Модни консултации - 51

• 54 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За 2 съм - акцент на черното яке

# 151
И аз съм за 1, но и папагалчетата са страхотни...
Якето на мен ми допада, като за целта ще е супер. Пухените вкъщи ги давам само на пране, не се справям, с топки, без топки, сушилня...не става, степва се всичко и само на химическо чистене ми ги оправят. 🙄 Ватираните не им треперя толкова, май не се събира ватата.
Показаните т.нар. винтидж обувки не ми харесват. Стават за сценична визия, но за носене в ежедневието или дори вечерно излизане са ми в повече.
Малката чантичка ми харесва.

# 152
  • в Кошера
За 2 съм - акцент на черното яке

И аз. Peace
Харесвам шарени чанти и обувки като акцент. Yellow HeartGreen HeartBlue HeartHeart

# 153
  • Пловдив
Якето ми е ок, не бих го нарекла бабешко.
И аз имам яке от вата, което става на топки.

Кецовете с папагалите са страхотни.

# 154
  • София
Обичам шарени кецове .За 2 съм аз.
Всички якета пера в пералня и суша в сушилня ( палта също). Мразя да се занимавам с химическо, нищо не ми става на топки.

# 155
То малко зависи и какъв "стейтмънт" искаш да направиш. Simple Smile
На Vans разни limited edition са от шарени по-шарени, но са си цяла култура. Или Adidas Stan Smith...
Аз мисля, че ако ми се носят шарени кецки, бих взела от някоя такава линия.
На тези кецове на Guess какво им е привлекателното, освен че за пореден път са докарали възможно най-много десен на Gucci. Grin

# 156
Здравейте,девойки 😇😉 коженото яке с кой от дватя чифта ,гласувайте

Според мен, ако има цветен панталон, блуза, с черните ще стои по-добре, но ако всичко останало е в тъмни цветове, бих сложила цветните кецове.

# 157
Аз бих носила якето с кубинки. Имам много и различни кецове,които понякога нося с кожени якета. Но не бих казала,че е най-великата комбинация.  Просто си купете кецовете,които ви харесват повече и които ще намерят повече материал за съчетаване в гардероба.

# 158
На мен вторите кецки много ми харесват.

# 159
  • Mediterraneo

На тези кецове на Guess какво им е привлекателното, освен че за пореден път са докарали възможно най-много десен на Gucci. Grin

За мен Гес са върха на кича, рядко има нещо достатъчно изчистено, та да ми хареса. От друга страна, съм фен на Desigual, които също от много хора се смятат за кич, та...

# 160
  • София
Хаха, аз съм фенка и на Guess, и на Desigual Simple Smile Прекалено изчистените дрехи не ме кефят. Харесвам да има някаква закачка. Но конкретно по темата за якето и кецките - предпочитам тъмните кецки, а не шарените.

# 161
И от мен един глас за шарените. Разбира се, ако всичко останало не е шарено

# 162
  • Варна
Извода комбинирай и с двата и според настроението и облеклотот ти Wink не се съобразявай  с никой!

# 163
Писна ми от якета с вата, с които умирам от студ и при пране ватата да ми се събира на топки. Вече се чудя какво да купя, с което хем да ми е топло, хем да не бера ядове след всяко пране. Снощи си изпрах едно любимо яке с вата и сега ще се наложи за пореден път да му разпоря цялата подплата, защото ватата се събра на топки.
Аз пък точно по същата причина предпочитам якетата с вата. Топлят не по-малко от пухените и при пране не се събират на топки, поне тези у нас. Само едно Зара на сина ми става на топки при пране, но се разбухва бързо и лесно. За сметка на това, пухените ми разказват играта и се занимавам по сума време да разпределя равномерно глупавата перушина след пускане в пералнята. Да не говорим, че при някои перцата се измъкват от шушляка и правят седалките на колата да изглеждат като курник. Дори изрично чета състава на пълнежа преди покупка, за да съм сигурна, че няма да си причиня поредното яке с естествен пух.

# 164
Здравейте, преди няколко месеца си закупих този кожен клин от Зара, но не знам с какви обувки да го съчетая. Ще се радвам за предложения. Тези на снимката са converse, но вече не е наличен моделът.

Общи условия

Активация на акаунт