Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 825
  • 755
  •   2
Отговори
# 690
аз нито с джеймисън нито с вигантол не вдигнах нищо и пия само турски орзакс . когато си на минимум взимаш 5000 единици докато не стигнеш горна , после намаляш до 2000 максимум ако бързо пада , или ако не по 400 на ден или по 4000 на седмица . Вид д се пие винаги

# 691
Предозиране на витамин Д не може да се получи току така, особено на хора с дефицити.
Трябва да се поглъщат дози над 10000 единици дълго време, за да се предозира.
14- 30 е ниска стойност, особено за бременност.
Витамин Д играе есенциална роля за формиране на мозъчните структури на бебето, затова трябва да се поддържа на средна  граница, че и нагоре. Адски е важен витамин Д, заедно с б 12, отговарят за когнитивното развитие на мозъка, интелекта, говора и т.н., и е наистина препоръчително да се следи внимателно.

Аз съм с постоянен дефицит, ако трябва да вдигам ударно, пия по 5000 единици заедно с лъжица зехтин, мазното помага витамина да се усвоява. Вдигам за месец до 45 единици от 20.
Пия на Нау фуудс таблетките, защото те са с добавен зехтин.Препоръчвам и на Доктор Бест, но задължително взимайте малко мазнина-кокосова,зехтин.
Вигантола е слаба работа, аз въобще не го усвоявам.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 07:32 от haidi

# 692
точно за това спрях да го пия и взимам орзакс защото е директно с зехтин и се усвоява супер . Да кажа 1-2 неща
1) Елм хотел за мен е по кофти от Темпо защото в Елм няма прибори , тигани , чинии нищо .Защото тоя гараж е 50/50 , и защото до Темпо има страшно много места за хапване и магазини . По широки са студиата в Темпо и там изкарахме 17 дни които в Елм надали щях да изкарам . Единстенния + на елм или даже два + са че е по тихо , и има пералня .

2) Тестовете за ковид в мемориал са 350 лири за двама , и снимка на дроба не правят .

# 693
В Елм дават посуда, ако си поискаш.

# 694
  • Живее на Луната
Момичета, понеже наближава края на темата, кажете какъв въпрос да питаме в анкетата на следващата. Виждам че доста гласове събират тези анкети, та ми се струва че ще е полезно за темата. Дайте идеи за примерни въпроси.

# 695
Моля за съдействие. Имам изписан Овитрел за подготовка за ЗЕТ. Проверих в интернет и виждам, че има няколко вида.

# 696
Здравей, Емералда. Аз съм ползвала този на Merck.

# 697
и моя беше мерк овитрел

# 698
От БГ ли го купихте?

# 699
Предозиране на витамин Д не може да се получи току така, особено на хора с дефицити.
Трябва да се поглъщат дози над 10000 единици дълго време, за да се предозира.
14- 30 е ниска стойност, особено за бременност.
Витамин Д играе есенциална роля за формиране на мозъчните структури на бебето, затова трябва да се поддържа на средна  граница, че и нагоре. Адски е важен витамин Д, заедно с б 12, отговарят за когнитивното развитие на мозъка, интелекта, говора и т.н., и е наистина препоръчително да се следи внимателно.

Аз съм с постоянен дефицит, ако трябва да вдигам ударно, пия по 5000 единици заедно с лъжица зехтин, мазното помага витамина да се усвоява. Вдигам за месец до 45 единици от 20.
Пия на Нау фуудс таблетките, защото те са с добавен зехтин.Препоръчвам и на Доктор Бест, но задължително взимайте малко мазнина-кокосова,зехтин.
Вигантола е слаба работа, аз въобще не го усвоявам.
А сигурна ли си , че тази ударна доза / голяма / не влияе на ембриона , точно когато се развива ? Аз за такива големи дози бих се консултирала с лекар, преди да взимам през първите три месеца от бременността. За това според мен се съветвайте с лекари , а не по форуми.

# 700

Да, от София, от аптеката към "Щерев".

# 701
  • София
За БГ се внася само Овитрел с производител МЕРК. Това си е рутинен медикамент при всяка процедура в БГ. Не е кой знае колко необичаен медикамент, обикновен продукт е не е нещо специално.

# 702
за овитрела да в Бг ми го дадоха ако си спомнящ 2 страници по назад писах че ме вкараха в филм и от Щерев ме спасиха , после им го върнах .
Вит Д се навасква преди бременност , но и да пиете по 5.000 едини по време не влияе . Точно тази тема повдигнах от жените ходили при Сигридов и той е казал че няма проблем с това

# 703
за овитрела да в Бг ми го дадоха ако си спомнящ 2 страници по назад писах че ме вкараха в филм и от Щерев ме спасиха , после им го върнах .
Вит Д се навасква преди бременност , но и да пиете по 5.000 едини по време не влияе . Точно тази тема повдигнах от жените ходили при Сигридов и той е казал че няма проблем с това

да, да сещам се Simple Smile

Благодаря!

# 704
  • София
Ако имате рецепта няма проблем да се закупи и от Щерев и от Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт