СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 055
  • 527
  •   1
Отговори
# 180
не успях да го гледам цялото
видях част от представянето на участниците , а след това когато надникнех все циците на фолкпевицата бяха на предна линия Crossing Arms
не съм се отказала да го гледам и ще съм търпелива, пък да видим до кога......
моля обаче за съдействие:КЪДЕ В НЕТА мога да видя снимки и профили на всички участници?

# 181
На мен пък ми хареса, като за първо предаване.
Не ви разбирам - какво ви дразни в силиконовата фолк певица? Ще я видим колко издръжлива ще се окаже.
Аз лично какво видях: здрави, физически подготвени хора, готови за предизвикателство, с различно образование и занятие. нищо не може да ме подразни в едно първо предаване, за разлика от ББ3 - пълен с психопати, комплексари и т.н.

# 182
Ген. Спаскова, аз лично любопитствах и за професионалното ви мнение - пак се подхвърлят социологически термини.

И много ме чопли отвътре да разбера, аджиба, това извадки ли са, могат ли да имат претенции за представителност, от ваша гледна точка, ъфкорс.

Щото искам да се определя, разграничавайки се!  Sunglasses

# 183
Не ви разбирам - какво ви дразни в силиконовата фолк певица?
Мен лично - бюста и , ужасен е! Имам чувството, че като е бил на аванта и тя гледала колкото се може по-вече Confused
По отношение на предаването все още не мога да дам категорично мнение, но поне подбора на участниците ме удовлетворява по-вече от тези в БИГ брадър, освен това идеята на предаването е много близка до моите интереси /по скоро  почивки/ . Дано да им възлагат интересни мисии!

# 184
моля обаче за съдействие:КЪДЕ В НЕТА мога да видя снимки и профили на всички участници?

http://www.survivor.btv.bg/

# 185

http://www.survivor.btv.bg/
благодаря  bouquet

# 186
Ген. Спаскова, аз лично любопитствах и за професионалното ви мнение - пак се подхвърлят социологически термини.

И много ме чопли отвътре да разбера, аджиба, това извадки ли са, могат ли да имат претенции за представителност, от ваша гледна точка, ъфкорс.

Щото искам да се определя, разграничавайки се!  Sunglasses
Благодаря за въпроса. Значи, представителната извадка е тази, при която всеки от нас има равен шанс да бъде избран. Има си специални, нелеки процедури за подбор и т.н. Представителните извадки не се правят от комисия сценаристи, психолози и т.н.
Т.е. в тези шоута избраните участници не са представителна извадка от българския народ. Просто няма как! ДА, участниците са българи, но не представят качеството на народа ни като цяло. Изборът е съобразен с редица "неслучайни" фактори - стратегия на предаването, личен и субективен избор на комисията, комбиниране на характерите и т.н.
Надявам се да съм била полезна с поясненията.

# 187
На мен пък ми хареса - смятам, че подбора на участниците е много добър и ще има какво да гледаме. Не знам какво сте очаквали от първото предаване - секс ли, травестити ли.  Rolling Eyes
Според мен е естествено просто да ни представят участниците, а игрите тепърва ще почват и аз лично смятам, че ще е много интересно. Гледала съм 2 сезона на американския Сървайвър и не смятам, че е било кой знае колко по-различно и те започват с представяне на участниците, коментари един за друг /съответно следят промяната в отношенията/, камерите пак следят участниците /предполагам никой не е очаквал, че ще има камера на всяко дърво и клонче/. Наистина може би малко прекалиха с Маргарита, но и аз смятам, че е защото скоро ще си тръгне.
И леко ме издрахниха повечето мнения, които са супер крайни. При положение, че още нищо не сме видели вече взеха да се сипят обяснения колко били некадърни Славчо, операторите и монтажистите  newsm78 - аз лично на много повече операторски гафове съм се нагледала в брадърите до момента, а пък колко пъти им е прекъсвал звука точно по време на лайфа....
Аз лично за момента харесвам много повече Сървайвър-а.
Относно подбора на участниците не мога да кажа, че е лош, но иначе наистина беше скучно. Ще продължа да го гледам и се надявам, че ще стане по-интересно, но наистина не очаквах толкова да са го видоизменили. И да, наистина и в другите започват с представяне на участниците, то си е нормално това, но освен това показват и адски много други неща, а ние какво видяхме - циците на една чалгаджийка от всеки възможен ъгъл.
И начинът, по който са решили да направят епизодите няма абсолютно нищо общо с американския, не знам ти какво си гледала.

Прави ми впечатление (или поне така изглежда), че никой няма стратегия, че никой не си е направил труда да изгледа aмериканския вариант и да се подготви малко от малко. Патриотичните изказвания на участниците (особено на фолк звездата) ме карат да си мисля, че те яко бъркат Сървайвър и Биг Брадър - опитват се да се харесат на публиката. Но според мен точно тази им неподготвеност ще направи купонът пълен.
И на мен същите неща ми направиха впечатление.

# 188
Имах предвид, че в общи линии не е много по-различно от американските, естествено е, че не всичко ще е едно към едно. Но водещия; начина, по който се избираха клановете; коментарите на участниците за острова и един за друг са като в сезоните, които съм гледала. Все пак личното ми мнение е, че още нищо не сме видели, за да се правят генерални заключения.  Peace
Въпреки, че аз вече си имам любимец - чичо Вальо.  Wink

# 189
Ще продължавам да го гледам, но снощи останах разочарована.Дано в следващите вечери да не е толкова скучен Сървайвър-а, да не останат само големите реклами... Rolling Eyes

# 190
сега и в Сървайвър... Изборът на участници е по-добър от тези на ББЗ, но познавайки интереса на зрителя, отново са заложили на пищните форми у русокоса фолк изгряваща звезда...
...
Ами какво очаквате от Дългия и компания бе, мацки?
Я го вижте само и тоя Росен П. и Слави, вижте какви простотии се ръсят постоянно в това тъпо щоу, че един Сървайвър ли няма да осерат?

Peace поради тази причина даже не се и напънах да го гледам!

# 191
  • Враца
Много добра идея е, че ще могат да се гледат повторенията на епизодите на сайта.

# 192
  • Mediterraneo
Много добра идея е, че ще могат да се гледат повторенията на епизодите на сайта.

Ъхъм, така ще мога да си гледам ББ и после С.  Mr. Green

# 193
Да си кажа моите забележки:
Очаквах го с нетърпение и много се надявах да е по-различно. Подборът на участниците ми допада, но самото предаване /още не го наричам състезание/ беше много мудно, бавно, скучно. С нищо не привлякоха вниманието ми. Липсваше онази динамика, която те залепва за телевизора. През цялото време ми приличаше на телевизионен театър. Това, което основно липсва според мен са обясненията - трябваше глас зад камерата да ни обяснява какво ще се случи. Много се впечатлих, когато Каменчо им каза, че в лодката ще получат инструкции. Тук, аз като драг изрител, очаквах да чуя инструкциите преди самите участници. Ето това липсваше през цялото време - аз лично не знаех какво става. Нито беше ясно какви са тези карти, нито, че продуктите са ограничени, нито обясниха, че започват да си правят огън, нищо не разясниха. В интервютата с участниците ще е интересно да обясняват защо са решили да постъпят по точно този начин - като онази девойка, която обясни как точно се е сетила под кое дърво е сандъкът. Липсваше ми и диалогът между самите участиници, начинът на взимане на решение. В главата ми е "Шеметна надпревара", което ми се струва донякъде идентично - там непрекъснато някой казва какво следва, въпреки че участниците ни четат задачите си, но водещият или глас зад камерата разяснява допълнително. Та, за да се привлече интерес не е достатъчно да ни покажат птичките и тревичките, трябва да ни говорят. Иначе е скучно. Та не са виновни операторите - нещо концепцията ми се струва суховата, дано не е така в следващите епизоди.

# 194
И на мен  не ми хареса , беше скучно и наистина липсваха обяснения - т.е. през цялото време не знаех какво трябва да правят участниците  Sick
Всъщност , то си беше ясно , че така ще стане , едни цици и толкова ...
сега и в Сървайвър... Изборът на участници е по-добър от тези на ББЗ, но познавайки интереса на зрителя, отново са заложили на пищните форми у русокоса фолк изгряваща звезда...
...
Ами какво очаквате от Дългия и компания бе, мацки?
Я го вижте само и тоя Росен П. и Слави, вижте какви простотии се ръсят постоянно в това тъпо щоу, че един Сървайвър ли няма да осерат?
Peace

Общи условия

Активация на акаунт