СЪРВАЙВЪР БГ!

• 19 969
  • 527
  •   1
Отговори
# 435
  • ПАЗАРДЖИК
Аз пък чух, че Ахмед е победител, но.... чвно всичко са само слухове. Ще видим накрая.

# 436
Наско е победителят почти 99% съм сигурна, бях с мъжът ми на почивка  в Лисабон и на връщане в самолета се прекачиха в Мадрид екипа на Слави , на следващия ден почвасхе по БТВ сървайвър, така че не знаехме кой са участниците, но Наско ни впечатли с обиците.
На летище София, екипът се качи на ВИП автобуса, а Наско го изведоха настрани 2-ма гардове Simple Smile
а и преди няколко дена си е отворил много тузарско студио в София

# 437
  • UK
Все още не се знае кой е победителя, и те не знаят.

# 438
  • ПАЗАРДЖИК

И аз така мисля. Нали наскоро се коментираше, че последния вот е сложен в кутия и запечатан и така е трябвало да се донесе в България, а на митницата служителите са искали да отворят кутията. Успели са да се разберат и кутията не е отваряна там. Мисля, че на чуждестранните Сървайвъри правят live с всички участници и там се отваря кутията с последния вот и се разбира кой е победителя.

# 439
  • UK
Мда... И тук би трябвало да е така.

# 440

И аз така мисля. Нали наскоро се коментираше, че последния вот е сложен в кутия и запечатан и така е трябвало да се донесе в България, а на митницата служителите са искали да отворят кутията. Успели са да се разберат и кутията не е отваряна там. Мисля, че на чуждестранните Сървайвъри правят live с всички участници и там се отваря кутията с последния вот и се разбира кой е победителя.
Точно така е. Гледах едно предаване и казха, че и тук така ще бъде. Освен това няма как да е останал само един-накрая остават двама и в live-а на пищна церемония гласуват останалите седмина и тогава се разбира кой е победителят.
Доколкото знам също и парите се бавят известно време.

# 441
  • София
Ами тогава, ако жените не са се усетили навреме, значи на финал може да са отишли Ахмедчо и Наско  Thinking

# 442
Аз пък чух че оставали  две жени накрая newsm78

# 443
  • Бургас
Аз пък чух че оставали  две жени накрая newsm78

Ами, ха дано! fingerscrossedмакар,че  Thinking

Наско е победителят почти 99% съм сигурна, бях с мъжът ми на почивка  в Лисабон и на връщане в самолета се прекачиха в Мадрид екипа на Слави , на следващия ден почвасхе по БТВ сървайвър, така че не знаехме кой са участниците, но Наско ни впечатли с обиците.
На летище София, екипът се качи на ВИП автобуса, а Наско го изведоха настрани 2-ма гардове Simple Smile
а и преди няколко дена си е отворил много тузарско студио в София

# 444
  • София-в сърцата на моите деца
 Няма как да се знае, защото се гласува в последния момент в ефир пред всички според правилата! Може да се знае само кои са последните двама и толкова.....

# 445
още колко седмици остават до края ?

# 446
Дано да е Наско той май ще се окаже най-свестен(от мъжете де,то за жените е ясно Wink)

# 447
  • out of space
Дано да е Наско той май ще се окаже най-свестен(от мъжете де,то за жените е ясно Wink)

И аз съм за него!

# 448
 Според сайта на Сървайвър има 65 епизода. В момента са око 40 и някой. Малко преди Коледа ще е ясно  Grinning.

# 449

И аз съм за него!

И аз Peace

Общи условия

Активация на акаунт