Биг Брадър 3 - 2 част

• 25 979
  • 791
  •   1
Отговори
# 390
И аз гледам Сървайвъра

# 391
Ако някой гледа ББ-виждате ли някаква промяна в Райна?Нещо във физиономията и е различно, а не мога да разбера какво newsm78

# 392
Това Панайот ми прилича на грозно и глупаво подобие на Ивчо от Стар  Академи  Rolling Eyes

# 393
коя е Райна?!
Май никой не гледа ББ-то... И аз гледам Сървайвъра... Май поне ще плакна очички там. Брадърите форумски е по-интересен:-))

# 394
Сменила си е цвета на косата.

# 395
Е, мираж ли е сексът в Биг БРадър? Кажете какво става, де

# 396
Ако някой гледа ББ-виждате ли някаква промяна в Райна?Нещо във физиономията и е различно, а не мога да разбера какво newsm78

Изсветлила си е косата ooooh!

# 397
Като дадат секса ще ви кажем да гледате, споко Mr. Green

# 398
Сменила си е цвета на косата.

и подстрижката Wink

# 399
аз ги гледам и двете
до сега нищо интересно не са дали
секс не е имало
ня няколко пъти да разконсперират пенка

а ББ толкова яко се е зачесал за тази конкуренция със сървайвър, че за сефте не са спрели живото по нова+ и върви паралелно с това по нова
т.е. се получава 2 на 1 в полза на ББ

(забравих да кажа, че пропуснах първите 20 мин, но най-вероятно са разтягали локуми)

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 20:51 от GreenApple

# 400
Моля ви са обяснете ми за ко реве тая? Мислели я за боклук, ми като е такава за ква да я мислят, е..си тъпата!!!

# 401
Бременната чак сега се сети,че ще изложи мъжа си ooooh!

# 402
  • Някъде в Европа...
Момичета, не съм чела по-назад в темата и ако вече сте открили се извинявам предварително, но мисля, че разбрах от къде сме я виждали бременната. реди малко гледах рекламата на прах Тео бебе (със едно бебче, облечено в зелено, в креватче и към него се приближава майка му и говори). Е, мисля, че въпросната от рекаламата е Светлана.

# 403
Момичета, не съм чела по-назад в темата и ако вече сте открили се извинявам предварително, но мисля, че разбрах от къде сме я виждали бременната. реди малко гледах рекламата на прах Тео бебе (със едно бебче, облечено в зелено, в креватче и към него се приближава майка му и говори). Е, мисля, че въпросната от рекаламата е Светлана.

Мога да се закълна, че грешиш. Два различни фейса, няма прилика освен в в дългата руса коса Peace

# 404

бебчето е на една мама от септемврийчетата...тя ако пише тука да каже, но мисля че въпросната в рекламата е актриса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт