СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 453
  • 527
  •   1
Отговори
# 210
  • София
чух, чу жена е станала победител - newsm78 според вас коя ще е тя?
Пускайте анкета за фаворит.

# 211
изчетох всичко написано като човек дето си няма друга работа и много ми хареса че мненията на повечето отговарят на моето

само едно не мога да разбера: абе ний ся що сравняваме ББ3 със Сървайвър?  newsm78

# 212
Дияна Агонцева е позната на моя приятелка и от нея знам,че се е върнала много състаряла и отслабнала.Яли са само сурово месо и кокосови орехи.Това знам,мога да разпитам за още.

да аз искам
много по-интересно ще ми е да разбера за условията, премеждията, чувствата, абе изобщо за всичко, което са преживяли участниците от самите тях, а не от неубедителен гей (нищо против последните)

# 213
изчетох всичко написано като човек дето си няма друга работа и много ми хареса че мненията на повечето отговарят на моето

само едно не мога да разбера: абе ний ся що сравняваме ББ3 със Сървайвър?  newsm78
ами защото са конкурентни предавания и се борят за нашето велико зрителско внимание.
я и аз да си кажа - на пръво впечатление сървайвар ми се струва, че ще ми е интересен. обаче, тия музички приспивни дето ги пускат толкова късно малко ме поприспаха и хич не ми беше лесно да следя за какво става въпрос  Embarassed 

# 214
Щото са риалити,вървят по едно и също време и сравненията са неизбежни..
Ама като гледам Сървайвъра,що ли се сещам за "Красавицата и Отличника"..Некой помни ли таз боза?

# 215
  • Learn to fly. Fly away.
На мен пък ми хареса, като за първо предаване.
Не ви разбирам - какво ви дразни в силиконовата фолк певица? Ще я видим колко издръжлива ще се окаже.
Аз лично какво видях: здрави, физически подготвени хора, готови за предизвикателство, с различно образование и занятие. нищо не може да ме подразни в едно първо предаване, за разлика от ББ3 - пълен с психопати, комплексари и т.н.

Ламичке, взела си ми думите от устата.  Laughing

# 216
  • out of space
Обаче като го видях този Атанас и мммм....ега си пича!  Heart Eyes

# 217
Обаче като го видях този Атанас и мммм....ега си пича!  Heart Eyes

Simple Smile Много колоритен тип. И мацката от Бургас е супер, изобщо бургазлиите в Съвайвър са много готини за разлика от онези две хапчета в ББ3.

# 218
На сайта на Сървайвър има вчерашната серия, който е изпуснал
http://survivor.btv.bg/

# 219
  • София
Паленето на огън не била проста работа като по филмите  Mr. Green , но се мъчат милите... Кога ще им дадат задача  newsm78?

# 220
Нещо много е бозаво, очаквах почвече.

# 221
И аз очакваш нещо повече,но съм разочарована...изобщо не ми е интересно ..п:xarms:Ами..те стоят и говорят и от какво оцеляват?!Представях си го по дръг начин Rolling Eyes

# 222
И тази вечер май не беше особенно интересно... пак циците на певицата бяха главно в кадър  Tired

# 223
И тази вечер май не беше особенно интересно... пак циците на певицата бяха главно в кадър  Tired

то с тоя размер има ли начин да не са в кадър?  Laughing

на мен ми харесва предаването

# 224
  • Sofia
А дали си мият зъбите? newsm78 Shocked Sick

Общи условия

Активация на акаунт