СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 026
  • 527
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз само знам кой не искам да е победител - Ахмед  Twisted Evil
От жените харесвам Семра и Петя

# 406
На мен напоследък ми е страшно интересно.
За съжаление работата вече е ясна. Ахмед така подработи всички, че има не само да му гласуват по команда, но и да му се кланят след като ги изгони.
Страшно ме дразни този мазник   Close

Но се съмнявам, че вече някой ще може да му се опъне. А следвашият изгонен ще е Таня. Сто процента, ако не вземе имунитет. Ако вземе - ще си замине Семра. И двете много ми харесват, но като че ли предпочитам Таня да си замине. Семра ми се струва по-силна и с повече шансове да обърне нещата срещу Ахмед. Само дето двете кокошки Нели и Петя не биха се усетили и не биха се отцепили от коалицията докато не изхвърчат. Много ме е яд на тях Sad

Какво мислите за Андрей, ако някой е гледал драмите около изгонването му?

# 407

Мисля, че е готин  Blush Синеок.....  Heart Eyes

Мерси за инфото! А кога свършва Сървайвър? Кога ще разберем кой е победителят?

е туй е Главния вОпрос  Thinking

Подпитвам служители в bTV за победителя... , ей никой не ще да каже  Confused

Аз бях дочула, че Косьо щял да е победителят, ама след като го изгониха, стана ясно, че не е верен слухът  Crossing Arms

# 408
Андрей ме дразнеше покрай историята с Таня. Все си представях жена му как гледа. Впоследствие нещата се оказаха различни.

# 409
Не знам кой ми каза, че победителят бил жена Thinking, което е малко вероятно да е достоверно като информация, предвид това, което пишеше в пресата/за глоба от 1 млн. ако някой се разприказва/.
На мен Нели много ми харесваше до момента, в който не започна и тя да интригантства.Сега симпатизирам повече на Таня, но нея със сигурност ще я изгонят защото им каза истината в очите.

# 410

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Андрейчо е простоооооооооо ..... нямам думи. Много ми харесва. Пич е!

# 411
Андрей ме дразнеше покрай историята с Таня. Все си представях жена му как гледа. Впоследствие нещата се оказаха различни.

И какво се е оказало различно  newsm78
И аз точно за жена му си мислех, като го гледах с Таня. И продължавам да си мисля за нея, като гледам сега и само нея. Аз, ако бях тая пикла щях да я чакам с отворени обятия на летището  Twisted Evil

# 412

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Андрейчо е простоооооооооо ..... нямам думи. Много ми харесва. Пич е!

Ще имам възможност да се запозная с него тези дни. Искате ли да му предам нещичко?  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 413
Да я кара мъжкатаааа! Mr. Green

# 414
А на мен пък ми разправяха,  че в някой жълт вестник пишело, че Нели е победителят.

# 415
  • с/у ОколоМръсТното
Ще имам възможност да се запозная с него тези дни. Искате ли да му предам нещичко?  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

да! Че е супер готин пич  bowuu, но все пак "тати е по-хубав". Щерка, к'во да я правя...  Laughing

# 416

И аз точно за жена му си мислех, като го гледах с Таня. И продължавам да си мисля за нея, като гледам сега и само нея. Аз, ако бях тая пикла щях да я чакам с отворени обятия на летището  Twisted Evil
Не гледа ли "Шоуто на Слави"? Там си каза човекът.

# 417
За съжаление работата вече е ясна. Ахмед така подработи всички, че има не само да му гласуват по команда, но и да му се кланят след като ги изгони.
Страшно ме дразни този мазник   Close

Но се съмнявам, че вече някой ще може да му се опъне. А следвашият изгонен ще е Таня. Сто процента, ако не вземе имунитет. Ако вземе - ще си замине Семра. И двете много ми харесват, но като че ли предпочитам Таня да си замине. Семра ми се струва по-силна и с повече шансове да обърне нещата срещу Ахмед. Само дето двете кокошки Нели и Петя не биха се усетили и не биха се отцепили от коалицията докато не изхвърчат. Много ме е яд на тях Sad

Споделям изцяло.
След снощното му мазно обяснение, не мога да го изтрайвам. Гаден интригант и манипулатор. Но повече не мога да понасям патиците Петя и Нели- как пък не разбраха, че тоз ...ай да не казвам какъв, ги работи като за световно?
Семра е тази, която най-много заслужава да вземе наградата. Тя устоя и на нападки на съотборници, и на самота (колко време стоя самичка сред мъже горката), и на глад, и в състезания се проявяваше страхотно (с изключение на разкъсването на месото). Семра е истинският сървайвър!
М, да, следващият път по нареждане на Ахмед ще бъде изгонена Таня. После Семра. Тъпа работа.
Какво мисля за Андрей ли? Ами хубави работи си мисля.  FlutterИ аз ако бях на мястото на Таня щях да му вися на врата. Още повече, че бил в процес на развод човекът. Ми добре дошло. Grinning

# 418

Оказа се това, че се е разделил с жена си още преди да замине за Сървайвър.

# 419
Леле, как ти завиждам  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт