СЪРВАЙВЪР БГ!

• 19 772
  • 527
  •   1
Отговори
# 120
в Сървайвър  има много хляб, но екипа на Слави си може толкова ,
то не е както някой е да седне на диванчето , да пръдне и публиката да се залее от смях

rotfImao

# 121
само като гледах предварителната реклама на ББ3 , която беше просто супер и бе правена от Ню моментс , ню айдеас
и рекламата на сървайвър , ( каквото нямаше всъщност - камен во ми разправя как участниците отишли на острова , като всъщност за всички  е ясно , че вече са се върнали ) - ами разлика от небето до земята ..

СИА адв. са страхотни професионалисти , за мен това е най- добрата компания в ТВ правенето .

Мда... едно реално доказателство за ефекта от добрата медийна реклама...

А че сървайвърите са класи над брадърите спор няма...,но пък и идеите на двете реалитита са различни.

# 122
  • Сливен
в Сървайвър  има много хляб, но екипа на Слави си може толкова ,
то не е както някой е да седне на диванчето , да пръдне и публиката да се залее от смях

ако Сървайвър се правеше от Нико и ко , друго щеше да бъде

само като гледах предварителната реклама на ББ3 , която беше просто супер и бе правена от Ню моментс , ню айдеас
и рекламата на сървайвър , ( каквото нямаше всъщност - камен во ми разправя как участниците отишли на острова , като всъщност за всички  е ясно , че вече са се върнали ) - ами разлика от небето до земята ..

СИА адв. са страхотни професионалисти , за мен това е най- добрата компания в ТВ правенето .

aaaa  Sick Sick много тенденциозно  Sick
Като те чета си мисля, че работиш за нова ...
Щом пък смяташ, че такава тъпа реклама, като тази на ББ3 е върха на професионализма....  #Crazy #Crazy #Crazy
Не знам дали са го орезилили или не Сървайвъра - просто още нищо не е станало за да го коментирам, но едно според мен поне подбора е направен добре... Е, ако беше "професионалния" екип на СИА, сигурно щеше да има 2-3 с маниакални депресии, 3-4 с фобии към паяци, влечуги и пр. , няколко травестита, гея, лесбийка .... страхотия ... зрелища да има ..

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 23:42 от Ян Бибиян

# 123
Щом пък смяташ, че такава тъпа реклама, като тази на ББ3 е върха на професионализма....  #Crazy #Crazy #Crazy

Да, беше гадна и отблъскваща... но въздействаща! Нещо като кампаниите на Сисли и Бенетон... Мисля всички знаете, че основната цел на рекламата е да ти обърне внимание върху, тода което рекламира, да събуди интерес... независимо от предизвикваните емоции...

# 124
То пък ще кажеш, че първия епизод на всеки Брадър е по-интересен. В началото е представянето, по-интересно ще стане в следващия епизод.
Аз си харесах пилота.... ммм..., страшен мъж... Нали имам афинитет към униформени... С удоволствие бих го катурнала в цъфналата ръж... Ама съм омъжена жена и такива неща не мисля, не казвам, не правя... Naughty Mr. Green

# 125
Да, беше гадна и отблъскваща... но въздействаща! Нещо като кампаниите на Сисли и Бенетон... Мисля всички знаете, че основната цел на рекламата е да ти обърне внимание върху, тода което рекламира, да събуди интерес... независимо от предизвикваните емоции...

Хм, тя една реклама ако ме отврати, чакай да ми събуди интереса после, ако си нямаш друга работа... А продукта директно го отпиши от пазарския ми списък!  Sick
Простотиите и глупавите изцепки определено не ми въздействатNaughty

# 126
  • Сливен
хайде - хайде
без лекции за целите на рекламата плс.
Те и само надпис да бяха давали - все тая  Twisted Evil
Народа така или иначе гледа
Не смятам рекламата за по-въздействаща от оная с трупа - пълен идиотизъм
Смятам, че тоя на който му е хрумнала трябва да се прегледа, но не при екипа психолози на ББ, а направо на психиатър. Сигурно е с отклонения  Laughing Laughing
Лично мнение Simple Smile

# 127
не работя за нова - виж колко зле се изразявам

и с просто око се вижда  всичко в тоя ББ е пипнато , за мен тия хора са големи и изключителни професионалисти ,
дори като гледам плакатите за кастинга виждам , че е много оригинален , че не е просто обява - "елате на кастинг-а , драги зрители " , а  са седнали хората и са се постарали и са вкарали идея  дори и в това  обикновено нещо - плакатите за кастинга

рекламите  на ББ3 са нови , интересни и провокиращи , ( аз ще ги запомня , не знам за теб )
тя не е правена от СИА , де , .. ( офф и оная реклама на нова с елвис много ми харесва )

обаче , за мен като прост зрител виждам , че тия хора адски много са работили и са супер креативни .

а битиви си карат на стари лаври - нямат  и едно свястно клипче за да рекламират предаването си , ама що да се зорим -
" драги зрители,  ние сме на острова " ,
" ами пич , това го знам от два месеца "- това ми се искаше да му кажа на камен во ...

# 128
"Сървайвър БГ" поставя световен рекорд по бързина

Източник: http://www.burgasinfo.com
04.09.2006 17:58часа

Участниците в "Сървайвър БГ" поставиха световен рекорд за бързина в една от игрите, съобщиха от ПР-екипа на шоуто, което започва на 20 септември по Би Ти Ви. Българите постигнаха забележителни резултати в състезанието в сравнение с участниците от други 13 формата, по които съм работил, разказа Гонзало Хонигблум, изпълнителен продуцент на "Промофилм".

Българските състезатели били много силни и издръжливи. Те успявали в игри, които са невъзможни за много други отбори. "Изненадан съм не само, че участваха, но и от резултатите, които постигнаха", добави Хонигблум. Той е впечатлен и от професионализма на самия снимачен екип. Признава, че е имал погрешна представа за българите като е смятал, че много приличат на руснаците (с тях той е реализирал две продукции).

Хонигблум съпоставя качеството на работа на българския екип с това на английския. Той допълва, че българите са по-сговорчиви и отговорни към работата си в сравнение с други екипи, с които е работил. Опитният продуцент очаква "Сървайвър БГ" да бъде изключително успешно шоу.

"Щом има добър кастинг, има добро риалити, а ако има добро риалити - ще има добро шоу", аргументира се той. Гонзало Хонигблум снима уникалното риалити шоу вече 6 години и досега е участвал в реализацията на 13 сезона на "Survivor ". Преди да започне работа по "Сървайвър БГ" единственото, което е чувал за България, е било свързано с футбола - познава Стоичков и си спомня как на световното първенство през 1994 година Аржентина е паднала от България.

# 129
.....обаче , за мен като прост зрител виждам , че тия хора адски много са работили и са супер креативни .
а битиви си карат на стари лаври - нямат  и едно свястно клипче за да рекламират ....

Ей т'ва е истината и за мен.

# 130
  • Сливен
.....обаче , за мен като прост зрител виждам , че тия хора адски много са работили и са супер креативни .
а битиви си карат на стари лаври - нямат  и едно свястно клипче за да рекламират ....

Ей т'ва е истината и за мен.

smile3532 smile3532 Абе вие сериозно ли?????
Ще ме скъсате от смях. ... Креативни ...
Не ми пука за рекламата на Сървайвъра - искам да видя съдържанието.
Докато рекламта на ББ3 ме накра само да затвърдя позицията си, че това е един тотален цирей, пълен с много гной и перверзия .

# 131
Е не мога да се въздържа...
Нямам нищо против Нова, Сиа, рекламната агенция и всички, кото са работили по проекта ББ. И не защото работя в бТВ, НО тъпо е, когато се правят подобни изказвания. Няма да коментирам нито едните, нито другите, нямам това право и не за това се включвам, но си мисля, че няма как да видиш това, което е направило бТВ за да промотира продукцията си ако гледаш само Нова. Не мисля, че си права. Според мен си много пристрастна и не си обективна. Най лесно е да се критикува. За качеството на продукцията между 2-те Сървайвър и ББ, не може да става и сравнение. И тук не говоря за режисьорските виждания, а за мащаба на продукцията като цяло. На едни ще хареса едното, на други другото предаване. Те са много различни като концепция за да се сравняват, затова не го правя. За професионализма също ще поспоря. Като професионалист постоянно хващам грешките в ББ. Някой по горе беше написал "некадърни оператори", "лош монтаж"... Според мен това може да го напише или много некомпетентен човек или някой от конкурентна медия.
Малко се отплеснах ама ме доядя как юнашки оплювате и отричате всичко. Сигурна съм, че ако първите 5-6 мнения бяха позитивни, това настроение щеше да преобладава във всичките страници, но и това е една типична българска черта, не се изненадвам

Хайде сега....хвърляйте камъните Crazy

# 132
И като си  прочетох постинга установих, че е доста оплетен затова ще обобщя...
Вече 3-ти сезон гледаме ББ. С всеки изминал сезон става все по блудкав. Гледахте 1 епизод на Сървайвър и го заклеймихте. абе дайте му шанс, бе. Изгледайте няколко серии и тогава плюйте. И аз не знам дали ще стане по интересен, честно, но се надявам. Поне ще погледам преди да изразя категорично мнение, както направих с ББ

# 133
 Не ми хареса , не са го до направили , липсват му  "солта и пипера" на този  'Сървайвър" , очаквах да е доста по - свежарско . Беше скучно , объркано и това няма нищо общо с ББ .Това е непрофесионалното ми мнение . Не че ще седя всяка вечер да следя ББ , но ако имам време за губене по това време , няма да е с БТВ . Нищо лично , но и аз мисля , че със стар екип , ново предаване не се прави .

# 134
С интерес ще следя Сървайвър и все си мисля,че след един,два дена ще стане интересно когато им привърши храната.

Общи условия

Активация на акаунт