Смешки от форума 35

• 81 840
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Страшна пак патардия за такава глупост. Сал дет норвежците не дойдоха.

# 166
Страшна пак патардия за такава глупост. Сал дет норвежците не дойдоха.
Тихо, сега, че не се знае.🤫

# 167
# 168
Ще се разбере...

# 169
На мене ми е интересно как ще го убеждава после че детето е от него Joy

ПС: Сега разбирам защо някой мъже си тръгват с употребения презерватив във джоба Joy

# 170
На мене ми е интересно как ще го убеждава после че детето е от него Joy

ПС: Сега разбирам защо някой мъже си тръгват с употребения презерватив във джоба Joy

"Виж, има нослето на майка ти и твоите уши!" 🤣

Явно не сте гледали "Презумпция за невинност" с Харисън Форд. И роман има, не го четете, издадох му развръзката.

# 171
Нещо не ми се връзва „нослето“ и „на майка ти“. Ако става въпрос за свекървата, то по-вероятно е да е „клюнът на майка ти“, или „камбата“, или „картофът“... Ама свекърва с носле – тц, жаме!

# 172
Цитат
Напоследък такива тъпотии поръчвам от амазон, че дори не ми е хрумвало да се похваля ... Кучешки пипети против разни паразити, вечен кибрит, силиконови форми за лед, кутия за млечни зъби

# 173
Не разбрах смешката Confused

# 174
  • София
Цитат
Напоследък такива тъпотии поръчвам от амазон, че дори не ми е хрумвало да се похваля ... Кучешки пипети против разни паразити, вечен кибрит, силиконови форми за лед, кутия за млечни зъби
Ох, това е много сладко. 😆

# 175
Ами кутия за зъби я свързвам с чене, не с млечни зъби Simple Smile Смешно ми е като си представя наредени вътре зъбчета

# 176
  • FRANCE
Това е за феята на зъбките. https://www.bocage.fr/20386050180-low-boots-kourou.html

Но пък дъщеря ми бързо откри че няма такова животно и ми ги даваше да и ги пазя. На скоро открих една кутийка пълна със зъбаци Scream и и ги дадох да си ги пази сама.Trollface

# 177
  • Mediterraneo
Вероятно представящата си чене дама няма деца.

# 178
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може и да няма, но по българските традиции, зъбчето се хвърля на покрива за баба Вранка (позабравени са, знам), според по-модерните англо-американски - се оставят под възглавницата за паричка от феята на зъбките.
не съм чувала за събиране в кутия, пропускам ли нещо?

# 179
  • Mediterraneo
И аз не съм чувала за стотици хиляди неща, но не значи, че ги няма. Моите и двете имат кутийки, в които си пазят млечните зъби. Кутийките са им подарени от зъболекари.

Общи условия

Активация на акаунт