Смешки от форума 35

• 81 485
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Пилешки прат е смлени пилешки кости, кожи и всякакви други субпродукти на кайма. Използва се за направа на кренвирши, колбаси, като смес в кайма.

# 691
  • France
За "вратъ" мисля, че е нарочно. Както някои, в това число и аз, пишат нье вместо не. Пародира се определен говор.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 14:36 от Philomena

# 692
  • Mediterraneo
За "вратъ" мисля, че е нарочно. Както някои, в това число и аз пишат нье вместо не. Пародира се определен говор.

Едва ли точно в случая, ама да приемем, че е нарочно.

# 693
  • Mediterraneo
Знам, че последният пост е моят, съжалявам.
От темата за сериала Братя

Цитат
Аз харесвам актрисата, която играе Ива.
Цитат
Това е Ивет Лалова.
Цитат
Искра Донова се казва.
Цитат
Как ги различаваш
Цитат
Много просто - казва им да избягат 100 метра и така
Laughing Laughing

# 694
Сетих се нещо от друг форум. Някакъв тип разсъждаваше дали не се е минал като си е купил Ситроен Ц1, защото не бил мъжествен. И май трябвало да си купи мъжествена кола като Ситроен Ц2. Последното изби рибата...

# 695
  • Карлово
Щом може от други форуми....От фейса:
Има ВъшкЪ....
С какво да ги унищожа, ама да не са химиЙ

156 коментара
Напишете коментар...

Десислава Йорданова
Г-н Михов, прочетете им ( на въшките) коментарите , сигурна съм , че ще ги докарат до отчаяние и ще извършат ритуално самоубийство.

# 696
Яко......😅☺️😀😃😅

# 697
Разговор за някакъв тест за бременност:
". специлано пък престо е скандал, аз всеки път бях бременна според него, да не говорим, че мъжът ми също🤣"

# 698
Цитат
"Ще подкрепите ли Sofia Pride?
Не, защото идат избори"

# 699
Цитат
с много по-опасна тенденция за влияние върху земната еклиптика. В момента северният полюс се движи на изток вместо на запад както е било

# 700
  • Другата България
JoyJoyJoy
Култово!
Къде ги намираш тези "бисери"?
Нобел пасти да яде!

# 701
Цитат
с много по-опасна тенденция за влияние върху земната еклиптика. В момента северният полюс се движи на изток вместо на запад както е било

А къде е смешното?

# 702
В това, че Северният полюс е обърнал посоката си на движение и в момента се движи независимо от останалата част от земното кълбо ли?

# 703
В това, че Северният полюс е обърнал посоката си на движение и в момента се движи независимо от останалата част от земното кълбо ли?

Извинявай, ама полюсите на Земята никога не са били заковани неподвижно, а "дрейфуват" . Най-ясно (както става често) е обяснено в Уикито:

Цитат
Северният магнитен полюс е скитаща точка върху повърхността на Северното полукълбо на Земята, при която земното магнитно поле сочи вертикално надолу.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0% … D0%BB%D1%8E%D1%81

Даже учените очакват в скоро време (скоро в геологически смисъл) земното магнитно поле да се обърне и полюсите да си сменят местата (пак няма да е прецедент в земната история).

Ето още една популярна статия, не ми се рови повече и отбирам най-първите:

https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … D0%BE-353084.html

# 704
JoyJoyJoy
Култово!
Къде ги намираш тези "бисери"?
Нобел пасти да яде!
Последното е от ковидската тема на 1163 страница.
@Черна станция. Независимо дали полюсът се мести или не, посоката му на преместване е винаги една - тази на противоположния полюс. Условния северен винаги се мести на юг защото на полюса няма друга посока. Магнитният не съвпада с този на въртене. Иначе еклиптиката ми хареса особенно много - полюса е екстрата.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 10:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт