Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 6

• 128 427
  • 723
  •   2
Отговори
# 120
  • на последния етаж
- хубав успокояващ балсам, подходящ за суха, раздразнена и чувствителна кожа, който ползваха и децата. Ще подновявам и занапред.

# 121

Здравейте,вчера купих тази маска и си я сложих.Хубава е,серума попива в кожата и я прави освежена и мека,препоръчвам
Хубав ден

# 122
Много харесвам да чета темата, ето и моите продукти, които изразходих през последните три месеца:
Скрит текст:

И двата пилинга много ми харесаха, не ми пресушаваха кожата, имам още 2 неотворени опаковки. Душ гелът беше много свеж. От двете душ олиа, макар и в малка опаковка, това на Еucerin ми се стори по-икономично. Обаче пък ароматът на Rituals се задържаше дълго след взимането на душ.

Много свежо, хидратиращо масло за тяло, като цяло харесвам марката и пробвам различни серии. Маслото от карите и жожоба използвах след епилация, главно на краката. Омекотяваше и успокояваше кожата, но много бавно попива, затова само вечер го нанасях. Кремът за тяло на Rituals взех за проба в малка опаковка, страхотен е и като омекотяване, и като аромат, бих повторила покупката му. Кремът за ръце на Apivita трудно попиваше и го ползвах вечер, иначе не беше нещо особено за мен. Този на Balea е за груба, суха кожа на стъпалата, от него останах доволна, но грижата за стъпалата е комплексна при мен, не става само с крем.

И двата крема без отмиване харесвам, този на Garnier вече си го поддържам в наличност, използвам го за рефреш на къдриците. Този на Marrakesh слагах само на измита коса, пак бих го купила, когато привърша запасите. Спреят на Langhaarmädchen ту ми харесваше, ту не, имам още една опаковка от него, ще му дам шанс отново. Loreal Professionnel Mythic oil Creme е от комплект с малки разфасовки шампоан и маска. Използвах го преди стилизиращи продукти и след като съм измила косата със серия на Лореал. Относно топлинната му защита нищо не мога да кажа, сешоар и преса не ползвам. Ампулата на Lalga изпробвах за пръв път, бих я взимала и занапред. Нанасях я след шампоан, без маска, без балсам. Разплита косата ми успешно, която после усещам мека и подхранена. Едно масло против пърхот на Apivita, което слагах от дъжд на вятър и ефект не видях от това мое непостоянство.

Слънцезащита Uriage, която бих купила пак, не ми мазнeeше, не оставяше бял филм. Кремът на Bioderma е чудесна база за грим, самостоятелно също го нанасях, от години си го подновявам. Този на Avene беше голямо попадение, лек, не е мазен, идеален за смесената ми кожа, пак бих купила. Mineral 89 в голяма опаковка е околоочният серум, а мострите са серумът за лице със същото наименование. Серумът за очи не бих повторила, защото според мен е за по-млада кожа, не ми беше достатъчен, запечатвах го с друг крем, за да хидратира, иначе самостоятелно ми изсушаваше зоната под очите. Докато серумът за лице много ми хареса и самостоятелно нанесен. Ще го купя пълноразмерен определено. Химичен пилинг The Ordinary, който съм подновила, даже съм се запасила. Няма да задълбавам има тема за продуктите на марката, като цяло ми харесва и съм доволна от ефекта. Един измивен гел от Kiko Milano, който хич не харесвах, беше нещо средно между гел и скраб. След измиване оставяше филм по кожата, може би за суха кожата това ще се хареса. Водата от маточина отдавна я мъчa, главно освежавах лицето преди нанасяне на серуми с хиалуронова киселина.

Няколко маски, които запазих, тези с отмиване много цапат пакетчето си и ги изхвърлям. Харесвам и често купувам шийт маски, особено ако са намалени. Пачовете за очи и лентите за нос Purederm често подновявам, освежават доста сутрин. А в опаковката бяха събрани ленти от 5-6 опаковки, които използвах доста месеци.

Изхвърлям един стар и почти свършил коректор на Alverde, база за сенки Аrtdeco, наполовина пълна, обаче изсъхна. Иначе е хубава база и се намира на достъпна цена. Любим молив за вежди на Тrend it up, запасила съм се. Коректорът на Maybelline е подновен, икономичен е, справя се с изравняването на тена по лицето. На лакочистителят няма да се спирам. Всички дезодоранти ми допаднаха, свежи аромати, тези на Dove успешно замаскират изпотяване. На последно място една бюджетна вода за уста, която не люти и не ми оставя силен вкус.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 18:43 от Katniss Everdeen

# 123
Чета темата от доста време и реших да се включа, преди да изхвърля няколко празни опаковки.

Мицеларна вода на Галеник.
Беше подарък, аз не съм много по тези води, но си я изполвах за след измиване на лицето с пяна.
Хидратиращ лосион на Галеник.
В началото не ми хареса кой знае колко, но сега го обожавам. Кожата става невероятно мека на допир, хидратира добре и подготвя за последваща грижа. Бих купила пак.
Слънцезащити пак на Галеник.
И двете много ми харесаха. Имат лек цвят, който по скоро дава светлина на лицето и хидратира добре. След него все пак слагам матираща пудра от същата марка.
Иска ми се да сменя с екрана на  Кларинс, ако някой е ползвал и двата моля за мнение.

Измивна пяна за лице на Юрияж, Авен и Нукс за смесена кожа. Всички ми допадат, ползвам ги често, но фаворит си остава тази на Авен.
Кремчето на Авен е хубаво, хидратира, матира, но за доста по-млада кожа. На мен ми е лек.

Дневен и нощен крем на Кларинс за смесена кожа.
За лятото са просто прекрасни за мен, макар да ги дават за по-млада кожа и тях. Хидратират прекрасно.
ROC - този ми е подарък от ММ, но е просто удар в десетката. Обожавам го за зимата. Представя се идеално. Минимизира леко линии, изсветли пигментни петънца. Попива веднага и оставя невероятно усещане за комфорт.
Околоочният балсам на Кларинс също не е лош, но като, че ли аз нямам особени проблеми в тази зона, за да споделя дали работи.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 01:05 от emocija

# 124
Здравейте, ще си разделя продуктите на групи и няма да описвам подробно продуктите, които често показвам.
Продукти за коса:

Мицеларен шампоан Syoss Pure smooth - винаги държа наличен мицеларен шампоан на марката, използва го основно мъжа ми, а аз по-рядко за дълбоко почистване. Не изсушава и добре почиства скалпа. Подновен е варианта за обем.
Сух шампоан Syoss Volume lift - ползвала съм преди време, но сега не ми хареса особено, косата ми не изкарва цял ден с него и естествено вечерта я измивам. Може би няма да подновя скоро.
Балсам Глис за боядисана коса - не харесвам нищо на марката, случайно се сдобих с него. Няма ефект върху цвета, но пък съм приятно изненадана от това, че е лек, не утежнява и лесно се измива. Така че като цяло съм доволна.
Спрей за обем Avon - това е един зарязан отдавна спрей, първия го подарих. Няма да си го причинявам повече, защото бързо ми замърсява корените и усещам нещо средно между лепкаво и пясък. Изпръсках го на инат.
Продукти за лице:

Clinique moisture surge - купих това мини от любопитство, защото е много хвален, но няма да го взема в пълен размер. Попива бързо, прави лицето гладко и не запушва пори, обичам подобни гел-кремове. Но за зимата ми беше доста лек, лятото може и да се държи по-добре. Бих го определила като подходящ за възраст до 30-35г. За по-зряла кожа не е достатъчен.
Анти ейдж серум Marion Holo Glow с матриксил и хиалуронова киселина - купих го, защото реших, че ми е време след 35г. да ползвам вечер анти ейдж серум, търсих варианта с водорасли, но съм го объркала в бързината. Първите дни не виждах резултат, освен, че попиваше бързо и изглаждаше лицето. Ефект върху фини линии май не видях, не очаквайте чудеса за тази цена и с 3 % матриксил. Свърши доста бързо, за около месец, но пък свикнах с него. Може би ще тествам и другите варианти.
Маска за лице Балея с витамин Ц- голяма изненада беше за мен, защото не харесвам тези маски на марката. Но на мен не ми щипеше, много освежава лицето и тена. Май ще си я купувам пак.
Почистваща маска с авокадо и овесени ядки Виктория бюти - любима ми е, не опъва лицето като другите глинени маски, освежава, почиства и се отмива много лесно. Често я купувам.
Околоочен балсам Vichy Aqualia termale - много хубав, попива бързо, подходящ е и за по-млада кожа. Ще го купувам отново.
Продукти за тяло:

Няма да ги описвам, защото всички ги купувам много често и показвам някои в почти всеки пост. Само концентрата за ръце с бабасу съжалявам, че не е постоянно наличен, пускат го само през зимата и се намира доста трудно, затова винаги го купувам като го видя ( дори и да не ми трябва).
Други:

Парфюм Coach Floral 30 ml - изпръсках го с голямо удоволствие, интензивен и цветен. Подходящ за носене през деня и вечер, за работа и за официален повод, за всеки сезон. Ще го купувам отново, стана ми любимец. Доста се доближава до Eternity moment на CK.
Силициев комплекс за красота - реших да включа и това в празните опаковки, мисля, че пак е по темата. В началото ми ставаше лошо от тях, понеже са по-специфична комбинация от стандартните витамини за коса и кожа, но после свикнах. Целта ми беше да боря косопад, но не се получи. Но за сметка на това косата ми започна да расте по-бързо и лицето ми се поизчисти.

# 125
  • Пловдив
Парфюма Coach Floral ми е много любим, чак се развълнувах като видях снимката 😃 Откакто излезе преди 3 години съм изпръскала 6 големи опаковки и една малка. Обожавам го ❤️

# 126

Доволна съм от този крем, успокоява дерматита, когато е по-изявен, но все пак не върши чудеса, не е лекарство. Доста е икономичен, а аз не го пестях Simple Smile

Това тоалетно мляко не ме очарова - люти ми на очите. С молив за очи и спирала се справя, но съм попадала и на по-сполучливи. А и цената не ми се струва оправдана. Остана ми един пръст на дъното, но май няма да имам търпението да го изразходя.

# 127
  • на последния етаж
- приятен крем за ходила, омекотяващ, хидратиращ. Засега не съм намерила по-добър, затова вероятно ще купя отново.

# 128
Ще започна може би с най-големите разочарования за мен:
Травел версия на Too Faced, Better Than Sex - Не успях да разбера откъде идват всичките суперлативи за тази спирала, удължава и придава лек обем, но дотам. Още след около 30 минути имам вече размазано под очите, нещо което не ми се е случвало с доста други спирали, които съм ползвала (Lash Sensational, The Saem, Missha 3D, 4D, Essence и т.н.). Добре че я бях купила намалена за около 5 евро, поне да не ме е яд толкова...
Скрит текст:
Другото разочарование е този шампоан против пърхот (Forforin), който изхабих напълно и за 2 месеца не видях почти никакъв положителен ефект. Взех го от аптека, беше намален от 20 на 10 лв. Сърбежът и проблемът си останаха за жалост, като единствен положителен ефект бих посочила, че сякаш омазняването на скалпа понамаля. Не бих купила отново...
Скрит текст:
Със смесени чувства съм за този дезодорант на Dove с кокос - миризмата е приятна (поне за моето обоняние - не обичам прекалено силни и тежки миризми), но с изпотяването не се справи добре.
Скрит текст:
Доволна съм от тази база на Eveline SOS - още с нанасянето на 1 пласт, се усеща, че ноктите са по-корави. Подновена е.
Скрит текст:
Много харесвам тази гел версия на Cicaplast на La Roche Posay. Формулата е ултра лека, попива мигновено, няма аромат. Ползвах го главно на лицето, но също така и вместо крем за ръце, като установих , че доста добре се справя със сухата ми кожа (главно около кокалчетата), като оставя кожата много мека и хидратирана.
Скрит текст:
И последно едно парфюмче от H&M, за което нямах никакви очаквания, тъй като взех на сляпо, но се оказа, че доста ми допада като аромат, трайността му също е добра (усещам го около 4,5 часа). Бях се запасила с 3,4 бройки, когато беше наличен на сайта и съответно намален.
Скрит текст:

# 129
  • на последния етаж
- любим и редовно присъстващ в грижата за кожата ми продукт. Подхранва, хидратира, а кожата ми с него се чувства свежа и жизнена. Вече поднових.

# 130
Приключих с хидратиращия гел на Lumene:

Попива бързо и ми понесе добре, усещах кожата свежа. В последните дни малко като че ли ми лъсваше, но не съм сигурна дали не е от моментното състояние на кожата, защото в началото не наблюдавах такъв ефект.
Приятно мирише, но миризмата е по-скоро силна.

# 131

Здравейте,ето няколко празни опаковки от мен на мостри предимно.Душ гелът е най-обикновен,за разнообразие става.Според мен най-добре ми действат душ геловете на Sanex.Мострите са хубави,но самите продукти са скъпи.Диаментеният крем намален струва 16 £,предпочитам за тези пари да си купя няколко дрогерийни продукта.Пастата ме спечели и ако я намеря някъде ще си я взема в пълноразмерна опаковка.Има странен вкус,точно на натурална паста за зъби.
Хубав ден

# 132
Една от най-любимите ми теми, в която за пръв път се включвам, но следя с удоволствие!

Омекотяващ тоник на Ланком - най-любимият ми тоник! Използвам го сутрин и вечер след измиване на лицето, довършва почистването и наистина омекотява и подготвя кожата без да изсушава. В момента довършвам 2 други, но ще подновя със сигурност.

Multi active jour Clarins като цяло най- добре се разбирам с козметиката на Кларанс и Ланком. Този дневен крем ползвах до скоро, добре попива, без да омазнява кожата, разбира се добре с другите продукти, които ползвам (серуми, фдт).  В момента имам флуида от същата серия, сигурно ще купя пак крема през есента.

Hydra zen Lancome купих го, когато през зимата кожата ми се беше пресушила силно - много добре хидратира и успокоява. Харесвам цялата серия, кремът и нощната маска купувам често. Със сигурност ще купя пак.

Diadermine lift+ botology купен инцидентно от супермаркета, когато бяха затворени магазините и не ми се чакаше да поръчвам от интернет. Приятно кремче, добре хидратира, не дразни очите. Не видях лифт ефект, но и честно казано не очаквам такъв от крем за 8€.

Основа и спирала на Марк Джейкъбс С голяма мъка я изхвърлих - купих я миналата година малко преди началото на пандемията, отворих я, поносих я и ни затвориха вкъщи, при което изсъхна Sad но беше прекрасна спирала, правеше ми миглите невероятни и много комлименти отнесох за нея, 2 колежки си я купиха след мен. Въобще супер доволна съм, ще подновя в даден момент, когато изхабя текущите запаси...

Essence super fine eyeliner pen много бях доволна от тази очна линия - много лесно се нанася, издържа дълго без да се размазва, но се маха лесно. Като добавим и цената, определени ми е сред фаворитите. Имам няколко други в момента, но в момента, в който се добера до ДМ ще я купя пак със сигурност (ако я има още).

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 22:33 от RealSugar

# 133
  • на последния етаж
- много ми хареса тази богата и подхранваща маска, след употребата ѝ кожата ми се чувстваше обгрижена, хидратирана. Имам още една опаковка, но мисля, че не се предлага вече. Жалко.

# 134
Clarins си обновиха сериозно продуктовата линия, виж дали не е със сменена опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт