СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 057
  • 527
  •   1
Отговори
# 195
Имах намерения снощи да гледам Сървайвър, но всичко беше толкова мудно, че се отказах. Оказа се, че единственото "интересно" е пищната гръд на едната участничка - баща ми и мъжът ми като заклети цицомани останаха доволни. Иначе останалите оцеляващи бяха симпатяги, но нищо не ме грабна, за да се задържа на БТВ. Та Слави и компания ще трябва да разчитат на снизходителното "Нека им дадем шанс, първият епизод е скука, ама може да стане интересно!", защото началото на шоуто беше слабо и не виждам с какво би привляко публика. А уж разчитаха да сринат ББ3... Та и аз ще хвърлям по някое око, но не защото за успяли да ме зарибят, а защото ме крепи надеждата, че може би ще стане динамично и завладяващо... Но според мен Нова ТВ са с една крачка напред!

# 196
  • София
Американският сървайвър не е сапунка от 50-60 серии, а са подбрани най-интересните моменти в не повече от 14-15 епизода. И във всеки епизод се показват по 2 игри - една за награда и една за неприкосновеност. Също така във всеки епизод се гони по 1 участник. И благодарение на всички тези неща винаги всичко изглежда много динамично и за момент не ми е било скучно. Докато това, което гледах вчера едвам успях да го изгледам до края.
Подкрепям казаното от Бухтичка  Peace В американския вариант в една серия са включени три дни, включващи двете изпитания и изгонването.
Снощи в първата серия НЕ наблегнаха изобщо върху правенето на подслон, паленето на огън, диалог м/у участниците кое как да се направи, което е водещото в сезоните, които съм гледала. Все пак идеята е да се представят хората как се справят в екстремни условия, а не да ни навират две цици цяла вечер  Tired А сравнения м/у американските сезони и българският С. неминуемо ще има, т.к. предаването има много фенове. За съжаление везните не клонят в полза на българския С. Поне засега.

# 197
Аз имах по-големи очаквания за началото. Очаквах да е като експлозия, да се взривим от емоции,а те все едно отиваха на погребение(от това,което показаха де...). Все пак става въпрос за екстремно състезание. Трябваше да вкарат повече жега във всяко едно отношение. Не ми се вярва участниците да са толкова скучни, колкото ги показаха вчера или поне така се надявам,защото имам намерение да го гледам. Бяха доста сдухани все едно са  нямали избор. Относно подбора на хора - допадат ми като визия за такъв тип състезание. Маргарита се вижда от 50 000 километра,че няма да издеяни дълго, но според мен тя не е отишла, за да печели, а гЪз път да види. С тия цици сигурно не й е лесно на девойката,ама можеше някоя друга мацка да изберат, която наистина е отишла, за да играе тази игра.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 13:47 от MaDMamA

# 198
  • в края на града
Вярно, че беше леко скучновато, но поне се бяха опитали да бъдат близко с оригинала. И в оригиналния Сървайвър първата серия е представяне на участницитеи разделянето на племена - до тук  Wink, чак след това е за по 2-3 дена на куп.  Обаче, самото представяне на участващите е много по-живо и динамично, има клипчета със всеки от тях, най-интересното за него и т.н. А при нас какво, по няколко думи за участник, не знам дори дали имаше някакви къси клипове или бяха само фотоси  Rolling Eyes и  безкрайно дългото и досадно обяснение за климатичата обстановка на острова - ама колко било горещо и колко било влажно и как имало бури и урагани, сто пъти го повториха, а това го разбрахме още от рекламите  Crazy
И не се бъркайте, че зрителят научава първи мисията, в Сървайвър зрителят не е предупреждаван за нищо, разбира всичко редом с участниците, то това му е интересното   Simple Smile
Мен друго ме подразни, в оигиналният вариант камерата все едно липсва, сякаш си на онова място и ги гледаш, а вчера направо си усещах присъствието на оператора, да не говорим за някакви пръски от вода по камерата или замъглен обектив, айде и на други места е било влажно... А пък чичкото от ДС по едно време направо си говореше с оператора и го командореше нещо, гледайки в камерата, мноооого непрофесионално според мен...

# 199
  • София
Това предаване бъка от нагласено! И звукът им един като в студио записван (няма го реалити отблясъка), операторите очевидно ходят рамо до рамо с хората и толкова неща си личат, че са снимани като от втори или n-ти дубъл! Абе дефиле!

Освен това, явно има толкова много снимачен екип, че хората са като на екскурзия, като по сценарий!

Иначе сървайвърите ми изглеждат приятни.

# 200
Мноооого напред са "Нова", Нимфетке, мнооого  Joy
Приятно ли ще ти е един ден детето ти, ако е момиче да го опънат на първата вечер, а ако е момче - да му сложат женски дрехи и да го опъне някой гей, и то пред очите на цяла България?!?
Ама явно за тия, които се прехласвате по Бигбрадъра това са нормални неща  Sad

# 201
  • София
Ама явно за тия, които се прехласвате по Бигбрадъра това са нормални неща  Sad
Никой не се прехласва в тази тема по Брадъра, явно нещо не си доразбрал. А сравнението между двете предавания е неизбежно.

# 202
  • някъде там
Много ми насича като гледам снощния епизод през сайта им. Crossing Arms
Само при мен ли е така newsm78

# 203
  • Разпиляна във въображението
Аз съм за червения отбор - Дуло май newsm78 newsm78
Заедно разчетоха картата, бързо намериха сандъка. Готини типажи. Жалко, че им свърши храната, но добре че Марго ще напусне скоро.
В анонса казаха, че и в двете племена ще се зароди любов Flutter
Май не взимат състезанието в началото на сериозно.

# 204
На мен пък ми направи впечателение, че Вокил трябващше да минават през джунглата за да намерят съндъка си, а Дуло не.

За сега си избрах Вокил, защото там имам адашка Wink След няколко епизода може да ми се промени решението, стига Марго да напусне Дуло (нещо много ми е лигава).

# 205
чух, чу жена е станала победител - newsm78 според вас коя ще е тя?

# 206

Рано е още за предположения, не сме им видели възможностите.

Но ей така на пръв поглед, мисля че може да е онази мадама с късата коса, джудистка ли беше или нещо такова.

# 207
На мен пък ми направи впечателение, че Вокил трябващше да минават през джунглата за да намерят съндъка си, а Дуло не.
В американските сървайвъри, които съм гледала обикновено местонахождението на едното племе си има едни преимущества, а на другото племе - други. Например на едните водата им е много близо, но пък нямат никакви плодове наоколо, докато на другите водата им е далеч, но пък си имат всякакви плодове в изобилие. В единия сезон едните даже си имаха пещера и това им реши проблема с подслона, но за да стигнат до водата си трябваше да гребат с лодка, която след известно време загубиха и им се наложи да плуват до там.

# 208
Аз бих искала да е Семра. Харесах го това момиченце.

# 209
Дияна Агонцева е позната на моя приятелка и от нея знам,че се е върнала много състаряла и отслабнала.Яли са само сурово месо и кокосови орехи.Това знам,мога да разпитам за още.

Общи условия

Активация на акаунт