не знаят какво още да поискат от мама само и само да привличат внимание.
Абсолютно съм зад мнението на Sunnily, но в крайна сметка нещата си опират и до дете... Ако имахме отделна детска стая, със сигурност Мартин щеше да спи там. Въпреки че е много по - спокойно да ти е под ръка, но по опита на познати майки, когато децата спят сами, спят много по - спокойно. Изключвам случаите, когато става въпрос за страх и т.н.....детето не трябва да се травмира и просто заради идеята да се оставя да се страхува, ама това е друго нещо...

# 175
Изабела при вас е изключение явно Mr. Green, но май луната влияе не само на водните зодии newsm78
Иначе и на мен не ми пречи Дари при нас в леглото. Само дето тази сутрин в тъмното не можах да я открия. Така се беше свряла в баща си, че си помислих че е в нейното си легло. Чак след минути осъзнах, че е при нас и й напипах крачетата, вирнати към мен hahaha

# 176
От 3 месеца и Габи кажи речи спи при нас и е ужасно защото не се наспивам и все съм на ръба на леглото а те с тати се ширят Crossing Arms
Преди бях писала но пак да спомена че Катето беше свикнала така да спи при мене от малка и после имаше задължително приспиване с мама до 10 годишна Embarassed
Та освен че не е добре и с възпитателна цел да спят при нас и за мен не е добре ако трябва още 10 години да приспивам и Габито то тогава  Mr. Green края къде ще му излезе Това в кръга на маътапа но истина е че всяко бебе да си знае леглото  Laughing Като минат още някой и друг ден ще пробвам да я отказвам вече

От месец вече е в период на стиснатост и не си дава играчките н адецата вие ка к сте

# 177
За стиснатостта, Мартин даже е много дашен и търпеливо изчаква да му върнат играчката, ако точно в тоз момент иска да си играе с нея. по по принцип, всички мами в градинката оставяме играчките на едно място и всяко дете взима, каквото му душа иска. Обикновено Мартин не си играе с неговите си играчки, а с чуждите. Но пък явно разбира, че може да играе с тях за малко, защото когато си тръгваме, няма никакъв проблем с връщането. Това поне засега.

# 178
  • София
Даааа, на мен луната също ми влияе (риба), но не винаги.

Нали говорехме кой как си играе - Калоян току що свали дъската за повиване в леглото си, опря я на решетката и си направи пързалка. Почна да се катери и да се пуска по корем и нямя такъв кеф - само където е опасно и лошата му майка развали играта. Сега прави други варианти - ляга под нея, върху нея, чопли нещо - купон голям!

Момичета, кой докъде го е докарал с гърнето?

# 179
Лана, Сияна НЕ стои на гърнето - пищи и бяга по голо дупе. Нози ден се изпишка в него, но беше сънена, аз ръкоплясках, но повече изобщо не е пожелала да седне. Прибирам го и на пролет ще видим какво ще правим Wink Не ми тежи, напротив - по-спокойно ми е с пампа Mr. Green Няма да я дебна и да се чудя какво да правя ако й се доака в градинката и се развика да я водя на тоалетна hahaha ама как го казах - все едно си казва всичко ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт