Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Мире, от моята клавиатура никога няма да излезе нещо, което да означава - финал 😂 Абсурд.
Иначе си права, че трябва проблем и така нататък. Проблемът дойде, но нашите опърничави козички прекалено бързо клекнаха. Мен това ме гъделичка, но дразнещо. 20+ серии градихме образи на упорити жени, които не се дават лесно и за 1.. бам, на колене. Не буквално, разбирате ме.
Не съм сценаристка, не искам да се правя на такава или нещо такова, просто ми се струва, че пракалено бързо ги направиха подчинени на онази Мардинска мандарина, която обича да командори 🤬

Блу, права си. На гости на баба = затвор. Да не казвам, че в самостоятвлна килия, без право на свиждане 😂

# 631
И аз ще се запася с кърпички и двата фрагмента са меланхолични дори предложението за брак не ме зарадва.

Значи полвината филм ще е Серкан в затвора и шантажът на бабата. Еда ще отиде в затвора, ще се разчувства и ще реши да го спаси, без да му сподели какъв е проблема и целите на бабата. Fearful

Явно Еда ще се съгласи на условията на бабата да зареже Серкан. Cold Sweat И стъпка по стъпка ще следва планът на бабата.Cry

Обвиненията срещу Серкан ще паднат, той ще я търси, ама тя ще отбягва обажданията му. Серкан ще страда и ще се чуди какво става.
В офисът ще се появи принцът... Принцът ще гледа с блестящи очи Еда Heart Eyes - щом Мелек го забеляза и Серкан ще го забележи. Persevere

Чудя се как ще мине обядът с принца - Серкан сигурно пак ще направи някой ход като досегашните - ще отстъпи от принципите си и ще даде още власт в ръцете на бабата Disappointed Relieved- то тя май почна да върти компанията. Sad
Жал ми е за Серкан - целият му живот е Арт Лайф, а Холдингът е бизнесът на семейството му... а преотстъпва всичко, за да се хареса на бабата, за да разбере целите й... а Еда крие Rage.

Принцът ще ухажва Еда - завел я е да видят вероятно земя за нов проект, загръща я с якето си. Исглежда да е джентълмен.Rolling Eyes

Виждаме една несъобразителна Еда, която не споделя с любимия. Решава, че така ще спаси Серкан. А Серкан вллюбен и загубен няма да се осмели да действа срещу бабата, защото все пак това е бабата на Еда, жената която обича.
Изглежда, че каквото и да прави - няма да се хареса на бабата, Еда го изоставя... какво ще прави със сърцето си, трябва да действа .Broken Heart

Аз помислих, че този път не ни показаха последната сцена... Thinking Освен ако предложението за брак не е последната сцена?...
Ако е в средата на епизода след като Серкан излезе от затворът отговорът на Еда ще е не.
Но ако е в краят ще има да чакаме още една седмица да разберем какво е отговорила - дали е казала твърдо не, или пък е поискала време... съмнява ме да каже да Thinking

# 632
  • In the light side of the Moon!
привет прекрасни 🤗

Алекс, БЛАГОДАРЯ е най-малкото, което мога да кажа.
Красиви снимки, красиво интрервю!

Али 🤗 и за теб ❤️

Фрага ни смъкна на земята! Аз обаче не очаквам еп да е толкоз трагичен, защото искренно се надявам с новите сценаристи да не преминем от ромоком към драма!
Все си мисля, че тайна връзка/брак може да свърши работа за пред бабата и пак да не ги разделят.
Но, каквото са ни подготвили това ще гледаме в крайна сметка!

# 633
  • Плевен / София
Идвам на рекламите.....
Вторият фраг не ми показа нищо неочаквано...Керем веднъж се жертва и остави Еда, сега тя ще го направи и няма да откликне на въпроса му както би искала....Кой знае...може пък принца да помогне, вместо да пречи...Ние и Ефе бяхме нарочили за противник на Серкан, а той направо го прескочи от раз....

# 634
  • София
Аз мисля така - 1. Еда трябва да има доверие на Серкан и да вярва, че дори бабет да го вкара в затвора, той знае как да се оправи.
                              2. Лелята и Еда да направят същото, както са направили преди години - да избягат далече от бабета.

# 635
Меги и аз това имах предвид - епизода на 2-ри ще завърши точно с предложението и затова ще чакаме 9-ти за отговора. И отново ще повторя, че очаквам неочакваното - Еда да се държи точно като дъщеря на баща си загърбил всичко за да  е с любовта си.

# 636
Незнам за вас но аз вече си взех кърпички те. Толкова се натъжих и за двамата а досега не ми се беше е случвало дори когато се разделиха първия път
От Ханде

И аз така ... с кърпичка съм! Направо ми се развали настроението... Когато се разделиха първият път нямаше друго мъжко присъствие, нямаше бабушкера,  Ноо, сега страданията ще са бая бая по- големи!

# 637
Да ви поздравя за настъпващата нова 2021 година,че ,ще съм наряд и......Обичайте се и пак се обичайте...това ви пожелавам...всички сме по някакъв начин красиви и добри.....Весела и ДОХОДНА от мен ....ПРЕГРЪЩАМ ви!.
Скрит текст:

# 638
А дали Еда няма да се сбогува тайно със Серкан в затвора, без той да подозира дори, защото е приела на баба си шушоните?
Ако е ходила първо до баба си, а после до Серкан, вече ще е приела "предложението" и за това е с влажни очи и таква физиономия...
Фантазирам си само, но кой знае 😕

# 639
  • Кърджали
Аз бях си обещала да не се впряга много на фраговете след последната серия. Та още не съ изпаднала в депресия ( а и ме държи еуфорията от фотосесията и интервюто). Но за всеки случай ще си приготвя салфетки, ракия и шоколад.

# 640
Мислех да не коментирам смяната на сценаристката Айше Кутлу, защото ми стана много скъпа с цветните и прекрасни образи, които роди нейното въображение не само в нашата приказка, но и в "Птичката".

Провокира ме развитието на сюжета, което предполагаме от двата фрага. Айше пише като Нора Робъртс. Слава богу, че не е като Даниел Стийл, защото всички искаме да избягаме от драмата и трагизма в живота ни и да намерим спокоен и весел пристан в романтичните комедии. Просто Даниел Стийл обича трагично започващи истории, които завършват добре. Нора Робъртс, като изключа криминалните и фентъзи романите ѝ, обича да разказва приказки. В тях героите са със силни характери, имат интересно минало, срещат човека, който съдбата им е отредила, влюбват се и задължително имат по няколко конфликта, които разрешават бързо и всичко завършва с хепи енд.

Като прочетеш няколко от тези романи, колкото и да обичаш книгите, започваш да изпитваш лека досада от липсата на действия, интересни събития, които да подпалят любопитството ти и започваш да се приспиваш все по-често с тях.

Айше описа много добре миналото и изгради плавно характерите на героите, но не разви добри паралелни истории, макар че имаше много възможности за това с този прекрасен каст. Това пък е предпоставка за липса на интересни конфликти и пропуснати възможности за допълнителна интрига и съспенс в историята. Трябва да има нещо, което да държи интереса ни буден!

Ханде в интервюто отговори съвсем кратичко и по блестящ начин на въпроса за клишетата - важно е КАК са разказани!

Сега помислете и се поставете на мястото на Еда. Имате противник в лицето на бабата, която има власт и пари, с които може да навреди по много лош начин на човека, когото обичате. Как ѝ се противопоставяте? Как освобождавате от затвора любимия?

# 641
Славена, благодаря за отговора за тази статия, просто като я видях ми стана тягостно, затова реших да я споделя. Хубаво е, че има опровержение.

https://www.gecce.com/fotogaleri-rol-arkadasiyla-ask-mi-yasiyor- … isa-dongel-cevabi

За да спаси Серкан Еда ще приеме условията на баба си. Той ще остане с разбито сърце, евентуално сам . Епизод-два. Но нещо ще се случи и нещата ще се променят, поне доколкото познавам характера на Еда.
 Най сигурно в събота.

На бабането лимузината за Мардин е готова, супер лукс, позлатена,  с амортисьори за да не друса Close

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 21:19 от Slawena

# 642
Кукличка, аз не мисля, че Серкан отстъпва каквото и да е на бабишкерата, още повече, за да и се хареса. Той си има план някакъв и си действа по него. До тук го показаха като изключително добър бизнесмен, с много силна интуиция и много добър стратег. Надявам се да продължат в тази линия. Искам накрая да спечели уважението и на мардинската феодалка. Не защото го е търсил, той не го прави, а защото е хубав и стойностен човек, и отличен професионалист. Ефе беше изненадан от това как Серкан пое вината и предложи да поправи всичко за своя сметка след неговите мизерии. Имам чувството, че той очакваше Серкан да се опита да замете всичко като Алптекин. Но не би. Сега е време и бабето да види, че от Болат до Болат има не океан, ами космос разлика.
Мълчанието на Еда и в предния епизод (и вероятно в този също ще го има) не ми харесва. Тя трябваше от самото начало ясно да каже на Серкан, че бабата е дошла да отмъщава. Не че той не се досеща, но според мен тя трябваше да му го каже. Знам, че сценаристите искат и ще направят реципрочна ситуация на тази, в която беше Серкан. Просто на мен това ми се искаше.
Интересно ми е принца и звездобройката кога ще се срещнат и как ще се гледат. И искам да видя реакцията на бабата на тази ситуация.
Нямам идея кава ще е последователността на събитията, но предложението според мен ще е към средата на епизода вероятно. Серкан е със същите дрехи от новогодишната нощ. Т.е. предлага и веднага след като са го пуснали на свобода. Предполагам. А когато идва принца на бял кон (пардон лимузина) зад него се виждат да влизат Серкан и Енгин, а от другата му страна седи вероятно неговата принцова Лейля. И след това с Еда разглеждат парцел за къща на принца, когато той и казва, че не нов дом а нов живот му показва. Да видим какво са написали звездите ..сценаристите.

# 643
Gift Heart

По позитивно Simple Smile В най-лошият случай Серкан отвлича Еда, женят се тайно, и после бабето да се пръска от яд Simple Smile

# 644
  • Плевен / София
Докато гледах ДЕК по ТВ 8  мина реклама-19.30 ч. Гласът на Турция....

Общи условия

Активация на акаунт