СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 022
  • 527
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ще имам възможност да се запозная с него тези дни. Искате ли да му предам нещичко?  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
Да, много поздрави от мамите от форум БГ мама  Mr. Green

Андрей беше ясно, че е разделен с жена си. Нито веднъж не спомена за нея, от 6 години са женени (тоест били са много млади), нямат деца... И съм сигурна, че продуцентите са знаели, но са разчитали именно на някоя интрига. И тя си стана де  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
Сега името на Андрей се спряга постоянно с това на Таня  Close А на мен от тях двамата само той ми харесва  Blush

# 421
И как точно Ахмед ги работи. Всеки си гледа интересите. Чичо Вальо е невероятен в заговорите. Той ги ръководи много ювелирно. Просто е пуснал Ахмед едни гърди напред, за да има на кого да се сърдят другите.
На мен сега ми е по-забавно как мъжете се вкараха в ситуация с четири жени срещу трима мъже.  hahaha
Дано следващия път изритат Танчето. Това влюбеното девойче много насериозно си взе чувствата. Андрей е едно голямо мазно самохаресващо се петно. Толкова го изнЕнадАха.  Grinning
Аз съм фен на Наско.  Grinning

# 422
Андрей ме дразнеше покрай историята с Таня. Все си представях жена му как гледа. Впоследствие нещата се оказаха различни.

И какво се е оказало различно  newsm78
И аз точно за жена му си мислех, като го гледах с Таня. И продължавам да си мисля за нея, като гледам сега и само нея. Аз, ако бях тая пикла щях да я чакам с отворени обятия на летището  Twisted Evil
Не гледа ли "Шоуто на Слави"? Там си каза човекът.

Не. Слави не съм го гледала сигурно от 3год вече

Сега името на Андрей се спряга постоянно с това на Таня  Close А на мен от тях двамата само той ми харесва  Blush

Според мъжа ми Андрей си е търсил разнообразие на острова и се е хванал с Таня. Де да знам, мъжка му работа. Но според него накрая при обединяването на отборите, на Андрей не му е било особено зор за Таня.

# 423
И как точно Ахмед ги работи. Всеки си гледа интересите. Чичо Вальо е невероятен в заговорите. Той ги ръководи много ювелирно. Просто е пуснал Ахмед едни гърди напред, за да има на кого да се сърдят другите.
На мен сега ми е по-забавно как мъжете се вкараха в ситуация с четири жени срещу трима мъже.  hahaha
Не съм се замисляла за това как чичо Вальо е голям хитрец,...някак хич е ми се връзва, но не изключвам да си права.
Сега като останаха повече жени, ще видим дали чичкото е наистина хитрец. Ако е така, ще трябва д аразкара Ахмедец, щото си е заплаха за чичо ти Вальо...ахм....
А на мен ми се щеше жените да се обединят и да изпъдят двойката Ахмед/Вальо. В същност първият път щеше да стане много добре, ако не беше глупавото Тане....

# 424
  • София
Според мъжа ми Андрей си е търсил разнообразие на острова и се е хванал с Таня. Де да знам, мъжка му работа. Но според него накрая при обединяването на отборите, на Андрей не му е било особено зор за Таня.
Това че Таня се влюби в него, не означава, че и той е длъжен да се влюби в нея. Аз от негова страна не видях някакви активни действия (изключвам разговорите  Wink) Това което видях е как едно момиче му се хвърля на врата за щяло и нещяло и плаче ли плаче... Малко лигла си пада Таня. Иначе не е лоша, но мъничко попрекали...

# 425
  • с/у ОколоМръсТното
Все още е теоритически възможно жените да изгонят поне единия от тандема Ахмед/Вальо. Дано го проумеят навреме те това.

# 426
И аз искам Танчето да излезе Mr. Green

# 427
Малииии тази вечер ги разтроиха много  Cry

# 428
Да, наистина, много вълнуващо беше. Обаче чичо Вальо е пич-най-малко се трогна.
Семра и тя корава излезе (знам си аз)-много бързо се окопити.
А Камен плачеше ли според вас, или се потеше? На мен ми се стори развълнувн, макар че гласът му не трепна.
Тъй като не го гледах до края, какви подаръци им бяха изпратили? Видях едно шише ракия...друго не...
И какви бяха коментарите после на участниците (съвсем накратко, ако може)?

# 429
Ами да ти кажа и аз много не видях ама за чичо Вальо ракийката успях да дзърна Mr. Green-лютеница и некви консерви.Това успях да видя.А по въпроса за Камен -и на мен ми се стори че се разтрои заедно с останалите.Чувствително момчето-лошо няма Hug

# 430
Брашно ми се видя да е един от подаръците (слагахаха в някаква манджа). И туршийка си имаха.
Аз щях да ревна като ги гледах. Как си представяха, че ще им дадат кураж с тая емоционална разбивка  newsm78. Страшно ми домъчня за Петя. Спомних си как преди времев една от игрите я подкрепяха с "Габи те гледа, направи го заради Габриел". Тя се срина.

# 431
  • София
Ами те най-вече ракийката даваха  Laughing А защо ми се стори, че Наско май доста се беше напил накрая  newsm78

# 432
Хич не ти се е сторило, така си беше. Светнаха му очичките. Сладур.
Семи ми напълни душичката. Много сила и кураж има в това момиче.

# 433
Това влюбеното девойче много насериозно си взе чувствата. Андрей е едно голямо мазно самохаресващо се петно. Толкова го изнЕнадАха.  Grinning
Аз съм фен на Наско.  Grinning

newsm10 newsm10 newsm10

Напълно те подкрепям в мнението за Андрей много дразнещ човек а и аз съм за Наско и доколкото дочух той е спечелил

# 434
Не знам дали Наско е победителят, но тази игра определено не я печелят лидерите.
Ха-ха-ха! Mr. Green Мравките си знаят работата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт