СЪРВАЙВЪР БГ!

• 19 787
  • 527
  •   1
Отговори
# 135
Сега се сетих за Нели,като малка тренираше художествена гимнастика в зала Младост,после съм я срещала в Бургаски дискотеки и кафета с личности от подземния свят Thinking
глупости  Stop

Кое е глупости?За гимнастиката или другото  newsm78.Така съм я запомнила,може и да бъркам за 2рото,не си спомням с кой съм я виждала(доста време мина).Абе беше с някой от известните бургаски момчета ама....

По темата не можете да прецените от 1вата серия дали ще е интересно или не.Все пак като представят Биг Брадърите не можете да прецените какво ще се случи в къщатата от там нататък,така че ще видим...

# 136
# 137
Както вече е известно играчите в едното племе се изпокараха, но в кое точно се разгоряха дрязгите, предстои да видим.
И все пак ще има интрига....

Явно за да събудят „живата“ тръпка, продуцентите обмислят пускането на лайв предавания, съпътстващи Сървайвър, подобно на „Голямата уста“ и „Злите езици“, които ще са своеобразни коментарни рубрики на Биг Брадър.

# 138
Няма да е лошо да го направят... Thinking

# 139
Началото на Сървайвър беше боза-рядка..
И не е зле екипа..А тея от БТВ,които са им дали задачата..

# 140
Хи хи хи, Тони.... много ме изкефи с тЕнкИО намек:-)

# 141
  • Пловдив
Очаквах повече, разочарована съм Sad

# 142
Ама пък са симпатяги!  Party

# 143
A " Отчаяните " де ги скътаха? Бях се наточила тях да гледам, а не това злобно човече Слави.
Като начало не ми хареса, ще видя по-натам. Нещо много тромаво.

# 144
Нищо няма да гледам! Толкова работа съм си намерила, че поне две седмици още няма да мога да се оправя! ooooh!

# 145
  • Варна
И аз се разочаровах вчера! А това с циците беше върха-то толкова навиране в тях, сякаш не сме виждали силикон!
Май и аз ще гледам ББ, и те не са стока, ама поне има интриги Flutter

# 146
пълна скука, нагласеност, Камен Во беше супер дървен и няма никакво риалити..Защо продължавате да пускате анкети и да сравнявате нещата като са толкова различни.. Се едно да кажеш, че Красавицата и Отличника е риалити...

# 147
Защо такава помия изливате срещу "Сървайвър", а никой не се възмути как в "Биг брадър" се показват педераст, целувки с травестит, секс с хора, които са се видели за пръв път преди няколко часа...
Това ли ви е критерият за интересно шоу - колкото повече простотия и разврат, толкова по-интересно?!?

# 148
С интерес ще следя Сървайвър БГ. Очаквам следващите серии, които както виждам, може да гледа и детето ми, без да се чудя, как да обяснявам, кой е мъж, кой - жена и т. н.

# 149
Гледах го и не ми хареса. Надявах се, че ще е някаква интелигнетно направена алтернатива на гадния ББ, ама не!. Заснето е с телевизионни камери, които му придават такъв репортажен вид, че колкото и добри да са операторите, не могат да го преодолеят. Което ще рече, че какво - хората са заплатили авторските права на шоуто, а всичко останало е направено по нашенски - евтино, безвкусно и изопачаващо основната идеа на Сървайвър. Не може в шоу, което цели да покаже докъде се простират границите на човешките възможноси (ах, какво клише!), да показва почти през цялото време цицореста фолк певица! Сякаш не сме виждали и не ни е втръснало вече от такива! Някой да си спомня в американския сървайвър да показваха цици и дупета? Да не говорим, че както и всичко, което се прави от екима на Слави Трифонов, в крайна сметка и Сървайвър се превръща във възхвала на самия Слави и учиндолските му неограничени възможности! Ми, ега ти, тъпо беше! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт