Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 085
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
Мами, искам да ви питам значи затози детски клуб Марияна,който е в Добрич. Знаете ли повече за него - условия ,цени и дали са доволни от него. Питам просто от любопитство. Едно съседско дете ходеше там, водеха го на обяд и ми е било интересно да науча нещо повече за тази частна детска градина.Или това не е детска градина?

Аз съм доволна.  Peace  За мен най-важното беше, че имат адаптационна програма и нямат ваканции.  Praynig
Виждам, че обръщат голямо внимание на децата и имат индивидуален подход към всяко дете.
Има и различни допълнителни занятия (актьорско майсторство, английски и др.).
Таксата е 6.50 лв на ден или 1.50 лв ако детето по някаква причина не посещава градината
Детето ти отдавна ли е там? От колко годишна възраст мога да дам моето? Вярно ли е, че зимата таксата е по-висока заради отоплението? И плащаш 1.50 на ден когато детето ти отсъства без предупреждение и вече му е заявена храна или по принцип когато не ходи, защото примерно едно дълго боледуване може да отиде и месец (или 30-33 лв). Заплащат ли се допълнителните занятия английски и др? Извинявам се за любопитството, но досега информацията ми е противоречива и е от "позната на моя позната"

# 136
Ей,  Amarena и теа колко време ви отне писането с тоз изумен шрифт hahaha...пфууу заболяха ме зъркелите да го прочета....аз Теди я знам, че си говори правилно, виж за Amarena не съм предполагала, че има такъв акцент Joy
Аз пък не съм знаела, че има сградата на "Мир" вътрешен двор...нали там се помещава "Мариана"та newsm78

ай чао Mr. Green

# 137

теа , Шъ гУ ПуЗнаЙш,Щот Ощи ТринИра копЧатта. Ни Мой Гу пуснИ тилиФонЯ и Туй Ту. ooooh!

Амарено,ма, Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked....ти май не си добре Peace
Ем4о,приятно прекарване в планетата.Може и да се засечем Wink
Днес май е готино времето за разходки..

Май , МаЙ, НештУ съМ Лудъ. Ни ДръзНи лъВъ Кът Ней СпаЛ. Wink

Ей,  Amarena и теа колко време ви отне писането с тоз изумен шрифт hahaha...пфууу заболяха ме зъркелите да го прочета....аз Теди я знам, че си говори правилно, виж за Amarena не съм предполагала, че има такъв акцент Joy
Аз пък не съм знаела, че има сградата на "Мир" вътрешен двор...нали там се помещава "Мариана"та newsm78

ай чао Mr. Green
БъРзу Гу ПишЪ, Щот Ни мОа си НъмЕра РеЧникАт с ЧужДицИти. Кът гу нЪмерЪ, Шъ ПишЪ кът Вас. Теа мъ ЗърЪзи.Мноу ПрихВаЩЪм.. Ма То дАй само ШрифТъъъъ. ooooh!

# 138

Детето ти отдавна ли е там? От колко годишна възраст мога да дам моето? Вярно ли е, че зимата таксата е по-висока заради отоплението? И плащаш 1.50 на ден когато детето ти отсъства без предупреждение и вече му е заявена храна или по принцип когато не ходи, защото примерно едно дълго боледуване може да отиде и месец (или 30-33 лв). Заплащат ли се допълнителните занятия английски и др? Извинявам се за любопитството, но досега информацията ми е противоречива и е от "позната на моя позната"

Почти година и половина ходим там.  Simple Smile
Миналата година започнаха да приемат и 2-годишни деца.
За отоплението е вярно, през зимата се плаща допълнително 5-10 лв. на месяц .
Отделно се плащат и допълнителните занятия по актьорското майсторство и пение. Мисля че по 15 лв., значи общо 30 лв.(само че за половин година ли беше, за цялата ли.... забравих  Embarassed) Тази година ще има и ново занятие - родолюбие, но не знам дали ще се плаща и колко, ще разбера в понеделник.
1.50 се плаща независимо по каква причина отсътства детето. Така си пазиш мястото.

mama_Blue , дворчето е зад сградата. Има пясъчник, пързалки...

# 139
какъв е тоя спор за Туби

2be or not 2be? That is the question! Laughing

Ти хубаво знаеш, ама след толкова време прекарано във форума... черпя  "вдъхновение" от тук.... лингвистични упражненийца за филоложки в майчинство... Laughing

# 140
Ти хубаво знаеш, ама след толкова време прекарано във форума... черпя  "вдъхновение" от тук.... лингвистични упражненийца за филоложки в майчинство... Laughing

добре де, ама на мене ми е интересно как определяте честотата на големите букви в една дума напр."ПуЗнаЙш" Mr. Green....на случаен принцип ли натискате shift-а или не е толкова просто Joy

добре, че майчинството е до 2 години Laughing
ще се изперква, то се знае

# 141
добре де, ама на мене ми е интересно как определяте честотата на големите букви в една дума напр."ПуЗнаЙш" Mr. Green....на случаен принцип ли натискате shift-а или не е толкова просто Joy

добре, че майчинството е до 2 години Laughing
ще се изперква, то се знае

Ама, просто е, бе.... Аз натискам shift-a когато ми скимне.... Sunglasses но имам слабост към гласните...  Blush
Май-май 3 години ..... Mr. Green .... пък после още едно  Crazy .....

# 142
  • Добрич
Ей,  Amarena и теа колко време ви отне писането с тоз изумен шрифт hahaha...пфууу заболяха ме зъркелите да го прочета....
И за четене, и за писане - за мен това е непосилен труд  Joy Честно да си призная ми беше доста трудно да разбера доста от думите, макар, че и аз не говоря правилно Embarassed
Но в ББ3 убиват с говор де-що-има  hahaha

# 143
ВаЖнУту е Да сЕ ЗаБавлЯвяШ!!!!!!!!!!!!!! Joy

# 144
  • Добрич
Добро утро,момичета Hug
Как сте?Добре ли сте??Щото аз съм много добре Peace
Снощи с мъжо излезнахме на диско..небяхме излизали  доста отдавна.Оставих Рая на майкини,за първи път,много ми беше тежко,защото все още се кърмим и вчера беше първия ден от опита ми да я отбия,но много ми е трудно.Тази сутрин гърдата ми е на буци.Моля,някой от момичетата,който са отбивали да дадат някой друг съвет... Praynig
Арчелка,по това което си написала по мой адрес-незнам как си визирала и какво негативно съм казала аз,бе darling,при положение,че много преди да си напиша мнението за 2be-to,малко по напред в сегашната тема въпросния магазин е обсъждан и направо е ос*ан.А това,че някаква СИНЬОРА се засяга,че мъжо й бачка там мен знаеш ли колко ме боли д.....то!Аз в магазина последно съм стъпвала в началото на годината,след това реших,че няма смисъл да го посещавам!

# 145
Арчелка,по това което си написала по мой адрес-незнам как си визирала и какво негативно съм казала аз,бе darling,при положение,че много преди да си напиша мнението за 2be-to,малко по напред в сегашната тема въпросния магазин е обсъждан и направо е ос*ан.А това,че някаква СИНЬОРА се засяга,че мъжо й бачка там мен знаеш ли колко ме боли д.....то!Аз в магазина последно съм стъпвала в началото на годината,след това реших,че няма смисъл да го посещавам!

Embarassed Личи си, че си в настроение Mr. Green

# 146
Уф, УстЪйТи ги Тез ТуБи нА миРъ...дееее. КАт ни штеТи- ни влизАйти! Ний по- пРостИти ут там паЗарИм.
ВъПросНУтУ мъж хич Ней Пубир. мнОгу Сий нАрет мЪжА даЖе(и на вИд и на знАнИя и на умЕниЯ). Мой да вкЛУчи джИсИем и знай многУ мумчетУ(аз нали съм дъртичка...)
Уф, изтурмозих съ с шифтъ, ама и аз да ни устана назаТ. Ама нали вечи си гу написъх- читети туй дету й удибилену.

И една патерица- честитка на ГАБИ!  bouquet

Понеже бях заета с това вий докато се заяждате с хорските мъже. Аз няма да казвам къде работи моя, че да не ме изядете и мене.

теа, гледам че си навита на 2-ро? Айде пак заедно- аз за трето Joy
ниара, къде се изгуби?

# 147
Мими кир, много си права, че голяма пот се хвърли в ругаене #Crazy, а според някои това е спор, ама всеки си е с мнението. Нека по-приятни темички споделяме тук.
Жалко, че моета принцеска е малка за балет. Много искам да я запиша.

# 148
Аз не съм искала да те засегна бе Сиске, просто исках да ти кажа, че всеки си има собствено мнение, и трябва да бъдем по толерантни. Ок айде край по темата, дайте нещо по приятно, че да се развеселя+

# 149
ВЕНЕРА ДИДИ днес има рожден ден.Много здраве и семейно щастие й желая!

Отдавна не се е включвала в темичката ни. Знам, че имаше проблеми с дъщеричката си дали всичко е наред вече?

Общи условия

Активация на акаунт