Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 69

• 45 137
  • 809
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,
Имате ли идея дали при хормонозависим рак може да се изпише само Нолвадекс. Т.е. да няма Золадекс на инжекции.
При мен са:
ER-4
PgR-6
Поздрави!

Леа аз съм само на Нолвадекс,но моят квартирант е ин-ситу само и така се процедира при него.

# 76

Дами, искате ли да си направим ФБ група? Може да е скрита и новите дами да влизат само с покана...

Да! Швейцарките са така.

Рени, ма и моя май беше ин ситу, а имам Золадекс.

# 77
  • Русе
Направих facebook.com/groups/3498137830234406
Почнах да добавям мацките, с които се сприятелихме. Добавяйте и Вие.
И се търси още един админ доброволец. Ей така, да има.

# 78
Рени, ма и моя май беше ин ситу, а имам Золадекс.
Да сигурно част от него е била ин ситу, а друга е  инвазивна (по-агресивна част).
Аз нямам такава инвазивна част. Нещо с потенциална опасност е- стои в каналите все още. Затова имах и лъче само, заради частичната операция .

# 79
Ели, поверителна е групата, нали? Не ща да ни воайорстват
Аха, сега видях, че е тайна.Blush

# 80
  • Русе
Да, поверителна и скрита. Само Марк Зукън-мукън и Данс могат да я следят Joy

# 81
Аз нещо не мога да заредя страницата на ФБ групата.

# 82
  • Русе
Корен, ако си с някоя от дамите приятелка, тя да те покани. Скрита е групата и затова линка няма да се зареди.
Ако нямаш приятелка от темата, прати ми покана и ще те добавя. И там съм с това име.

# 83
  • София
Звънче, направете консултация с още един хирург наистина, и аз се сещам за неприятната ситуация на Лейди с болнична инфекция, точно от бившата Тина Киркова. Дано не е подобно, не искам да те шашкам, просто проверете още някъде!
Аз имам 2 операции на гърда след лъчетерапия /от преди 3 години е лъчето/, първо махнаха гърдата изцяло /защото преди 3 год. беше квадрантектомия/ и сложиха експандер, след 6 м. махнаха експандера и сложиха имплант - и двата пъти зарасна нормално кожата, нищо, че по принцип е малко по-особена на вид и самият хирург каза, че трябва да се внимава заради лъчето, защото кожата е увредена доживот. Т.е. не е нормално да има незараснали дупки според мен.

# 84
Корен, ако си с някоя от дамите приятелка, тя да те покани. Скрита е групата и затова линка няма да се зареди.
Ако нямаш приятелка от темата, прати ми покана и ще те добавя. И там съм с това име.
Ели, добави и мен моля те, изпратих ти покана за приятелство. Мирослава Кръстева съм във ФБ.

# 85
  • софия
Звънче, направете консултация с още един хирург наистина, и аз се сещам за неприятната ситуация на Лейди с болнична инфекция, точно от бившата Тина Киркова. Дано не е подобно, не искам да те шашкам, просто проверете още някъде!
Аз имам 2 операции на гърда след лъчетерапия /от преди 3 години е лъчето/, първо махнаха гърдата изцяло /защото преди 3 год. беше квадрантектомия/ и сложиха експандер, след 6 м. махнаха експандера и сложиха имплант - и двата пъти зарасна нормално кожата, нищо, че по принцип е малко по-особена на вид и самият хирург каза, че трябва да се внимава заради лъчето, защото кожата е увредена доживот. Т.е. не е нормално да има незараснали дупки според мен.
Моля за насока/координати на хирург за консултация.

# 86
Ели, добре ще те потърся и ще ти пратя. Аз съм Мария.

# 87
  • Русе
Звънче, не мога да помогна с име. Дано софиянки се включат

Някой недобавен?

# 88
  • Русе
Звънче, не мога да помогна с име. Дано софиянки се включат

Някой недобавен?
Ели, изпратих ти покана- за протокола: Ралица Николова, /оказа се, че 1.имаме общ приятел, и 2. и ние сме с куче/
Хубав ден момичета и здрава година!

# 89
  • София
Звънче, моята кума се оперира при Гемеджиев преди няколко години в Тина Киркова. Страхотна работа свърши. Една колежка също ми дава много положителни отзиви за него. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт