Клиники в Истанбул - тема 11

• 46 010
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, да попитам тия от вас, на които мъжете им се подлагали на микроТесе. При нас има много малко сперматозоидчета и сега предлагат микроТесе. Възможно ли след като направим микроТесе, да не излизат повече сперматозоиди в еякулата?
Благодаря, предварително!
Моят мъж се е подлагал. Не разбрах добре въпроса, но ако се притеснявате, че микро тесето ще навреди по някакъв начин на мъжът ви, притесненията ви са излишни.

# 361
Здравейте отново момичета. Назначиха ни рутинни кръвни изследвания и ни предложиха два варианта единия да си ги пуснем в България, а другия на място в Мемориал. Според вас къде излизат по евтино?

# 362
Доколкото знам, там изследванията са доста по-скъпи, но за сметка на това - доста по-достоверни.

Здравейте отново момичета. Назначиха ни рутинни кръвни изследвания и ни предложиха два варианта единия да си ги пуснем в България, а другия на място в Мемориал. Според вас къде излизат по евтино?

# 363
Пуснете си всичко тук,само може АМХ да си го пуснете там,защото дори и да си го пуснете и него тук,те ще ви го повторят там.Поне при мен така направиха.

# 364
предвид тестове и глупости , по добре в БГ . На мен не са ми изобщо предлагали даже там да ги правя и АМХ не съм повтаряла при тях .Зависи и на каква възраст е .
Спермограма само искаха да повторим там със сигурност

# 365
Забравих да ви кажа,че ако нямате цветна снимка,по-добре си я направете там.По-евтино излиза и я правят по-добре.Моята цветна снимка в Пловдив с всичките и изследвания преди нея ми излезе около 470лв и накрая и на двата прегледа в Турция в различни клиники ми казаха,че не е добре направена.

# 366
  • София
Хм, в София цветната снимка е 180 лева със включен контраст и 30 лева за изследвания.

# 367
Пловдив клиника "Селена"
300лв снимка
В същият ден преди нея 20лв за вземане на кръв.
Седмица преди нея 170лв за микробиология,уреаплазма и микоплазма.
Накрая ми оставиха диска и становището до главата,дойде санитарката и отвори прозореца да се събудя и това беше.Като отидох да попитам,къде е лекаря който я е правил,за да получа повече информация ми казаха,че трябва да си запиша час и да заплатя 50лв...та така
Хм, в София цветната снимка е 180 лева със включен контраст и 30 лева за изследвания.

# 368
и в бахчеджи и в мемориал ми казаха че снимка от бг не приемат

# 369
На мен ми искаха изрично цветната снимка да я направя при тях. И не съжалявам - много леко мина. Преди няколко години ми правиха някаква друга процедура при Владимиров, която уж пак беше цветна снимка. Беше дране на живо - не знам как не припаднах от болка, а отношението беше "Нищо ти няма, ей сега приключваме. Дай голямата клампа". Установиха 1 запушена тръба и веднага казаха - операция. После в Надежда и сега в Мемориал се оказаха и двете напълно проходими. Спермограмата също държат да е там наистина, а останалите и ние тук си ги правихме. Само дето в Бодимед не ми дадоха да поседя преди хормоните и пролактинът излезе завишен, та трябваше да го пускам втори път, а половината от другите изследвания ги объркаха - не пуснаха това, което бях поискала. После като видях онлайн се разправяхме и за тях.

# 370
Аз си лежа и в бодимед и в писанец и си спазваха всички правила за изследване на пролактина.На прегледа в Мемориал ми повториха и пролактин (беше много нисък,заради прием на достинекс),но нито лежах,нито беше на гладно и беше около 14ч. на обед.Резулатат беше същият като в БГ.
На мен ми искаха изрично цветната снимка да я направя при тях. И не съжалявам - много леко мина. Преди няколко години ми правиха някаква друга процедура при Владимиров, която уж пак беше цветна снимка. Беше дране на живо - не знам как не припаднах от болка, а отношението беше "Нищо ти няма, ей сега приключваме. Дай голямата клампа". Установиха 1 запушена тръба и веднага казаха - операция. После в Надежда и сега в Мемориал се оказаха и двете напълно проходими. Спермограмата също държат да е там наистина, а останалите и ние тук си ги правихме. Само дето в Бодимед не ми дадоха да поседя преди хормоните и пролактинът излезе завишен, та трябваше да го пускам втори път, а половината от другите изследвания ги объркаха - не пуснаха това, което бях поискала. После като видях онлайн се разправяхме и за тях.

# 371
моята цветна снимка единствана беше в Екомар м щях да пукна от болка и крещях там като крава . Но явно си имам някакъв проблем с това аз . И съм супер свръх чувствителна. Ако стигна до раждане не знам как ще раждам

# 372
На мен пък в Мемориал ми приеха цветната снимка от Надежда, не са ме карали да правя нова.

# 373
Здравейте! Може ли някой да посъветва къде мога да направя измерване на фоликулите в неделя в София?

# 374
точно това беше моя предишен въпрос , в Вита има дежурен кабинет , свети лазар и св софия

Общи условия

Активация на акаунт