СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 027
  • 527
  •   1
Отговори
# 390
  • в къщи
Не, определено не мога да влеза Не ми разрешава да си напиша имейла Close
Ми и аз така. #Cussing out Един път да знам отговора и да не мога да го кажа,ааааа smile3512

# 391
Ина мен не ми дава да си напиша името, вече втори ден #Crazy

# 392
  • в къщи
Ина мен не ми дава да си напиша името, вече втори ден #Crazy
Вече можеее newsm44,аз отговорих!

# 393
все се чудя как се справят жените в сървайвър с месечното си неразположение.дават ли им някакви материали newsm78,че аз като съм в цикал не ми стигат 2 пакета а пък ако сам без хич не знам.някои има ли идея newsm03.

# 394
това би било най-сериозния ми проблем ако съм там! Mr. GreenДоколкото чух им дават превръзки,ама пак си е мизерия,без баня и т.н.... Sick

# 395
все се чудя как се справят жените в сървайвър с месечното си неразположение.

Предполагам, че ползват тропически прилепи-кръвопийци Blush

# 396
Гледате ли в момента Сървайвър. Отвратително е това което са измислили. Яко се изгавриха. Направо ми се плаче за горките хорица. Обаче не знам за кои ми се плаче повече за тия дето ядат или за тия дето само гледат. Слави пак се изкефи на нещастието на хората. А може и да е Росенчо.  Страшен сценарий  #2gunfire Гадост  Sick

# 397
Правила. Наско ми е любимец.

# 398
  • с/у ОколоМръсТното
Ох, позапалих се и аз към тази игра.  Crazy
Ма много отдавна никой нищо не пише/споделя...  Rolling Eyes

Е, как ви се струва положението в момента? Кой е следващия прогонен? Аз лично много се надявам това да е Ахмед и не знам защо, но все повече ми се щЕ Семра да е победител!  Thinking

# 399
Кои останаха? Някой ще ме светне ли? Не го следя често, но ми се ще да знам до къде стигнаха и кой ще е победител.

# 400
Аз Семра си я харесах още в началото и много ми се иска тя да спечели. Въпреки,че и Нели ми допада. newsm78  Дано да не изгонят Семи. Praynig

# 401
Останаха Нели, Ахмед, Вальо, Семи, Наско, Петя и Таня.

# 402
Бяха 8. Вчера изгониха Иван. Останаха 4 момичета: Семра, Петя, Нели и Таня. Аз нещо Нели не понясям, не знам защо. От мъжете 3-ма: Ахмед, чичо ни Вальо и Наско татуирания.

# 403
Мерси за инфото! А кога свършва Сървайвър? Кога ще разберем кой е победителят?

# 404
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси за инфото! А кога свършва Сървайвър? Кога ще разберем кой е победителят?

е туй е Главния вОпрос  Thinking

Подпитвам служители в bTV за победителя... , ей никой не ще да каже  Confused

Общи условия

Активация на акаунт