С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 888
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Чак пък страна, не можете без страна, ей! Simple Smile
Не е в твоето ежедневие, а в неговото. Оттам нататък кой от какво се дразни или ще се дразни е проблем много често на самия дразнещ се Wink
Е ти коментираш, и аз коментирам. И да, не ми харесва някой да ми наднича в ежедневието.

# 646
  • София
За мен, това са дребнави надскачаници и мерене на разни части.
Като не ти харесва да ти надничат, пращаш контактуващия в друго помещение и това е.
Понякога си правим проблеми от абсолютни глупости- само и само да е на "нащо".

# 647
  • Пловдив
За мен, това са дребнави надскачаници и мерене на разни части.
Като не ти харесва да ти надничат, пращаш контактуващия в друго помещение и това е.
Понякога си правим проблеми от абсолютни глупости- само и само да е на "нащо".
А ако ти ги включват свекърите един час сутрин и половин следобед, лично на теб приятно би ли ти било?

# 648
  • София
Нали това пиша- да се включват, ама в другата стая.
Като искат да се забавляват с детето си и внучето- моля, а за мен ще е лично време на спокойствие.
Колко народ реве, че мъжете им не отделяли достатъчно време на децата.

# 649
Според мен зависи какви са отношенията. Имам приятелки които дават мило и драго да се чуят и видят със свекърите. Както и обратното, разбира се, за което си имаше една друга тема във форума Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
  • Sofia
Ежедневното общуване с родата би ме докарало до тиха лудост.

# 651
А мен, до не особено тиха.

# 652
Напоследък ми се насъбраха доста неща, които ме дразнят в него и все си мисля за развод. Времето ще покаже до къде ще я докараме. Доста години сме заедно, към 18..и с времето се променихме. Предполагам, че не е само в него проблема..Та да напиша и какво ме дразни. Като се запознахме и първите 10-15 години бях на първо място за него. Не е оставял да му се меси никой. Сега има влияние от майка си за някои неща..мисля, че беше лоша идея да раждам второ дете, станахме много изнервени, преуморени и т.н. Друго..покупки без да ме пита, което пак води до това, че явно не му е важно мнението му. И не на последно място- вижда се с хора, които не са ми приятни по ред причини и го знае, но не спира. Не знам да задълбочавам ли в проблемите или да се опитвам да гледам себе си и да не се ядосвам..просто с годините явно хората се променят.

# 653
  • София
Напоследък ми се насъбраха доста неща, които ме дразнят в него и все си мисля за развод. Времето ще покаже до къде ще я докараме. Доста години сме заедно, към 18..и с времето се променихме. Предполагам, че не е само в него проблема..Та да напиша и какво ме дразни. Като се запознахме и първите 10-15 години бях на първо място за него. Не е оставял да му се меси никой. Сега има влияние от майка си за някои неща..мисля, че беше лоша идея да раждам второ дете, станахме много изнервени, преуморени и т.н. Друго..покупки без да ме пита, което пак води до това, че явно не му е важно мнението му. И не на последно място- вижда се с хора, които не са ми приятни по ред причини и го знае, но не спира. Не знам да задълбочавам ли в проблемите или да се опитвам да гледам себе си и да не се ядосвам..просто с годините явно хората се променят.

Всички се променяме, вярно е.
И постепенно си връщаме "фабричните" настройки.
Ако изискванията на "милото", не са ни станали втора природа.
Не бих издребнявала толкова, че да лиша детето от баща, защото е спрял да изпълнява всичките ми изисквания.

# 654

1. Наричаш лоша идея раждането на дете. Някой те накара насила ли?
2. Дали той се е променил или ти си поизтървала очакванията си, а той години наред се е старал да ги покрива?
Бих се замислила първо над това.

# 655
На мен лично не ми пречи с кого контактува мъжа ми, стига да не се отразява на съвместните ни отношения.
Нито пък той ми се бърка с кого контактувам.
За сериозни покупки, които биха се отразили на семейния бюджет е редно да пита. Ако са направени с пари, които са били отредени за негови лични разходи, не виждам лошо да ги похарчи за каквото иска.
За това че е било лоша идея второ дете, не знам защо Дренка се възмущава. Отдавна хората планират кога и колко деца би им било възможно и приятно да отгледат.

# 656
  • София
Да, ама в случая не говорим за възникнала, а за реализирана идея.
И някак, гадно ми звучи второто дете да ти се явява пречка в живота.

# 657
Мисля че тя имаше предвид, че покрай грижите за децата са уморени и изнервени и това рефлектира върху отношенията ѝ със съпруга. Това е нормално и често срещано явление.

# 658
  • Пловдив
И сега какво - децата никога не са грешка? Да, ама понякога са.

# 659
И защо, в случая? Защото тя не била вече номер едно за мъжа си?
Моето семейство и това на мъжа ми са семейството. Номер едно, две, три, и не знам колко си - ми, няма такава поредност.

Общи условия

Активация на акаунт