СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 031
  • 527
  •   1
Отговори
# 150
Сниман е 70 дни, сега в новините дадоха екипа как се прибира на летището. Ще излъчат 65 серии  Rolling Eyes
65 серии, това да не е сапунка #Crazy Тези не са наред, развалили са хубавото предаване само и само да имат нещо да правят конкуренция на ББ3.

# 151
Защо такава помия изливате срещу "Сървайвър", а никой не се възмути как в "Биг брадър" се показват педераст, целувки с травестит, секс с хора, които са се видели за пръв път преди няколко часа...
Това ли ви е критерият за интересно шоу - колкото повече простотия и разврат, толкова по-интересно?!?
A ти да си спомняш случайно някой да е правил ачик-ачик стриптийз в АМЕРИКАНСКИЯ вариант на предаването??? И дали там е имало такава силиконова бомба ??? съвсем други типажи подбираха, а е ясно, че и Сървайвъра ще търси помощта на еротичното/сексуалното/разголеното, пък макар и не в такъв силен вариант, както в Бигбрадър. И освен това сравнението ти е неподходящо, щото в Бигбрадъра е изначално заложено леко извратеното-самият факт да наблюдаваш нещо през ключалката си е вече.....ясно какво.

# 152
  • София
А тази цицорестата не спечели ли силикона си от Венета Райкова? Много ми прилича на нея. Аз много малко гледах, защото трябваше да приспя детето, но май това ще предпочета пред ББ3!

# 153
Снощи успях да гледам само част от представянето на участниците, много симпатични хора ми се видяха. Прочетох всички постинги в темата и ми стана криво, че повечето не са харесали Сървайвър-а  Confused
Ще гледам довечера, дано не съм разочарована и аз... макар че съм леееко предубедена от предаванията на Слави... нещо хич не ги долюбвам  Rolling Eyes

# 154
И аз очаквах нещо интересно-игра, борба...но наистина тази-цицорестата дама, дето се обясняваше как не харесва ниски мъже ми дойде вповече.Оставете, че нямаше никакво движение и развитие/може би по-натам ще има такова/но тази кака ми напомни на едни еротични филмчета от 70-те и 80-те-то не бе пипане по гърдите, то не бе плахо поглеждане към камерата...ако залагат на това-загубиха ме като зрител.Идеална е за розова серия, наистина-хубави са и гърдите, ама се бях настроила да гледам игра...

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 10:06 от пенелопа

# 155
И аз очаквах нещо интересно-игра, борба...но наистина тази-цицорестата дама, дето се обясняваше как не харесва ниски мъже ми дойде вповече.Оставете, че нямаше никакво движение и развитие/може би по-натам ще има такова/но тази кака ми напомни на едни еротични филмчета от 70-те и 80-те-то не бе пипане по гърдите, то не бе плахо поглеждане към камерата...ако залагат на това-загубиха ме като зрител.Идеална е за розова серия, наистина-хубави са и гърдите, ама се бях настроила да гледам игра...
Абсолютно!!
А иначе Сървайвър си го гледах по ЕЙЕКСЕН-засега нищо общо с него. Confused

# 156
Шаркчице, ми гледай тогава Бигбрадъра - там има една дето няма цици, няма даже и вагина, ама го вдигна на най-големия коцкар  Laughing Joy Mr. Green
Твоя сладур не ти ли е виждал цицките? На другите мами децата не са ли им виждали циците?
От Сървайвъра човек може да се накефи на красиви гледки (включително и Маргаритка  Simple Smile) и да научи полезни неща за живот в диви условия, пък от Бигбрадъра освен простотия и цинизми какво може да се научи? При това го дават не след полунощ, а веднага след "Лека нощ, деца"!!! Къде дремят тия от СЕМ в момента?!?

# 157
Виж ся, Воден дух-моето дете ми вижда циците, вижда и на плажа-не е питало и не съм се възмутила, че си е показала циците цицорестата мацка.Даже , като гледах-завидях и леко-хубави са и Crazy
Но не това е смисъла на тази игра, на това съревнование-да се попипваме по циците и да се навежда, пък да страда, че огледалце нямала...Смисъла е да гледаме игра- в истинският смисъл на думата, имаше на времето едно предаване френско- в един замък се снимаше и имаше най-различни препядствия и игри, за да спечелиш наградата.Гледала съм и аз по AXN Сървайвъра- ми няма общо-някак сухо и постно седи.На скоро даваха и подобно състезание по същата програма, но в градски вариант-да обиколиш света.И номера беше именно да е нещо различно от ББ, не ни тикай зорлем там да гледаме, сами си избираме какво ще гледаме.
Пък аз ако искам цици и секс-имам си канал-гледам си го.Сега исках да гледам съревнование, емоция.Циците в този им вид не са ми емоция, ша знайш...

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 10:18 от пенелопа

# 158
  • Разпиляна във въображението
толкова много изписахте, а Сървайвър започна едва вчера и даваха само един час - различно от дългото представяне на ББ3. Те не са толкова скандални и все пак се коментира надълго и широко.
Това с циците беше в малко в повече, но както пишеше по-горе скоро няма я гледаме щом се е отказала още на третия ден. В първия ден не се предполага да ги подлагат на игри при условие, че трябва да си направят подслон, да си намерят вода и да си разпределят провизиите (тук щеше да е добре да се светнат, че освен тези провизии може да не им дадат нищо повече). Заформя се глад, макар снощи при Слави да казаха, че нашите ще си хванат риба, но ще я ядат сурова.

Нека почитателите на ББ3 да си пишат в темата и да не критикуват постоянно. ББ3 правят все пак трети сезон + 1 ВИП, а Сървайвър е 1 сезон. Не харесвам Слави, Камен Во е най-несполучливия избор за водещ и мисля, че Юксел Кадриев щеше да се справи по-добре, но предаването вече е направено и ни остава само да гледаме.

Да изчакаме и втора серия, да видим игрите и повече от живота и тогава да коментираме по Сървайвър.

# 159
Избрахте ли си вече отбор??? Wink

И аз съм гледала други "Сървайвъри", ама за сега нямат нищо пбщо с нашият Simple Smile Wink Да се надяваме че нещата ще се променят в добра посока.

Ще гледам Сървайвър, но първи епизод, не ми направи особенно впечатлени - скучен и муден.

# 160
  • Sf
Не разбирам защо винаги в българските варианти на този тип шоу задължително трябва да има перспектива да се прави секс...

А сега и в Сървайвър... Изборът на участници е по-добър от тези на ББЗ, но познавайки интереса на зрителя, отново са заложили на пищните форми у русокоса фолк изгряваща звезда...

Гледала съм Сървайвър по АХN и там участниците след всички премеждия и борба за оцеляване никак и не помисляха за секс... Така че се надявам да видим една игра с добре организирани игри, интересни награди и поощрения от страна на организаторите, и от играчите - интриги, оригиналност и съзтезателен дух Simple Smile

ББЗ съвсем вече ме отказа от нова тв поне в този час на излъчване... Може да ми се смеете, но ми липсва Хорейшио Wink

# 161
  • София
А тази цицорестата не спечели ли силикона си от Венета Райкова? Много ми прилича на нея. Аз много малко гледах, защото трябваше да приспя детето, но май това ще предпочета пред ББ3!

Точно тя е. Ето ви линк как точно се е справила. http://life.dir.bg/2006/09/20/news690679.html
Иначе предаването ми се струва интересно, но не знам дали ще го гледам. За Биг Брадър не ми се говори. Струва ми се доста просташко.

# 162
Ооооо и аз вече тъжа за Хорейшио ... Sad

# 163
  Е,изчетох на всички впечатленията от първия епизод на Сървайвър,и въпреки,че и мен не ме грабна снощи,не съм съгласна с повечето от вас NaughtyАми,изчакайте малко,де-предаването тепърва започва,състезанията-също-вие какво искате-от първа серия и айде на чревеите и екстремните изживявания?!?!!?!Както и някои по-горе са споменали,съвсем различна е концепцията на двете шоута-във всеки случай,участниците в Сървайвър-а са с КЛАСИ НАД тези,в ББ!!!!Всеки има право на избор кое ще гледа,някои намират пошлостта,глупостта/меко казано-простотията,по-скоро/ и сеира за по-интересни Mr. Green

# 164
  • Ботевград
На мен Биг Брадър повече ми харесва, май ще гледам него   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт