Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 69

• 45 151
  • 809
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Звънче, направете консултация с още един хирург наистина, и аз се сещам за неприятната ситуация на Лейди с болнична инфекция, точно от бившата Тина Киркова. Дано не е подобно, не искам да те шашкам, просто проверете още някъде!
Аз имам 2 операции на гърда след лъчетерапия /от преди 3 години е лъчето/, първо махнаха гърдата изцяло /защото преди 3 год. беше квадрантектомия/ и сложиха експандер, след 6 м. махнаха експандера и сложиха имплант - и двата пъти зарасна нормално кожата, нищо, че по принцип е малко по-особена на вид и самият хирург каза, че трябва да се внимава заради лъчето, защото кожата е увредена доживот. Т.е. не е нормално да има незараснали дупки според мен.
Моля за насока/координати на хирург за консултация.
И двата пъти ме оперира проф. Байчев от ВМА, пластичните операции прави доц. Романски от Надежда. И от двамата съм много доволна, не съм сигурна обаче дали този случай е за тях - нито е рак в момента, нито пластика ще правите. Може би някой от Пирогов - май беше отделението по изгаряния, където Iron Lady беше ходила, ако чете тук вероятно тя ще се включи, макар че не знам с тази пандемия дали Пирогов в момента е правилното място...

# 91
Корен, ако си с някоя от дамите приятелка, тя да те покани. Скрита е групата и затова линка няма да се зареди.
Ако нямаш приятелка от темата, прати ми покана и ще те добавя. И там съм с това име.
Ели, добро утро!
Аз реших да се възползвам от поканата ти към Корен за присъедняване към фейсбук групата, но за да не направя грешка: профилът ти е с красивата неска овчарка, или?

# 92
Леа, и аз бях само на Нолвадекс. Моят карцином не беше ин-ситу. Но тогава бях на 45г.
Може ли и мен да добавите във ФБ групата. Детелина Димитрова съм. На профилната снимка съм с черно яке и шалче на фона на небе.

# 93
  • Варна
didi111, пратила съм ти покана за приятелство. Няма как да те добавя в групата, ако не си в приятелите ми.

# 94
  • Варна
И аз не влизам, моля някой да ми изпрати покана за групата. Heart

# 95
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, 2-3 дена не съм влизала и направо не мога да наваксам.  Успях единствено с Марита да се сприятеля във ФБ, а групата не ми се зарежда. Но всъщност искам да споделя първо хубавата новина. Вчера бях на  мамограф, всичко е ОК, преди това минах през кабинета на д-р Балева и тя като почна да ме нарежда колко съм несериозна, защо ходя в Сити клиник, нали съм си плащала здравните осигуровки, как не ме изгони само, но после се поуспокои прегледа ме и каза задължително да си мина през КОЦ-а за мамограф. Съдейства ми в първа база и Люба тук е момента да ти благодаря за насоките за нея. Свикнала съм на мотане в КОЦ Пловдив, но такова като вчера нямаше, от 7,30 в Първа база, после до 2-ра база за мамо, после пак в първа за разчитане при Измирлиева, която ядосано ме попита защо съм там/а не си правя мамото в Сити / и какво правя при нея/ужасна жена/, та свърших чак в 13,30.  Важното е, че нямам нищо и опасенията ми бяха напразни.
Искам да ви пожелая нова, здрава и  изпълнена с мечти 2021 година!

# 96
  • Русе
Яни, ние не сме ли вече приятелки или ми се кръстосаха мозъчните кабели?

Шушито, Марита може да ти прати покана за групата. Ако не, търси мен. Със същото име съм там.
Браво, за хубавото мамо.

# 97
Шушито, радвам се, че си свършила работа.....А, за овикването, просто си го пускай покрай ушите или прави като мен- аз не си мълча и  веднага парирам всяккави опити за назидание. Имаме право където искаме да се лекуваме. А, Балева е просто много директна, но пък е човек с голямо "ч" и много присърце ги взима нещата. И е добърспециалист, което ми е по-важно от това да е мила и сговорчива. И, само за протокола- много бързо си се оправила с нашите две бази и  вечното притичване между тях. Аз съм им свикнала и си нося книжка, слушалки, правя мохабет и вече изобщо не им броя часовете( важното е да си свърша работата, а и аз поне за никъде не бързам) Ill
Аз и днес съм с болки в ръцете и съм оставила мъжете да се оправят- да чистят и да приготвят новогодишната вечеря, но поне се разкараха гадните топчета на дупките от иглите( странно, че не само на вените.....и на местата дето са ми слагали мускулни, имах топчета и зачервяване, вчера.......а са минали две седмици от последните манипулации и нямаше нищо такова, до вчера). Мажа и почивам, че досега не ми се беше случвало да е  толкоз болезнено.....и смятам да не си го причинявам пак. Затова и не пиша много, че ми е зор....

# 98
Здравейте, момичета аз не съм от най често пишещите, понеже съм с рак на маточната шийка. Ще се радвам ако може да се присъединя към вашата група във фейсбук нищо, че съм с рак на друго място.

# 99
Здравейте, момичета аз не съм от най често пишещите, понеже съм с рак на маточната шийка. Ще се радвам ако може да се присъединя към вашата група във фейсбук нищо, че съм с рак на друго място.

Привет борбено момиче,
Преди 5 години имах такъв проблем. Ка ин ситу на маточна шийка. Направиха ми операция от типа конизация, т.е. отстраниха една част от шийката до чисто. От тогава не съм имала проблем с този орган. Не се е налагало да преминавам други специфични процедури, като лъчетерапия или ХТ заради диагнозата.
Не губи надежда. Смело действай напред с лечението и всичко ще се оправи.

# 100
На всички  Ви прекрасни дами желая весело посрещане на Новата година.
Нека тя донесе на всички здраве, спокойствие и любов.
Желая Ви вълшебства 🙏

# 101
Лея, моята операция беше преди 2 год и половина. Сега съм с рецедив и правя химиотерапия. Simple Smile

# 102
Лея, моята операция беше преди 2 год и половина. Сега съм с рецедив и правя химиотерапия. Simple Smile

Съжалявам, че така ти се е случило.
Надявам се да преминеш през всичко това успешно.

# 103
Ако още някой не е добавен в групата във фейса, а иска да бъде. Нека да пише на лично на мен, Ели или някоя друга мадама от темата, която вече е вътре.
Първо трябва да станем приятели и тогава да добавяме Simple Smile
Виждам, че има такива по напред в темата, но незнам дали някой не ги е добавил вече Simple Smile

# 104
  • Русе
ДЗ, аз уж добавих когато срещнах и се обади. Ако има пропуснати, ще се обадят Hug

Общи условия

Активация на акаунт