СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 077
  • 527
  •   1
Отговори
# 315
Ми то и аз спя гола сигурно и аз съм измежду простите Mr. Green.

# 316
Нямам нищо против някой да си спи гол. Hug  Но да го каже по националната телевизия като най-големия й проблем... Rolling Eyes Звучи как е точната дума...превзето. Whistling

# 317
Абе, хора, как спите голи  Laughing аз ще умра от студ така  Mr. Green

# 318
старая се да гледам и двете

# 319
аз си мислех, че по-интересни мисии ще им поставят. не състезания от типа отбор "Малинка" и отбор "Ягодка".  Rolling Eyes доста голяма боза ми се струва така. не ми допада Каменчо да се появява през 2-3 дни и да има килимчета на плажа.  Rolling Eyes
аз пък не мога да спя без гащи  Laughing

# 320
Ами например аз съм свикнала да спя гола и ми е адски неприятно когато ми се наложи да спя с дрехи. Кошмарно ми е. И аз ли съм проста по тоз случай?
При нея е различно. Най-малкото тя не е отишла някъде на хотел и би трябвало да е имала представа с какво се захваща като е решила да участва в Сървайвър. И начинът, по който го обяви наистина беше превзет, сякаш й е най-големият проблем, а това, че нямат храна, огън и нещо, върху което да спят са все второстепенни неща.

# 321
  • UK
БТВ, нали има тема за ББ vs Сървайвър, на тая що анкетата и е същата?

# 322
  • вече в собствен дом
На мене нещо не ми допадна това предаване Сървайвър. Не мисля, че ще го гледам. Ако по-нататък стане по-интересно - да, но до този момент нещо ме дразни. Еле пък тая , където постоянно се размотава гола. Ужас.  Sick

# 323
  • Плевен
Въпросната Маргарита ще бъде прогонена от племето, така че който не я харесва може спокойно да  гледа  Сървайвър.

# 324
Нямам нищо против някой да си спи гол. Hug  Но да го каже по националната телевизия като най-големия й проблем... Rolling Eyes Звучи как е точната дума...превзето. Whistling
ти какво очакваш тя все пак е фолк-певица колко мозъче мислиш че има в тази главица Laughing

# 325
изтървах началото на предаването
стана ли нещо интересно до момента?

# 326
В "Дуло" участниците са объркали предаването, в което участват.

# 327
  • в къщи
Гледах те ли как преди малко Маргото каза,че неможела да плува и никой не и бил казал,че трябва.А нали една съфорумка беше писала,че мъжът и е ходил на кастинг и са имали изпит по плуване(или нещо такова).Тя тогава как е стигнала до финал?!! Thinking

# 328
Аз не следя много сървайвър,но сега се позагледах.Не ми харесва когато Камен ги пита като някой учител.А преди години познавах Наско,то кой ли не го знае в Бургас,видях го на Метро в петък видя ми се изтощен,отслабнал и с една брада като робинзон Sunglasses.
А на изхода на Метро сега се сетих един мъж се смееше на детето ми,изглеждаше точно като единия от учасниците с очилата и брадата,чак като ги загледах по тв,се сетих че може да е той Wink
Ами това е изклюкарих ги Wink

# 329
Много бавно върви тая тема,бре,хора...... да не би и Сър Вайвър-а да се точи толкова мудно? Я вижте колко страници се изписаха за ББ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт