СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 074
  • 527
  •   1
Отговори
# 330
И в крайна сметка всичките слухове, че ще изгонят Маргарита не се оказаха верни Tired

Много бавно върви тая тема,бре,хора...... да не би и Сър Вайвър-а да се точи толкова мудно? Я вижте колко страници се изписаха за ББ newsm78
Не, Сървайвъра се точи още по-бавно.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 06:06 от Бухтичка

# 331
  • София-в сърцата на моите деца
Ама защо тази "цицорестата" не я изгониха? Кво им става на тези мъже там? Абе само в Б-я  на мъжете им харесва разни да си размахват силиконите, а не да вършат някаква работа или поне да мислят малко! newsm78

# 332
  • Mediterraneo
Е добре, де, нали етохме нещо, в което пишеше, че онова кухото се отказва от участие още на третия ден  newsm78 Що така се получи. Много тъпо гласува Дуло, много... Не заслужава да остане Маргото  Stop

# 333
Аз малко не следя редовно предаването, ама май никой до сега не беше казвал лоша дума за Олга и изведнъж нея изгониха.

Дано Дуло се вземат в ръце, че иначе ...

# 334
  • някъде там
Мноого се учудих, че Маргото остана newsm78

# 335
  • Mediterraneo
А тая Дидка уби всичко детско в мен просто. Имала 20 аборта... Не прегръщала и не целувала децата си... Няма ласки и мили думи... Ами извинете, но това просто не е нормално за мен... Naughty

# 336
А тая Дидка уби всичко детско в мен просто. Имала 20 аборта... Не прегръщала и не целувала децата си... Няма ласки и мили думи... Ами извинете, но това просто не е нормално за мен... Naughty

Да  Shocked , изказване то и е доста кофти. На всеки 6 мес. правила аборти ooooh! И това ,че нея не са я прегръщали като малка и тя затова не прегръща децата си и мъжа си #Crazy Тя е за психолог  Thinking

# 337
  • Резерват "Северозапад"
Досега гледах, като се надявах Маргото да се махне - сега направо си ме е яд, че остана #Cussing out....аман от силикон Confused.

# 338
Мноого се учудих, че Маргото остана newsm78
Мъжките глави /не онези с мозък/ отредиха така  Whistling

# 339
  • София
Според мен пък мъжете изгониха тази, която би могла да направи някаква коспирация и да ги победи. Започнаха да гонят силните жени, за да могат да ги отсранят. Маргото е куха лейка и всички го виждат. Защо им е да гонят тъпунгер като могат да изгонят жена, която може да ги изиграе лошо. НАй-тъпото е, че те въобще не осъзнават, че ще им трябва силен отбор поне на този етап! След този избор просто ги очаква поредица от поражения!

# 340
  • Плевен
Въпросната Маргарита ще бъде прогонена от племето, така че който не я харесва може спокойно да  гледа  Сървайвър.
Много жалко, не познах, ще си показва прелестите до следващото изпитание. Rolling Eyes
не трябваше да гонят "бабата". В следващите изпитания ще им трябват знания и опит.

# 341
  • София
...НАй-тъпото е, че те въобще не осъзнават, че ще им трябва силен отбор поне на този етап! След този избор просто ги очаква поредица от поражения!

Абсолютно! Много се учудих на гласуването, но то човек си пати от акъла, та да видим какво ще се стане по-нататък  Grinning

# 342
И аз бях изненадана. #Crazy

# 343

Да  Shocked , изказване то и е доста кофти. На всеки 6 мес. правила аборти ooooh! И това ,че нея не са я прегръщали като малка и тя затова не прегръща децата си и мъжа си #Crazy Тя е за психолог  Thinking
И като разправя как приспивала децата си с шамари. Sick Нещо не е у ред тая жена!

# 344
  • Ботевград

И като разправя как приспивала децата си с шамари. Sick Нещо не е у ред тая жена!
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт