Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 718
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден на flea!!!

# 136
  • София
happy bdflea, ЧРД и от нас с Ади! hbday

# 137
Флий, честит рожден ден! Пожелавам ти най-прекрасния празник, много усмивки, обич и радост! Бъди щастлива!

# 138
Флеа, Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug

Бъди жива и здрава, много щастлива и много обичана   bouquet Heart Eyes  bouquet

# 139
Момичета, търся адвокат  Confused

Имаме проблеми със строителя, още няма ток и вода, а той все ни лъже Sad

Лошото е че хазяйна си започна ремонтите вкъщи, на 11 ще сменя дограмата и аз се чудя къде да отида с малката Sad А си плащаме наема иначе Sad

Лудница  Sick

# 140
 newsm59 Флий!!! Много здраве, любов и много, много щастливи, споделени, изпълнени с обич семейни мигове newsm18  bouquet

# 141
  • София
flea, честит рожден ден и от нас! Да си здрава, щастлива и обичана! newsm51

# 142
ЧРД и от нас!!!
newsm59 newsm18 newsm59 newsm18 newsm59

# 143
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФЛИЙ. МНОГО ЗДРЕВЕ И КЪСМЕТ.

newsm59  bigdance2 newsm59

И аз да кажа какво горе-долу правим:
- обичаме да си играем с празни бутилки и кутии
- да бъркаме във всички позволени чекмеджета и шкафове и да вадим всичко, което е вътре. След като го изпразни и няма какво да вади си прибира някои неща за да има какво вади пак  Wink
- има шкаф със стари видео касети, естествено задължително всички са на земята
- не търпи нищо да има на масата и се успокоява като го разхвърли по земята.
Между другото аз още не мога да свикна с разтурията и само вървя и прибирам и след 5 мин и следа няма от подреждането ми. Confused
Иначе до пералнята няма достъп, тъй като е в отделно помещение и вратата винаги е затворена Naughty. Още не сме го опознали този интересен електроуред.
В кухнята също не го пускам, защото във всички шкафове има стъклария и нищо здраво няма да остане.
Всичко друго е на негово разположение.
- много обича да бута прахосмукачката, когато чистя и да вика бууу.
- вдига телефона и вика ало-да, та-та
-чуе ли каквато и да било музика вдига ръцете и започва да танцува
- любими играчки един голям Мечо Пух и едно куче. Тях ги гушка, целува, яха мечока, катери се върху него, бори го и такива неща.
Ох друго не се сещам, но най-новото е да си показва нослето и да имитира дядо му как хърка  Joy Joy Joy
Иначе да ви се оплача - много трудно заспиваме вечер. По-рано от 22 часа е навъзмжно да го сложа в леглото. А снощи е заспал 23,30 след голям рев и скъсване на нервите ми. Иска да си играе човека, две не вижда, очите му се затварят, но не иска да ляга. Просто малък ужас. А толкова лесно заспиваше, без никакви проблеми. Дано е само временно.

# 144
  • в шоки-land
Флий, честит пра3ник и от нас !!!!

# 145
Флии, честит рожден ден мила.   bouquet
[/b]

# 146
Флий честит рожден ден мила. Да си жива и здрава и мнооооого сбъднати мечти.

Аз пък с Емчо от както започнах да го слагам по 1 път на ден да спи съм много доволна. Сутрин става между 7 и 8ч. яде, обличаме се, оправяме си стаята и отиваме в кухнята мама да пие кафе, а той започва да разтребва, вади всичко от шкафовете и т.н. Към 10ч. излизаме разходки, после в 12,30ч се прибираме да обядва и към 13ч. в момента в който заеме хоризонтално положение и лапа бибата за по-малко от 3 мин вече е заспал. Спи около 2 часа и половина и после вечерно време заспива към 21ч. - 21,30ч. Тази вечер обаче заспа по рано, защото следобяд се събуди по-рано.
Така както го бях свикнала на ръце, след това в количката, после легайки до него на спалнята и пееме по 1 час и полудявах , така изведнъж започна толкова лесно да заспива, че много му се радвам. Днес даже  след като се наобядва, го сложих в креватчето и аз докато се оправя в банята той си беше заспал сам.
А и с биббероната се опитваме да се отучаваме, че тя ни беше до съвсем скоро неразделима част от тялото и устата му. Сега през деня (когато не спи) му я крия, за да не я вижда и въобще не се сеща за нея, но като я види започва да плаче и да си я търси. Но напредъка определено е голям.
Тази вечер докато обикаляше и тичаше из къщи като се затича, и се спъна от крака на един стол и залитна напред и право в ръба на едно легло си тресна брадичката, но падна на този ръб с цялата тежест на тялото си, както се беше засилил, направо мислех че ще си изкърти зъбите.  Поплака малко, но слава богу бързо му мина и няма поражения.
Хайде лека вечер от нас. Отивам да лягам, че нещо днес съм се скапала много.

# 147
Искам да ви се похваля - Виктор вече прави първите си самостоятелни крачки!  Hug Но ... определено го е страх и много- много не иска да се пуска. А ако се навие, прави една крачка и се мята напред. Я кажете колко време след първите стъпки, проходиха уверено малчуганите ви?

# 148
  • Варна.
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Честит Рожден Ден Флий! Много любов!

# 149
  • Пловдив
Ние още не сме заспали  #Cussing out Ще полудея.  smile3511 За първи път от както се е родил ми идва да го ударя. То бива викове, то бива крясъци, ама така не бива. Сега си играе в другата стая с баща си, че мен ме хванаха нервите да се опитвам да го приспя.
Краси и нашия график е горе-долу същия. Ставаме към 8,30 ч, хапваме, оправяме и към 10 ч излизаме. Към 13 ч обядваме и заспиваме почти моментално. Спи от 13,30 до 15 - 15,30 часа следобяд. И вечер по принцип заспивахме към 21,30 - просто лягаше и заспиваше. А сега какво му стана - не знам.

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 23:36 от nadiagen

Общи условия

Активация на акаунт