Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!  Heart Eyes
Беше един от най-хубавите ми рождени дни /не от най-вълнуващите  Mr. Green/ ! Бяхме си вкъщи с дечурлигата, но имаше много добро настроение през целия ден и много хубави думи и жестове от най-любимите ми хора  Heart Eyes! Та такам- истински съм доволна, защото се чувствам пълноценна. Незнам защо- просто така Grinning ! Да ме видите как духам свещичките  Mr. Green
ето ме
Краси, и Дани е на същия режим и заспива по описания от теб начин. Толкова се измаря, че като го сложа в леглото и заспива моментално. Но пък през нощта е просто ужасен Twisted Evil - буди се по 101 пъти и започва да подскача, ако съм го взела вече при нас лази по цялото легло и иска да слиза... и е голям купон! Дано не продължи много дълго Tired! Сега отиваме навън! Хубав ден на всички   bouquet!

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 10:55 от flea

# 151
На нас днешния ни график определено не е описания от вчера. Цяла нощ се мята в леглото като риба на сухо. А снощи не си изяде млякото, и аз го оставих ако се събуди през нощта да му го дам, но през ноща пак не го искаше. Чак към 6 сутринта сигурно изпи малко от него, а междувременно му давах вода на всяко пробуждане и изпи  1 шише с вода. Ставах сигурно 100 пъти. Проплаква като на сън, буди се, започва да се смее, да крещи. Най-накрая го сложих при нас и по някое време е заспал, на пряко на леглото, аз на една кълка съм спала, та откарахме до 10ч. Сега му правя обяда  и ще яде и чак след 14ч. ще го слагам да спи и ще се пробвам и аз да легна с него, че съм като пребита. 

# 152
Първо честит рожден ден на Флий - радост, щастие, любов и послушни деца Wink

Krasy_alex,
тъкмо и ние почваме отучване от бибата... Днес е първи ден, засега се ядва, но довечера ще видим. Нощите ни още са кошмарни, и вече отнесох много караници за моята мекушавост, затова сега следва и отучване от приспиването на ръце/крака и връщане обратно в креватчето Confused Засега ми се струва като мисията невъзможна, но трябва да се опита с цената на всичко:twisted: Изобщо излязох най-калпавата майка на света и днес ми е толкова криво Sick Сигурно ще отказваме и детската кухня, Лили яде по малко от нея, а и според свеки й трябва "истинска храна", така че ще съм благодарна за кулинарни идеи. Еми това е, оплаках се и аз, дано ми мине...

Още не мога да намеря в книжарниците "Детска психология" Sad

# 153
  • welcome to the Jungle
извинявам се за закъснението

ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН, ВИЛИ!!!
Бъди жива и здрава и ти и цялото ти семейство!
 И винаги така лъчезарна

# 154
И от нас честит рожден ден на Флий   newsm51 newsm59 с малко закъснение, но сме извинени , защото си организирахме малка празнична седмична фамилна фиеста  Crazy - прощапулник, кръщане и рожден ден на батито ни  Hug,  а днес отбелязахме края на седмичните празненства със среща в Южния парк с мами от август  Hug

За заспиването, не че е късно ама сега ще е по-трудно, ние от бебе си спиме сами в леглото като приспиването е мятане и мамата излиза, а бебо си заспива сам  Flutter Wink

ТУК малко снимков материал от изминалата тежка празнична поредица  Crazy

# 155
  • Варна.
Sunnily*  - много хубави снимки, особено ни се хареса тортата в детската и тирантите!
Тони - как така ще се тровиш?!? ЕЙ, ще се миряса детето бе, само повече време ще мине  Heart Eyes Ние се отучихме от приспиването на ръце вечер, може би защото е много изморена и си заспива веднага след като изпие шишето, но следобед не може да се получи, друсам я на ръце, поне десетина минути, надявам се да се отучи някой ден. За кухнята и Калина не яде повече от половината, понякога ме е яд затова, че чакам опашки и после хвърлям, освен това си дояжда някакви други храни, като краставица, маслини, сухар, бисквита. доста царевица изяде също, с голяма страст гризеше. така караме една седмица на кухня, една седмица не. аз готвя в малка тенджерка и после замразявам бурканчетата, днес съм сготвила пиле със зеле (което изобщо не го яде на обяд) и пил.супка. после от нашия боб прибрах още 2 бурканчета, горе - долу докарвам някакво разнообразие. сутрин давам цеден сок от грозде.
Става към 7.30, към 8.30 закусва, към 12.30 обяд, най-късно 13.30 заспива и спи до към 4.30 (в това време и аз удрям по една глава, около час) после в 17 закусваме, в 19.30 вечеря и в 21 се къпем и заспива с 210мл АМ. през нощта се събужда много, за вода, за кис.мляко, мрънка. мечтая си за пълна нощ със сън. Wink

# 156
Я кажете колко време след първите стъпки, проходиха уверено малчуганите ви?
2 седмици  Peace И да ни поканиш на пощъпулник  Wink
 А моята дребосъчка, понеже си има бати отдааваа бута и бръмчи с колички! Също е голям фен на кофата с боклуци, а щипките- това ми е резервен вариант за сигурна занимавка!Умира от кеф да се гони с накой / най често с бати/ и тича ... тича и се хвърля по колене , прави дзак,дупи се на глава да прави кълбо, повтаря като папагал от 1-2 седмици почти всичко, а и си иска вече с думи млякото за пиене ! А , вече и на бебешки песни с движения от типа "хей ръчички"  се включа .... и мами ... завиждайте - опитва се и сама да се храни и борави адски сръчно с вилица и лъжица, нож не и даваме Naughty
  А как стои въпроса с гърнето при вас? Маргото преди 2 седмици каза 2 пъти ако и пиш и съответно свърши работата... но до там , едва я удържам сега да мирува! Голяма панта стана!

# 157
Ние се пооправихме с приспиването,със спането си имаме проблеми както винаги.На обяд ,като го взема от яслата,или ако не е ходил-от вилнеене по площадките,добеснява си вкъщи,ако иска яде,ако не иска-не.Слагам го на дивана,опрян полу легнал на една възглавница,разсъбличам го,давам му шише сок или вода ,бибата и тя да му е под ръка и му пускам Планета.В зависимост от това кои пеят (че има предпочитания  Crazy ) заспива от 5  до 20 мин.Аз през това време седя на компа и не му обръщам внимание.В това положение спи около час,след това го местя на леглото.Оккарва средно 2-3 часа,но неспокоен сън.
Къпем се през вечер,отказахме от около месец нощното мляко.Като избият зъбите ,сигурно ще се наспим.

# 158
Съни, снимките ви са страхотни  Heart Eyes! Не случайно батето ви толкова много ми харесва- ми то сме си една зодия Grinning ! Колкото до мирясването - аз много не се надявам  Tired! Дани го виждам, че е много по-различен характер от Ирен. Няма лошо - само дето ще трябва да изкарам кратък педагогически курс  #Crazy - дали има нещо от рода на " как да се справим в обстановка на непрестанни детски действия и да сме в пълна готовност да извършваме всякакви дейности в услуга и в името на Децата с усмивка  Mr. Green " Много ще ми е полезно....Това в кръга на шегата. Сега отивам да се приспивам с книжка , нали и аз съм човек  Grinning !

# 159
  • София
Я кажете колко време след първите стъпки, проходиха уверено малчуганите ви?
2 седмици  Peace

И ние горе-долу след толкова. Междудругото честито!

Sunnily, честито и на вас за всичките ви поводи.

По повод на бибата - вече я ползваме само през нощта. За един месец я махнах за времето, през което е будна, след това за още 1 - за сутрешния сън и най-накрая пак за толкова - за следобедния. Виж през нощта много ми се спи и ако се разбуди, й я бутам в устата.  Embarassed

# 160
Сияна сама се отказа от бибата. А аз бих дала всичко само да заспиваше като й дам биба в леглото Rolling Eyes а не само и единствено на цица. Улеснява ме много кърменето, но на моменти и моите ръце и нерви не издържат. Снощи заспа към 3 часа и се събуди в 7 Crazy Нужно ли е да ви казвам как се събудих и как се чувствам днес Embarassed НЕ парцал, ами не знам какво. Поне ми давате едно рамо за пред родата, че всички деца масово заспиват трудно - не е защото е кърмена (както упорито твърди баба ми, която вече е ужасена, че продължавам да кърмя Mr. Green ) Убеждавам , че всичко е въпрос на зъбоникнене и незряла нерван система, което се оправя като станат на около две годники... Ама скоро една мацка ме успокои, ч най-спящото време е м/у 3 и 6 години. После като тръгнали на училище пак се започвало с недоспиването (заради кошмарно ранното ставане да оправиш цялото семейство) и в пуберитета ставало ад Mr. Green

# 161
Аз мога да кажа обаче точно това  - откакто спрях да кърмя, детето ми почна да спи по цяла нощ.
Докато кърмех се будеше по 2-3 пъти на нощ да си иска цица, като спрях започна да спи и от вечеря чак сутринта иска каквото и да било за ядене и пиене. Е, не мога да кажа че не се пробужда от зъби и не реве, но то е в рамките на 2-3 минути и после се гушка и заспива...засега с пръстите в устата Rolling Eyes
На мен лично ми е много по-добре така, а и честно казано не виждам разлика -  като я кърмех се разболя веднъж откакто спрях да чукна на дърво не съм имала проблеми - нито летно разтройство, нито температури, нищо...така че мисля че достатъчно съм й дала сила. Сега вече се справя сама засега много успешно newsm10

# 162
Честит рожден ден на мама Chernooko  bouquet  Весел празник желая Wink

Момичета, мерси за успокоението, наистина сте мили Hug Тази нощ мина с умерен успех:
- в кошарката изкара около 2 часа, ама зверски се удря в решетките и дървенията наоколо и аз я взех пак при нас. Вашите мъници нямат ли този проблем? Иначе имаме обиколник, ама не помага много Rolling Eyes
- заспа без биба, но към 4 часа започна мощен рев и не се мина без нея Confused Сия, тия месеци на отучване направо ме отчаяха... Дано при нас стане по-бързо.
- АМ - реших нощното ядене да го заменя с кисело мляко, ама този път не мина номерът... Иначе явно не може още и още без такова хранене, реве като бяс, докато не си го получи и няма заспиване и успокояване без него. Изабела, браво на вас, че сте го спрели Grinning И за ТВ "Планета" взех да се замислям, не сте единстванете, които се приспиват така Crazy

А, и честити ходещи крачета на Вики на мама Toninna - зареди се с малко търпение и дано нямате лоши падания, за да не се стресне детенцето и да отложи прохождането Peace Ще видиш колко ще ти е чудно и гордо, че детецето ти е вече самостоятелно същество и си ходи само, където желае Heart Eyes

# 163
Май определено си е от кърменето....
Стефанаки при баба си спи от 21ч. до 8ч. сутринта с леко събуждане в 5ч. за вода, а при нас поне по 2 пъти ставам щото иначе не мирясва докато не помирише цокото.

# 164
Честит Рожден Ден Чернооко  Hug  bouquet Hug

Бъди здрава, щастлива и много обичана от семейство и приятели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да кажа сега за Мая, от 1 седмица е със сополи, снощи голяма драма беше, носа запушен,  а тя от време на време си търси бибата и като я сложи в устичката, няма откъде да диша  ooooh! Едно хъркане беше  ooooh!

Ние бибата от няколко месеца я ползваме само за приспиване и през нощта нещо ако промърмори. Приспиваме се легнали на спалнята, като я държа за ръчичките. Отнема между 10 и 20 минутки. И ние две нощти не спим , една спим напоследък (под спим разбираме че ставам до 5 пъти през нощта). Сега гледам че освен хремата се лигави ужасно. От 3 месеца ни избиват 4 кътника и още никой не е избил, а аз вече съм  Sick. Хем ми е мъчно за нея че се мъчи, хем не се наспивам  ooooh! За това дали се удря в дървеното легло, ами удря се. Аз съм сложила от 2-те страни обиколници и то на 2 реда, но това не ни спаси преди 3 дни от един здрав удар  на челото, като цицината все още стой на главата, защото баща и пропусна да и сложи олио. Като я гледам тази цицина, май поне седмица ще си откараме с нея Wink

Хайде цунки момичета и вече пораснали дечица  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт