СЪРВАЙВЪР БГ!

• 19 948
  • 527
  •   1
Отговори
# 465
И нас вкъщи много ни хвана яд за Семра, виждаме я вече като следваща изгонена  Sad
Мацката е много готина, така ми се искаше тя да спечели!!!

Ако я изгонят сега, ще стискам палци за Нели.

И мен много ме е яд за Семра. Писах и преди това, и ше се повторя, но тя най-много заслужава наградата!
За Нели-не, няма да стискам палци. И двете с Петя ми бяха симпатични, докато не се огънаха под сладкие приказки на ченгето. Изключително наивни същества. А може би в онези условия мозъчната им дейност е сдала багажа?
може би с други цели да , ..............
 ама ние да не останем без самочувствие ги плещим едни глупости ...
Е каква друга цел по-добра от спечелването на наградата? Иначе като цяло си права.
Най-голямата глупост от Нели, която чух е че щяла да рзговаря с мъжете, за да разбере дали не я лъжат...тя щяла била да разбере....Смях в залата...  hahaha И как си мисли тя, дали онзи от 6-то не е трениран да лъже хладнокръвно, а? Ами че това му е било основно занимание, все пак.
Особено противен ми стана, накрая ката каза:"Ами аз съм дошъл да спечеля парите, не го крия", т.е. ще лъжа, манипулирам, гоня, само и само да докопам богатството...аааа.... newsm11

# 466
Да,мен също много ме е яд-Петя и Нели ще си го получат и ще съжаляват горчиво за изпуснатия шанс.Яд ме е,че ще изгонят Семра,за мен тя заслужава да спечели Peace
Най-неприятен ми е Валентин,Ахмед и той е същата китка newsm11

# 467
Играта е такава, че накрая остава само един. Кофти е наистина, че жените не се обединиха, защото това говори много лошо за жените като цяло. Но от друга страна от тия дето останаха всички са стабиляги. От тах няма нито един истински отрицателен герой и направо от пръстите си трябва да изсмучеш причини, за да отхвърлиш единия за сметка на другия. Във вчерашното шоу, когато им дадаха сандъка с провициите страхотно впечатление ми направи как двамката Вальо и Ахмед, без да чакат подкана и без да се оглеждат грабнаха сандъка и тръгнаха. Всички се сработиха страхотно, така че дори и на тях им е трудно да гонят. Но това е играта. В чуждите Сървайвър, които съм гледала показваха много по-грозни отношения и интриги, докато в БГ Сървайвър ако не е помощта от екипа може изобщо интрига да не се зароди. И много се дразня от сериите с преобладаващо плямпане. Как не дадаха малко екшън. Тия хора ходеха за риба, палеха огън, търсеха и беряха плодове, къпеха се. Няма братче - жълтавини и пак жълтавини, доста се оляха.

# 468
докато в БГ Сървайвър ако не е помощта от екипа може изобщо интрига да не се зароди. И много се дразня от сериите с преобладаващо плямпане. Как не дадаха малко екшън. Тия хора ходеха за риба, палеха огън, търсеха и беряха плодове, къпеха се. Няма братче - жълтавини и пак жълтавини, доста се оляха.
И аз забелязвам много талаш. И много се дразня, че доста неща, интересни, биват орязвани при монтажа.
Беше ми интересно как и дали Петя е говорила с Нели преди гласуването; как точно ги подковава чичо Вальо/Ахмед? Какви изобщо са отношенията между жените и Семра, мъжете и Семра....
Особено изкуствено ми прозвуча размяната на любезности между Наско и Нели.

# 469
  • София-в сърцата на моите деца
 Не мога да разбера защо се дразните когато играчите си правят някакви стратегии. Та нали това е игра! В другите Сървайвъри има повече динамика и си правят повече мръсотии, но в повечето се обединяват жените срещу мъжете и ги гонят! И досега съм гледала 2 Сървайвара с жени победителки! Ама тук не знам защо не стана? Има вероятност Нели да е победителка, но то не се знае докрая, докато не гласуват всички! Важно е кои ще стигнат двама накрая! А не виждам какво лошо има в това някой да си признае , че е отишъл там за пари! Ами съвсем естествено е , въпреки ,че в България да се говори за пари е срамно!!!!/според някои/. И евала на тези , които могат да манипулират другите! И за това се иска пипе! Някои обичат да бъдат командвани , а други да командват! Така е в живота! Хората се раждат с лидерски качества, а други са цял живот с робска психика!!! И не нарочвайте  чичо Вальо, че ги манипулирал! Ами те защо се дават? Акъл им липсва явно да си направят собствена стратегия!Най-лесно е друг да мисли вместо тебе!!! Някои от тези девойки  не са  и мечтали да седят толкова на Карибите , па било то и гладни!! Виждате Петя как тихичко се промъква без особени качества!!!Ами стратегия!!!!!!

# 470
Жените не се съюзиха не сащото са патки и не защото Таня не е искала да се съюзи с тях, напротив. Нито пък защото те не са искали да се съюзят с нея.
Може би просто не гледате внимателно.
Още преди да изгонят Иван, жените са се събрали и са обсъждали съюзяване с цел да подгонят мъжете. Само Нели се е дръпнала.
На следващото гонене, при 4 жени и трима мъже, отново трите жени започват да уговарят Нели да се съюзи с тях и да подгонят мъжете. Но тя им каза, че не може да прецака уговорката, която вече има с мъжете и няма да се отметне.
Петя разбира, че явно женската уговорка няма да стане и също така разбира, че ако тя самата гласува за някой от мъжете, те веднага ще разберат, че тя се опитва да се измъкне от уговорката и ще я разкарат първа. Затова и тя не можеше да рискува и също гласува за Таня. В случая просто направи единственото умно нещо, което можеше да направи, предвид обстоятелствата.

Иначе дори сега жените имат шанс да вземат превес. Ако тримата мъже гласуват за Семра, а трите жени за Ахмед, то ще си замине Ахмед, защото според правилата, при равен брой гласове си заминава този, който има гласове в предишните предавания. Семра няма, а Ахмед има по един-два гласа всеки път.
Въпросът е дали този път ще се обединят жените или Нели пак ще каже, че не иска да си разваля уговорката и така ще прецака и своите и на Петя шансове. И на Семра най-вече.

# 471
Момичета, къде се крихте досега? Как съм я изпуснала тази тема newsm78

Не се чудете, че е толкова мудно предаването и съответно скучно! Някъде четох, че съзнателно е разтеглено, заради парите от рекламите! Гледат повече парици да гушнат хората, какво ги интересува, че на зрителя му е скучно. Наскоро гледах един епизод по AXN! Ами в този епизод имаше всичко - целият им ден от ставането до вечерта, коментарите пред камера, състезанието, изгонването! Нашите са разтеглили един ден в 4 епизода! Как няма да е пълно с плява?!

За жените и мен ме е яд, че не се разбраха. Вярно сме глупави патки #2gunfire Сега единственото им спасение е печеленето на имунитет! Дано Семра го спечели на следващото състезание! Ако успее да се справи, ще стане мнооого интересно за другите двечки Mr. Green

Чудя се защо толкова нападате Валентин? Ей така, по принцип, заради ДС миналото му ли newsm78 Къде видяхте, че манипулира другите newsm78 Просто си спазва уговорките, както и Наско, и девойките. И както всички останали от "великолепната петица Sick" се върза на интригата на Ахмед! На мен Ахмед ми е най- Sick То бива стратегия, но неговото си беше гнусна подлост. Най-безочливо измами всички - скалъпи историята с договорките на Андрей, изкара честния подлец!!! и след като се отърва от най-големия си противник, най-спокойно заяви, че е нормално да излъжеш, за да спечелиш #2gunfire А сега има наглостта да приказва, че жените трябвало да са честни и да си държат на думата  ooooh! И ако го изритат, ще каже "ами жени, не може да се разчита на тях".

Много ми е интересно, сега петимцата като гледат епизодите и виждат колко тъпашки са се оставили да ги измами и че наистина са били  предатели спрямо Андрей, как се чувстват!?

Семра с имунитет Peace Ахмед  smile3513

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 15:02 от бяла птица

# 472
И на мен това ми се иска да стане, стискам палци  Peace

# 473
Това, което най-ме дразни не е стратегиите и коалирането, а този проориенталски манталитет. Лъсва колко много сме деформирани в отношенията ни между двата пола. Дори и в този тим, където хората очевидно са интелигентни се вижда тиранията на мъжете над жените. Много ми стана мъчно за Семра, когато на поставения от Звезди въпрос за това, как се е чувствала в Дуло каза, че и там се е чувствала добре. Та тя там си беше направо дискриминирана и подложена на системен тормоз. А защо сипват първо на Вальо? Бяла му била брадата? В цивилизованите общества един мъж би приел това дори за обида, защото намеква за инвалидност на мъжките му способности. Мисля, че наистина е крайно време жените в БГ като цяло, от всички етности да осъзнаят правата си и стига сме сервирали първо на межете, после на децата, а квото остане на жените.

# 474
Семра ми е любимката, но харесвам и всички останали. Ми, нали за парата са отишли, няма да се правят на ангели. Естествено е да има съюзи, завери и т. н. Валентин и него го харесвам.
 Семи напред! Аз съм с тебе.

# 475
Карлота, напълно си права Peace

Нали в един от последните епизоди ги изпитваха мъжете точно за тези отношение: мъже-жени. Ейййй, мъжка му работа! ooooh! Уж не, не правили разлика, но колкото повече се обясняваха, толкова повече лъсваше истинското им снизходително отношение. Особено Ахмед! За какво се мислят, бе Shocked Не съм феминистка, ноооо:
мъжете smile3513
първо Ахмед smile3513

# 476
Не мсиля,че има истински достоен мъж в това шоу!И на мен ми се иска Семра да ги спечели.Още повече,че тя се нуждае от тях!Тая Нели няква мамина пикла бетер мъж е!Нещо не ми е много симпатична,а Петя за мен е човек без свое собствено мнение.жал ми е за тях,така и не разбраха,че ще ги прогонят някой ден!

# 477
  • София
Това, което съм гледала в другите сървайвари за крайния победител е, че още докато са на острова журито гласува за един от последните 2-ма. Затварят се гласовете им е урната и шоуто приключва, всички по домовете  Mr. Green След това в държавата им, в конкретния случай България се прави ..... незнам точно как да го нарека, примерно шоу в зала 1 на НДК, със цена подобна на тази, на която изгонваха някой от острова. Тогава водещия, в случая К.Воденичаров отваря урната и се разбира кой от двамата е победител.

# 478
Не мсиля,че има истински достоен мъж в това шоу!И на мен ми се иска Семра да ги спечели.Още повече,че тя се нуждае от тях!Тая Нели няква мамина пикла бетер мъж е!Нещо не ми е много симпатична,а Петя за мен е човек без свое собствено мнение.жал ми е за тях,така и не разбраха,че ще ги прогонят някой ден!
На мен не ми се връзва мамина пикла и мъжкарана. Останалите жени доказаха, че са мъжки момичета. И Петя е невероятно силна жена. Детето й е на 11000 км. от нея. Семра е невероятна.
И в крайна сметка каквито и стратегии и заговори да се въртят между участниците, важно е състеданието. Пичелиш имунитет, оставаш. Ни пичелиш, трепериш да не те шитнат.
И от двамата накрая ще остане по-симпатичния на отлъчените преди това.

# 479
Много ме кефи Семра,но дочух,че Наско е победителят в Сървайвър и той е готин и заслужава newsm10

Общи условия

Активация на акаунт