Смешки от форума 35

• 81 792
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • France
Мисля, че точно сканиране се казва, когато минаваш с термокамерата? Или не?

# 646
  • София
Саниране.

# 647
  • France
Мислех, че саниране е когато слагаш изолацията. А преди сканираш с термокамера, за да видиш има ли нужда и тн. Но може и да греша.

# 648
Щом ще купува изолация, явно става въпрос за саниране. Автокоректорът току що се опита да ме накара и аз да сканирам. 😂 А при къща често се прави и с цел да се покрият пукнатини.
Уф, то и моето си стана смешка. 😂

# 649
  • Euskal Herria
Поредните брилянтни редове от съфорумката. Има дар слово. И от недотам приятна ситуация съумява да извади смешното:
Цитат
От вчера ме боли главата, ама боли кошмарно. Дрогирах се с всичко, което открих в аптечката, мазах се и не минава. Обадих се на мъжа ми да дойде, да ме извози до работата, та дано се разсея и  малко ми просветне. А той извикал едно ромско фемили  да разчистят едни складови помещения. Дошли те с три ситни чавенца, голички до кръста и с боси крачета щъпуркат по студената мозаечна настилка. На всичко отгоре се бият, пищят, реват и ми провокират още толкова главобола. Отивам при майката и  я карам да ги озапти, тя се ухилва и почва да ме благославя – Како, колко си красава, Госпут здраве да ти дава, мо, дай няква стинка да купвам нещу за ядене на мънинкото, чи на, немам мляко вечи. И докато успея да мигна си вдига блузата, а  от нея се изсипват две внушителни черни *сиси. Докато  мигна втори път, най- дребното чаве се покатери като маймунче по нея и захапа едната диня, или ако трябва да съм точна в сравнението продълговата тиква, ама в черно. Почти в транс си бръкнах в джоба и й дадох всички дребни, които носех, като смотолевих – наглеждай ги да не пищят.
Но след няма и десетина минути, онези хали пак се развилняха и тъкмо да отида да ги усмирявам, чувам  майка им – Сус, мо, чи сига ша идва оназ змия и ши ви давам на нея!
Оплаквам се, че когато бях малка ме плашеха с циганката, а сега плашат малките циганета с мен.

Определено ми подейства добре смеха.

# 650
Поредните брилянтни редове от съфорумката. Има дар слово. И от недотам приятна ситуация съумява да извади смешното:
Цитат
От вчера ме боли главата, ама боли кошмарно. Дрогирах се с всичко, което открих в аптечката, мазах се и не минава. Обадих се на мъжа ми да дойде, да ме извози до работата, та дано се разсея и  малко ми просветне. А той извикал едно ромско фемили  да разчистят едни складови помещения. Дошли те с три ситни чавенца, голички до кръста и с боси крачета щъпуркат по студената мозаечна настилка. На всичко отгоре се бият, пищят, реват и ми провокират още толкова главобола. Отивам при майката и  я карам да ги озапти, тя се ухилва и почва да ме благославя – Како, колко си красава, Госпут здраве да ти дава, мо, дай няква стинка да купвам нещу за ядене на мънинкото, чи на, немам мляко вечи. И докато успея да мигна си вдига блузата, а  от нея се изсипват две внушителни черни *сиси. Докато  мигна втори път, най- дребното чаве се покатери като маймунче по нея и захапа едната диня, или ако трябва да съм точна в сравнението продълговата тиква, ама в черно. Почти в транс си бръкнах в джоба и й дадох всички дребни, които носех, като смотолевих – наглеждай ги да не пищят.
Но след няма и десетина минути, онези хали пак се развилняха и тъкмо да отида да ги усмирявам, чувам  майка им – Сус, мо, чи сига ша идва оназ змия и ши ви давам на нея!
Оплаквам се, че когато бях малка ме плашеха с циганката, а сега плашат малките циганета с мен.

Определено ми подейства добре смеха.

Страхотно попадение

# 651
  • София
Обади се на приятел:

Цитат
Толкова емоционална подкрепа сме си дали в годините...едната аз буквално насила я накарах да се омъжи..тя имаше страхове..аз я успокоявах, че бракът не е нещо хубаво, ама ей ме на жива съм.

# 652
  • France
Обади се на приятел:

Цитат
Толкова емоционална подкрепа сме си дали в годините...едната аз буквално насила я накарах да се омъжи..тя имаше страхове..аз я успокоявах, че бракът не е нещо хубаво, ама ей ме на жива съм.
Joy Това е един път Joy

# 653
Криси е номер едно.

# 654
  • Euskal Herria
Цитат
засилих се да паравя йога и аз - барабар Петко с мъжете.
и като е гарга, да е рошава - ще започна с челна стойка.
който не е пробвал нищо не знае. връц, насам - Ъ-Ъ, връц натам - не иде, а натам - хич не става.
като във вица за махмурлука - "дупе се вдига, глава не се вдига", ама наобратно.
чувам по едно време, че моичките се връщат от училище и зова любимия да помогне. "Ела да ми вдигнеш краката."
не се забави, веднага дойде за да ме порицае какви ги говоря пред детето.
и детето дойде да пита какви точно ги говоря, че не бил разбрал.
сега недовършения е сърдит, че друго си бил помислил, а то... подвела съм го била.

че от кога съм виновна и за това какво си е помислил?

Grinning

# 655
Цитат
Във всяка жена дреме по една патица и не се знае,кога и за какво ще се събуди
Вярно е 😀😀😀

# 656
В някои жената дреме, а патицата е будна непрекъснато.

# 657
Цитат
... на 48 г. съм. ...
Висока съм 177 см. и до преди няколко години си мислех че няма да общувам с никой хуманоид от женски пол над 65 кг., защото това показва лошо отношение към собствения АЗ.

Хуманоиди, внимавайте в картинката! Satisfied

# 658
  • София
E, сега вече го закъсАх! 65 кг. не съм била от 2008 г. О, забравих, аз и хуманиод не съм,  с тези изкуствени дискове в гръбначния стълб и подпиращи титаниеви болтове.

# 659
Шарки , явно си роботизирана.Нямаш шанс с този.Сигурно много ти трябва ,но греда.

Общи условия

Активация на акаунт