СЪРВАЙВЪР БГ!

• 19 946
  • 527
  •   1
Отговори
# 450
Според сайта на Сървайвър има 65 епизода. В момента са око 40 и някой. Малко преди Коледа ще е ясно  Grinning.
Голямо разтягане на локуми е тоя Сървайвър...между състезанията и гласуването си жив пълнеж....

# 451
  • Пловдив
Според някакъв жълт вестник който майками е купила днес победителят бил Ахмед, но аз поне много не вярвам на тази информация. Иска ми се да е Семра или Наско  Blush

# 452
не го гледам , но в първата седмица влязох в сайта на слави и там с едни големи червени букви беше написано , че валентин христов ще е победител ,.

# 453
Не го гледам но подочух, че Нели ще победи.

# 454
Семра е желязна...., снощи чак им се ядосах на другите две жени.

# 455
Що  се ядоса
 newsm78

# 456
Що  се ядоса
 newsm78
Ами то и аз се подразних. Вместо жените да се обединят и да изгонят Ахмед примерно, Нели и Петя гласуваха за Таня.

# 457
Добре, че го разкараха флюбеното Танче. Много я бива в раздаването на квалификации. Нея никой не я нарекъл магистралка.

# 458
Що  се ядоса
 newsm78
Ами то и аз се подразних. Вместо жените да се обединят и да изгонят Ахмед примерно, Нели и Петя гласуваха за Таня.
Тя Танчето нямаше да се съюзи с никой-то  беше бясно на всички и  едвам чакаше майда отиде при Бат Андрю/ама чух нещо че не я е**вал/ Mr. Green

# 459
Тя Танчето нямаше да се съюзи с никой
Така си е/. Голяма грешка допусна още в началото, въобразявайки сеи, че има мнение...ми на ти мнение сега...кухо та дрънка...
Много ми е противен чичо Вальо бее...снощи като го гледах, вече се вижда на финал момчето...абсолютно комунистическо ченге..бляк Sick Обещал им бил на жените да влязат във финалната петица...той, моля ви се, командира! Ай сиктир бе..ама и те като са патки... Grinning

# 460
Най ме е яд, че следващата изгонена сигурно ще е Семра, пък момичето заслужава да спечели.... Ако тия двете малко бяха поразсъждавали само...

# 461
Най ме е яд, че следващата изгонена сигурно ще е Семра, пък момичето заслужава да спечели.... Ако тия двете малко бяха поразсъждавали само...

И мен затова ме е яд! #Cussing out Малко мисъл, бе момичета, малко!
Как пък нито в едно реалити жените не успяха да се спогодят една с друга и те да движат нещата! А мъжете винаги успяват най-целенасочено да играят срещу жените. Явно мъжката солидарност съществува, за разлика от женската такава.

# 462
И нас вкъщи много ни хвана яд за Семра, виждаме я вече като следваща изгонена  Sad
Мацката е много готина, така ми се искаше тя да спечели!!!

Ако я изгонят сега, ще стискам палци за Нели.

Таня... личи си, че е в пубертета още  Crazy А ми беше много симпатична в началото  Confused

# 463
Много интересно ще бъде, ако все пак вземат че се усетят и гласуват и тричките за един мъж следващия път!?!?! Ако и мъжете гласуват за една жена!?!?! #Crazy

# 464
ама разбира се неможе да очаквате жени да се съюзяват - може би с други цели да , но в повечето случай жените са съюзник на мъже - но обратното не важи - иначе ще им викат женчовци  Grinning , а при жените има два варианта...  едните са "леки" а другите мъжкарани - добри и грижовни са първия случай но пък ейго- на има риск да им лепнат това заглавие   ние сме малко безволеви същества - това за главата и врата дето била жената - дрън дрън деистват си ни както им дойде ама ние да не останем без самочувствие ги плещим едни глупости ...

Общи условия

Активация на акаунт