Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 045
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами момчето е над тези дребни житейски неща. Важното е че знае да изпраща емотикони в инстаграма. Туитър тепърва ще го разучава. Хитрец е той...

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 02:41 от БлагаВест

# 256
  • София
И аз обожавам чувството за хумор на Керем. Позитивната енергия, която излъчва. Усмивката му. Добротата и емоционалната интелигентност, които демонстрира. Пу-пу, да не са му уроки! 🤗

Лека нощ, скъпи мои! 😘

# 257
Неслихан е споделила какво е било настроението й като е чела сценарият за 26 епизод.
Изглежда след 25 епизод, дори Еда да каже "не" на предложението за брак, ни чака забавен 26 епизод.

Щом са приключили снимките на 25 епизод, може би ще имат почивка, не ми се вярва едва получили сценария за 26 епизод да почнат веднага снимките...

Днес е ден за нов фрагмент от еп 25 Hands Raised Hands

Предните дни снимаха в затвора, в дома на Айдан, в дома на бабата, в офиса, имаше снимки с новият рус актьор на закуска в офиса, имаше снимки и в хотел Хилтън.
Снощи са снимали в дома на Еда с Мелек и Айфер, както и в дома на Енгин и Пъръл с Ердем. Енгин само по халатче Joy
Абе има още какво да ни покажат в новото промо днес Rolling Eyes

# 258
  • In the light side of the Moon!
Toва е единствения начин да вкарате Керем в леглото си дами!

https://twitter.com/LivingforMalik/status/1343696196871852032

А този ......... да е в краката ви 😉

Искам да ви кажа, че истерията по Керем е по-страшна от ковид 😂😂😂😂

# 259
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много позитивни моменти Hug

# 260
Добро утро, мили момичета! Flowers Hibiscus
Желая ви усмихнат, ползотворен и слънчев ден! Heartbeat
Днес очакваме фраг и нова снимка от фотосесията! Gift Heart

# 261
  • Плевен / София
Ако искаш животът да ти се усмихне, първо ти му се усмихни!
Добро утро!

Остават 3 дни да се подготвим да изпратим тази странна 2020 година.

# 262
Добро утро

# 263
# 264
Нямах думи за първата снимка, втората тотално ме довърши. Без сърце, без въздух, без мисли в главата си останах Heart Eyes Като гледам коментарите под снимката в Инстаграма на списанието не съм единствена Joy Нямам търпение да видя и останалите снимки от фотосесията, ама не знам дали ще ги издържа Joy Такава слабост са ми станали тези двамата Heart Eyes

# 265
Добро утро... 😉
Вчера, като излезе първата снимка и една мисъл залитна в посока - Къде са ръцете на Керем? По гърба й? На ханша? Къде?

На тази вече виждам къде са 😂 Доволна съм, НО пак едно дяволче стои на рамото и пита - Дали краката им не са преплетени? 😂

# 266
# 267
  • София
Уаууу, каква красота!   
След първата снимка, която излъчва невероятна страст и експлозия на чувства, втората показва една взаимност, едно спокойствие и сигурност между двама влюбени...
Какво ли ни очаква с третата?

# 268
Какво ли ни очаква с третата?
Съдейки по хронологията, която ни показват..
1 снимка - Прави, със затворени очи и без видимост към останалата част от телата..
2 снимка - Легнали, но с отворени очи, с повече видимост към телата..
3 снимка - Един върху друг, очите вече нямат значение, но ще видим, че краката им са заключени и преплетени като стара бабина плетка.. 😂 Може и седнали да са де.. Прави, легнали, седнали, то други опции няма 😂😂

# 269
Седнали ако са, то според мен, Ханде ще е седнала в Керем направо 😍😀😀

Общи условия

Активация на акаунт