Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 103
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
ЧРД на Венера Диди!!! Здраве и любов!!!

а според някои това е спор, ама всеки си е с мнението.

ами да...ти отскоро си с нас, но по едно време си беше доста скучновато Mr. Green

Май-май 3 години ..... Mr. Green .... пък после още едно   Crazy .....

е как...минимум две...ето Мими да каже Mr. Green

Но в ББ3 убиват с говор де-що-има  hahaha

не е истина колко хаховци са събрали тоз сезон hahaha

# 151
Честит рожден ден на Венера Диди-здраве и щастие ти желая!

# 152
Мими кир, много си права, че голяма пот се хвърли в ругаене #Crazy,
Ами и тебе 2 месеца да те разиграват, обещавайки, че ще ти оправят телефон /струващ 600лв./ и ти ще ругаеш. Не се съмнявам в това. А относно това да пишем само за приятни неща- нямам против, но всеки тук споделя това, което го вълнува и интересува... пък, който иска чете, който - не.....и други магазини бяха обсъдени до тук....
Аз няма да казвам къде работи моя, че да не ме изядете и мене.

теа, гледам че си навита на 2-ро? Айде пак заедно- аз за трето Joy
Жено, остави ме на мира.... Само ме навиваш деца да раждам.  Пък веднъж не слезе до центъра да се разходим заедно и да поклюкарстваме... значи....   
И за твоя мъж ще  разберем, кой е... не бой се... Mr. Green Но по-добре сама си признай.Ще го счетем за смекчаващо вината обстоятелство... Laughing Само да не излезе роднина на някой, че в нашия градец ... Sick

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ ВЕНЕРА!

# 153
Здравейте.
Честит рожден ден на малката Габушка и от мен. Нека расте много здраво и весело детенце!

Венера Диди, честит празник и от мен. Бъди здрава и много весела

Теа, моята дъщеричка като види твоето детенце, макар и на снимка, се радва много. Снощи като му видя снимката започна да крещи от радост и да го сочи с пръсте. Явно го хареса.
 Относно този прословут магазин 2be,всеки има право да изказва свое мнение, а и никой не е длъжен да се съобразява с него. Ще се изпокарате ......

# 154
Добър вечер  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ ВЕНЕРА!

# 155
na men strahotna rabota mi svyr6i pompata, s neq se cedih edna godina s neq se i otbihme,kato stanat mnogo tvyrdi gurdite cedi6 malko kolkoto da ne vdigne6 temperatura, i taka malko po malko laktaciqta namalqva

# 156
tova s otbivaneto go kazah az, no o6te se oientiram v saita ta za tova mola da me izvinite Embarassed

# 157
Моля за помощ -как да си сложа снимката на профила?????

# 158
мами я да ви питам, къде си подстригвате децата, имам впредвид малките деца има ли в града някоя фризьорка ,която се справя добре,аз опитах сама не се получи, на фризьор отидохме беше кошмарно ,три месеца след инцидента още говорат на дъщеря ми в мъжки род! Close

# 159
diMM, за снимките в профила прочети тук...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

Мога да ти препоръчам моята фризьорка - Жулиета от салон "Svetla" зад Дъблина.  Peace Аз  ходя при нея от една година, детето два пъти го е  подстригвала / с ножица, от бръмченето на машинката го е страх/.  Много е симпатична и внимателна, говори му през цялото време и той е спокоен, кротува си...

Теа, моята дъщеричка като види твоето детенце, макар и на снимка, се радва много. Снощи като му видя снимката започна да крещи от радост и да го сочи с пръсте. Явно го хареса.
Grinning Поздрави я от Марти тогава. Моят син го харесват момиченцата....  Прегръщат го, а той плаче... Crazy

# 160
ЗА ФРИЗЬОР ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ЖУЛИЕТКА Peace Peace newsm10 newsm10 smile3501

# 161
Да ви покажа и снимки на вече порасналата Рая ,че да ни познавате защото не стоим как да е в количкатаhttp://www.bgphoto.net/photos/14485/o632953440435468750.jpg и още http://www.bgphoto.net/photos/14485/t632953439300625000.jpg и още http://www.bgphoto.net/photos/14485/o632953443472187500.jpg а това е за всички мами които учат дечицата да ходят в WC   Blush Mr. GreenEmbarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Blush

# 162
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee  food010

Здравейте, макар и малко късно - добро утро, лека и спорна седмица!

# 163
  • Толбухин
Мами Добро Утро!!!
Ние също ходихме на диско в събота вечер,бяхме като гаджета с мъжо,ама и ние нали не сме се женили тъка че сме си гаджета.Но ми беше терсене като се прибрах ме кошарката празна.
Слънчев и спорен ден

# 164
Моля за помощ -как да си сложа снимката на профила?????
[/quote

Айде от мен да мине, ще ти я сложа!  Wink А лентичка не искаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт