Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 124
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Я се вземете в ръце и се срещнете!!!!

# 181
  • Добрич
Ехоо, здравейте.
Аз имам големи интернетни проблеми, затова пиша накратко. После ще разправям...

Гледам доста сте писали и сте се "посдърпали" малко, и среща ще правите, УЖ. Wink
Срещайте се днес, че от утре идва дъждът! Аз съм пълен пас, имам много ангажименти покрай двете дечурлига Sad
Чао и весел и слънчев ден!!!

# 182
  • Толбухин
Мамчета ние утре сутринта отлитаме за Кюстендил на гости.Ще си дойдем неделя,за три дни но какво да се прави.Не съм ходила никога така че ще мие много интересно.Ще снимам с фотото така че после ще зяпате.

# 183
Аз щях да поемам инициативата за среща,ама започнахме отново с ремонта.Извинявам се. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 184
Здравейте....
Понеже Amarena и Anushka взеха участие в една друга моя тема в Майки-те....аз да си пиша тука, че другите хич пък не ги интересува... Laughing
Не съм споделяла на всички тук, че ще имам друго бебе живот и здраве, не от суеверие или други причини ми просто с някои се срещаме всеки ден...говорим си на живо както се казва, а с други основно тук общувам...пък и някак не си падам по споделянето...без да обиждам някои.....не че не се чувствам конфортно тук не ме разбирайте погрешно...просто черта от характера Embarassed....
А и това не е нещо което се крие целенасочено, в един момент се вижда Mr. Green...като цяло и предния път бременността е много лично за мен и близките ми събитие, както за всички вас, предполагам Hug

Така....нека не се приема като оправдание това, ама да не си кажете пък, че се държа като ощипана Joy

Hug

anuschka, ти ме виждаш често и си забелязала.... Mr. Green

# 185
Здравейте....
Понеже Amarena и Anushka взеха участие в една друга моя тема....аз да си пиша тука, че другите хич пък не ги интересува... Laughing
Не съм споделяла на всички тук, че ще имам друго бебе живот и здраве, не от суеверие или други причини ми просто с някои се срещаме всеки ден...говорим си на живо както се казва, а с други основно тук общувам...пък и някак не си падам по споделянето...без да обиждам някои.....не че не се чувствам конфортно тук не ме разбирайте погрешно...просто черта от характера Embarassed....
А и това не е нещо което се крие целенасочено, в един момент се вижда Mr. Green...като цяло и предния път бременността е много лично за мен и близките ми събитие, както за всички вас, предполагам Hug

Така....нека не се приема като оправдание това, ама да не си кажете пък, че се държа като ощипана Joy

Hug

Нещо нищо не разбирам ! Блу има ли нещо! Оставам с впечатление,че си обидена на някого за нещо! А това за новият бебок - е супер!!!!! Честито! Искаме и лентичка вече да сложиш! Леко бременеене!

# 186

Нещо нищо не разбирам ! Блу има ли нещо! Оставам с впечатление,че си обидена на някого за нещо! А това за новият бебок - е супер!!!!! Честито! Искаме и лентичка вече да сложиш! Леко бременеене!

на никого не съм обидена за нищо....какво те наведе на тази мисъл аз пък не разабрах....
другата тема е в друг подфорум и не върви там да обсъждам това което казах по-горе

мерси за пожеланието Simple Smile

# 187
Здравейте....
Понеже Amarena и Anushka взеха участие в една друга моя тема в Майки-те....аз да си пиша тука, че другите хич пък не ги интересува... Laughing
Не съм споделяла на всички тук, че ще имам друго бебе

Баси, аз съм най заблудената явно, пък те виждам почити всеки ден. Хайде честито, и леко бременеене ( щом си се навила Hug)

# 188
Цитат
Баси, аз съм най заблудената явно, пък те виждам почити всеки ден.
Явно и аз съм от заблудените, не си само ти. Joy Joy Joy

Честито mama Blue пожелавам ти да изкараш най-леката и безпроблемна бременност  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
  • Добрич
Хайде и аз да поздравя официално бъдещата мама Simple Smile. Много се радвам, чудесно е това.
А, между другото, не се забелязва кой знае какво все още. Доста си финничка.
Аз в момента изглеждам по- бременна от теб, с този тумбак, дето съм пуснала пак Embarassed Но пояснявам, не чакам бебе Wink

# 190
Хайде и аз да поздравя официално бъдещата мама Simple Smile. Много се радвам, чудесно е това.
А, между другото, не се забелязва кой знае какво все още. Доста си финничка.
Аз в момента изглеждам по- бременна от теб, с този тумбак, дето съм пуснала пак Embarassed Но пояснявам, не чакам бебе Wink

Joy хехе....много ме развесели това малко преувеличаваш Naughty....бе не съм вече финничка толкоз айде Mr. Green

мерси Hug

# 191
mama blue  честито леко  и безпроблемно бременеене.И ние си искаме второ ама аз не мога да се реша кога все си мисля че Гого е още малък.Незнам ама май се позапалих и аз.

# 192
  • Толбухин
mama_Blue леко бременене.  bouquet  bouquet  bouquet
Да изкажа една тайна laskova която не влиза отдавна,също ще има бебе.
Така че ще си имаме нови бебета на пролет. newsm51

# 193
  • Добрич
Здравейте,момичета.
mama_Blue честито и ти желая от сърце много лека бременност и безпроблемно раждане Hug Hug  bouquet
На laskova пожелавам също лека бременност и сладко бебонче!!!
Ей,ама много готино това Heart Eyes

# 194
Честито и от мен mama_Blue.Лека и безпроблемна бременност.Честно и аз те виждам всеки ден ама хич не съм и забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт