Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 708
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Ако и утре вали като днеска аз отивам да се давя в Маричката щото с малка Габи в къщи и 2разходки днеска навънка се нетраееееее Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
На първата разходка даже си заспа в количката под дъждобрана и мен си ме валя порядъчно,но на втората то не бяха мокри крака небеше чудо прибрахме се вир вода целите.
А вкъщи след като направи порядъчен брой бели заспа чак към 10  Shocked

Сиска добре дошла и на тебе и на малката адашка радвам се че пак ще се включваш по активно  bouquet

Съни мерси за дългите писания   bouquet

Гале я кажи ти като спец нещо повече за чувството за собственост става въпрос за играчките.Преди месец беше ок` всичко но сега тя пищи като луда ако някой иска да и вземе която и да е играчка след като навика детето срещу нея едно хубаво си взима играчката и си я крие в багажника на количката.Говорих и с една друга мама тя каза че при синът и наскоро се появило същото нещо но той е по големичък към 2 годинки е почти.Все си мисля че е период но ми е интресено какво точно предизвиква това държание.Аз и говоря че трябва да отстъпва да споделя играчки и т.н.т но ефект нулев.Незнам как да постъпя с Катето нямах изобщо подобен проблем тя беше обратното даваше си всичко и чак със зор я карах да си поиска играчките като си тръгвахме та така.Това са ми вълненията тези дни и гадното време  #2gunfire
Мислех си за тези развлекателните центрове дето са в по големите магазини но едва ли ще искат такива дребоси като нашите там сигурно от 2 нагоре .

Флийче мила честит рожден ден със закъснение много любоввв Heart Eyes Hug

# 196
Ние си ползваме активно гърнето. От няколко дни започва да си казва, че има пиш и аа, но докато махнем всичко и той си е свършил работата. Но мен ме радва това, че вече му идва на акъла да си каже... В памперса не е акал от много отдавна, нямам представа дали се стиска, но си го прави на гърнето.
Дава си всичко, но... само ако не го иска в момента  Wink В общи линии не е стиснат, ама много се сърди на него като не му дават играчките си  Grinning.
От няколко дни е със сополки, не съм го водила на лекар, защото му няма нищо друго, а знам, че ще изпише цяла рецепта с лекарства...
Вени, представям си какви скици са били двамката  hahaha Дай снимки да ги видим.
Светле, детски център има у нас  Mr. Green Заповядайте.

# 197
 Grinning Laughing  Тони таман ти пиша на лични и гледам тука си писала.Ще посетим вашия деутски център а после и вие нашия ако искате Joy

# 198
За гърнето - започнах да го слагам към 10-тия месец. Вършеше си всичко без проблеми. И така до годинката. От тогава не иска да седне на гърнето под никакъв предлог. Явно вече осъзнава, че ще ака, защото още преди да е започнал ми сочи да отидем и да извадим гърнето. Давам му го и той започва да ака... в памперса. Не иска въобще да седне на него.
От известно време имаме проблеми със заспиването. Спи му се, но в момента, в който го сложа на креватчето се обръща по корем и започва едно вирене на дупето, пълзене, изправяне. Спи му се, но явно не знае как да се отпусне. Същото се повтаря и през нощта, като се пробуди. И така поне 5-6 пъти.
Ние отказахме заспиването с биба. Отрязах върха й. Той я лапа, вади я, оглежда я, пак я лапа и я плюе. Така няколко пъти и вече не я търси.

# 199
Ние снощи голям екшън със заспиването. Имахме цял ден гости, Дари не излезе въобще навън, към 17.30 пи мултивитаминен сок, а по-късно и малко шоколадов бонбон. Та стана 11часа вечерта и аз я слагам да спи, но тя не иска. Въртя се, мрънка и към 11.40 станахме, а тя взе да тича из стаите, все едно сега е станала. Баща й опита да я приспи, но и той не успя. Благополучно и двете заспахме към 00.30ч. Бях скапана вече, ама никой не ми беше виновен Rolling Eyes

# 200
  • София
Привет на всички!Отдавна не съм писала в отчетната тема......и виждам, че има хубави новини...бременни мами отново...Това е страхотно!!!
Благодаря и за пожеланията за рожденния ми ден  :bouquet:33 години са една "достолепна възраст"-ужас!:))))))) Mr. Green

По темата за гърнето-аз не съм правила никакви опити да слагам още Йоан на него, смятам, че е рано за това.Ще започна с опитите си догодина, когато живот и здраве той навърши 2 години.Тогава действията му ще са осъзнати и се надявам да стане толкова лесно като при сестра му....Дано! Защото до този момент не показва да има нещо общо с нея.....
Поздрави  Hug

# 201
  • Пловдив
Гърнето и е една от любимите играчки - ако е оставено в коридора задължително започва да го носи из цялата къща и най-вече стърже по плочките  с него - произвежда невероятен шум Simple Smile

При нас положението е същото, а напоследък се превърна и в опора за изправяне, после си го вдига и прави няколко крачки. И аз вече с нетърпение очаквам момента когато ще се пусне и ще ходи уверено. С всеки изминал ден задобряваме, но минаха вече 3 седмици откакто се пусна, но не е проходил още  Confused.
В събота бяхме на рожден ден на наше приятелче и тъй като отдавна не съм пускала снимки ето малко:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13960&AlbumId=69912

# 202
nadiagen- много сладки снимки Simple Smile

Напоследък много се чудих как точно да откажем бибата, но не ми беше хрумнало да и отрежа върха smile3501
мислех да я заменя с друга ,която не харесва . Рязането е по- добра идея.

Ние сме непослушни напоследък Close Като цяло държането и е някак сърдито.За спането да не говорим- не мога дори да си помисля да бъде в отделна стая.Ако не се гушнем като се събуди през ноща  няма да заспи smile3514.

През деня ако ми види гърба-рев.

Ето това е положението.
Пускам и снимка
http://www.picvalley.net/u/34/33305_965.JPG

# 203
# 204

Ние отказахме заспиването с биба. Отрязах върха й. Той я лапа, вади я, оглежда я, пак я лапа и я плюе. Така няколко пъти и вече не я търси.
И аз се чудя как да разкарам бибата като приспивалка...обаче си мисля, че ако й отрежа върха ще настане голям рев и направо не знам....А ако има начин да го откажа и от изпиването на сумати вода, докато заспи  Thinking...Голямо водопиене настава и естествено посреднощ се налага да сменяме памперси, което го разсънва....

# 205
  • Варна.
здравейте момичета! дано всички сте добре! Hug
у нас се борим да хванем ако-то в гърнето с твърде променлив резултат. тези дни тръгват пак някакви зъби и много нервно се държи детето, вдига и сваля Т до 38, лекуваме се с хамомила (лекаря ни я предписа 4х2гр.). освен това сме доволни защото две седмици ще сме с баба в къщи и мамата ще може малко да почива.
с биберона нямаме никакъв проблем - тя никога не го хареса. след като си изпие шишето се обръща на другата страна и заспива. през ноща пие доста и също сменяме пампа, ако не се събужда  не сменям после е направо "до горе" пълен.
около нас деца вече хапват шоколад, ние още се пазим.

# 206
И Дари хапва шоколад, но по мъничко. И вафли всякакви яде, най-много половинка.

# 207
Сияна само веднъж е опитвала шоколад, когато сама си отръбна тайно парче шоколадово яйце Laughing Ааа, и ое веднъж, когато ядяхме с баща й сладолед, а тя ни видя и аз й дадох от глазурата, че не се търпеше ooooh!
Иначе хапва основно солети или бисквити. Не й давам зрънчо или чипс, въпреки, че вчера имахме гости - Оги и едно комшийче, та нямаше как да не поядат от "храната за майки" Wink

# 208
  • Пловдив
Искам да се похваля с две ходещи крачета  newsm68

Най-накрая и ние се престрашихме и вече вървим от едната стая до другата, правим кръгом и пак отново. Голямо удоволствие ни доставя и като стигне до заветната цел и си умира от смях. newsm62

На Ванката също не съм му давала шоколад, но преди няколко  дни в един магазин продавачката го почерпи и докато реагирам вече беше в устата. Шоколадови вафлички също избягвам. Предимно сме на солетки, сухи пастички на 7 days, кексчета на Браво и едни любими рибки на Eti.
А да питам вече давате ли мед на децата, защото аз му дадох малко в една палачинка в събота.  Thinking

# 209
Е аз подхождам доста педантично по отношение на шоколада, медта, зрънчовците, чипсовете.....включително за сега и към ягодите, ядките и прясното мляко.............. Crazy Ми не искам да ги опитва още тези деликатеси  Sunglasses, има време, а и от нищо не се лишава неядейки гореспоменатите. Така бях и с баткото до 3 год. , но при него имаше и опасност от алергични реакции, затова той и до сега не налита на шоколади, торти и сладкиши, просто не ги обича, което мен ме радва. Сега се надявам и дребния да е така, макар че обича от дсичко да опитва и си иска понякога доста настойчиво  Mr. Green

Ми особено госпожиците да внимават със сладкото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт