Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 128
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря момичета Grinning
Браво и на laskova!
аз до пролетта няма да откарам...по-рано Mr. Green

# 196
  • гр.Добрич
Чудесна новина за Мама блу и Ласкова.
Докато се запознаем повечето ще родят по още едно бебче. Laughing

# 197
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Чакаме нови лентички от мама Блу и Ласкова! Честито! Чакаме нови лентички и от другите! Фапуа - какво става с нея? Стана ли ми колежка?

# 198
  • Добрич
Здравейте!
Много нови бебенца, чудесно!
fapua трябва да роди през декември, така че има време, Мама Цоцоланке! Wink

Някой среща ли се вчера?
Днес дано да не вали, става за разходки. Не е изобщо хладно.

# 199
Мили мами, малко далеч от темите, които обсъждате тук, но все пак искам да Ви поканя и да Ви помоля за помощ

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128867.160
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130732.100

Това са двете теми, в които обсъждаме проблемите на дома в с. Овчарово. Този дом е много по-близо до Добрич, отколкото до Варна и ако имате желание и възможност, можете да се се включите с каквато и да е помощ. В началото на септември в този дом нямаше дори храна! А там живеят 30 деца на възраст от 3 до 7 год. Към момента трябва да се смени балатумът, защото е в окаяно състояние. Трябва да се намери и майстор, който да направи замазка за новия балатум...

Аз ще бъда утре в Добрия почти целият ден, така че ако някой има желание да се видим и да му разкажа как стоят нещата в Овчарово, нека ми пише.

Желая Ви приятен и спорен ден!

# 200

Овчарово е МОЕТО село, където съм израстнала! Това е селото,което най-много обичам!!!!!!!! Има ли банкова сметка за пращане на пари? И този дом преди беше детска градина. Там директор бе леля ми,а това е и МОЯТА детска градина!!!!!

# 201
нямат банкова сметка и не могат да имат, защото министерството ще им блокира парите и няма да получат, и стотинка. Всичко събираме на ръка и след това им купуваме каквото им трябва. Можете да сте абсолютно сигурни, че всички събрани пари отиват само и единствено за Овчарово.
Ходихме в дома на 22 септември и им занесохме хранителни продукти, хигиенни материали и дрешки. Положението е страшно. Все още карат на нашите продукти.
Сега събираме пари за балатум и за чаршафи. 

# 202
Честито на LASKOVA и MAMA BLUE  smile3522 smile3522 newsm74,а относно дома в Овчарово #Cussing out #2gunfire Twisted Evilживея на ..... от въпросното място  Twisted Evilдуми нямам от това как се отнасят с децата и къде отиват помощите които се даряват за малките Twisted Evil Close Twisted EvilТова беше прекрасна детска градина и ясла където съм ходила не само да ни възпитават много -добри "другарки"но и да си играем ,а сега е ужасно .Не се поддържа изобщо,персонала е можеби повече от децата. И ПАК КАЗВАМ КЪДЕ ОТИВАТ ДАРЕНИЯТА. Twisted Evil Twisted Evil

# 203
Моля те, поясни какво имаш предвид. С тази кауза сме се заели много хора, всеки помага, като отделя от семейния си бюджет. Да не говорим, че всеки от нас се е ангажирал емоционално. Срещнахме се с дректорката на дома и с част от персонала. Важно е наистина да се знае какво става  с даренията. Това, за което говриш лични впечатления ли са или слухове?

# 204
Това са мои впечатления   ,но доколкото съм запозната вече са с нова директорка надявам се да е по добре.Разгледах и снимките които са правени там ,спирам да коментирам,каузата е благородна.Браво ,все пак е за децата

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 11:54 от geomar

# 205
Честно да ти кажа останах с впечатление, че за децата се грижат добре. Директорката е нова - от 3 г. Навсякъде беше чисто и децата изглеждаха спокойни. Дано да съм права и доброто отношение да не е само за пред хора.

# 206
  • гр.Добрич
Дано да е тка, защото бедните дечица са достатъчно наказани от бога. Може би трябва да се правят инцидентни посещения, за да има изненади.

# 207
  • гр.Добрич
Да кажа и още нещо. преди 2 месеца раждах и като видях с какви дрешки обличат децата в родилното и с какво завиват някои дечца, то какво да говорим за някой дом в някое си село.

# 208
mama_Blue , чак ми беше съвестно да те бъзикна виртуално...но каква е тази друга подтема? Пусни линк и ние да прочетем.
Междувпрочем, възхищавам ти се. Поздравления за смелостта!!!
На теб и Ляскова- леко бременеене: това са много хубави, неповторими мигове!

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 21:24 от mimi_kir

# 209
Относно Овчарово, нека пишем в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128867.0 за да не всяваме смут.

Общи условия

Активация на акаунт