На първата разходка даже си заспа в количката под дъждобрана и мен си ме валя порядъчно,но на втората то не бяха мокри крака небеше чудо прибрахме се вир вода целите.
А вкъщи след като направи порядъчен брой бели заспа чак към 10
Сиска добре дошла и на тебе и на малката адашка радвам се че пак ще се включваш по активно

Съни мерси за дългите писания

Гале я кажи ти като спец нещо повече за чувството за собственост става въпрос за играчките.Преди месец беше ок` всичко но сега тя пищи като луда ако някой иска да и вземе която и да е играчка след като навика детето срещу нея едно хубаво си взима играчката и си я крие в багажника на количката.Говорих и с една друга мама тя каза че при синът и наскоро се появило същото нещо но той е по големичък към 2 годинки е почти.Все си мисля че е период но ми е интресено какво точно предизвиква това държание.Аз и говоря че трябва да отстъпва да споделя играчки и т.н.т но ефект нулев.Незнам как да постъпя с Катето нямах изобщо подобен проблем тя беше обратното даваше си всичко и чак със зор я карах да си поиска играчките като си тръгвахме та така.Това са ми вълненията тези дни и гадното време

Мислех си за тези развлекателните центрове дето са в по големите магазини но едва ли ще искат такива дребоси като нашите там сигурно от 2 нагоре .
Флийче мила честит рожден ден със закъснение много любоввв
В общи линии не е стиснат, ама много се сърди на него като не му дават играчките си
.
Дай снимки да ги видим.

Като цяло държането и е някак сърдито.За спането да не говорим- не мога дори да си помисля да бъде в отделна стая.Ако не се гушнем като се събуди през ноща няма да заспи
.
...Голямо водопиене настава и естествено посреднощ се налага да сменяме памперси, което го разсънва....

Ми не искам да ги опитва още тези деликатеси
, има време, а и от нищо не се лишава неядейки гореспоменатите. Така бях и с баткото до 3 год. , но при него имаше и опасност от алергични реакции, затова той и до сега не налита на шоколади, торти и сладкиши, просто не ги обича, което мен ме радва. Сега се надявам и дребния да е така, макар че обича от дсичко да опитва и си иска понякога доста настойчиво