Модни консултации - 51

• 54 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
В сайта на ганг са пуснали намаления на доста якета, имала съм якета от тях и не са се скапвали до сега.

# 136
Външните джобове го правят да изглежда неадекватно, като едновремешна "канадка". Ако бяха странични и скрити(с торба), и цип, щеше да изглежда напълно нормално. А така е нещо средно между яке и "парка".

# 137
Никога яке от вата не ми е правило топки при пране. Вероятно зависи от модела и как е направено /зашито . В сравнение с пухените, се поддържат по-лесно. Някои и си топлят превъзходно.

# 138
Якето ми е съвсем ОК за целта.

# 139
Аз ако е за работа (да стои на работа), не бих му се чудила.
Но верно че кройката е леко ретро. Със сигурност топли.

# 140
Никога яке от вата не ми е правило топки при пране. Вероятно зависи от модела и как е направено /зашито . В сравнение с пухените, се поддържат по-лесно. Някои и си топлят превъзходно.
И аз се учудих за събирането на ватата. Никога не ми се е случвало. В момента имам 5 и ги пера постоянно защото са светли, съхнат много бързо и без сушилна. Вечер пера сутринта е изсъхнало. Много съм доволна, на всичко отгоре не са и скъпи.

# 141
Момичета, търся си яке с пълнеж от пух, но нещо евтино, защото ще го съсипя на работа, постоянно се закачам по остри предмети и често се налага да се навирам по не особено чисти места. Загледах това, което е на смешна цена, но според вас много ли е старческо?
Скрит текст:

Ако му добавиш един широк черен ластичен колан, ще се актуализира моделът.

# 142
Според мен обсъжданото яке не е с гъши пух. Имах яке на  същата марка,с такова пухче в прозрачно пликче,което показва материала. Който е синтетичен пух. Ако изрично не пише съотношение на пух и пера,пуха е изкуствен. Затова и цената е такава. Иначе ми се вижда ОК за целта. Спортно зимно яке,като цяло.Ще топли. Моето беше много по-тънко и много топлеше. Нищо модерно или Не модерно не виждам в него.
На обсъжданите боти не видях снимка,изтрита ли е?

# 143
В сайта на ганг са пуснали намаления на доста якета, имала съм якета от тях и не са се скапвали до сега.
Да, чудни модели, но нищо с пух, всичко е вата.

В крайна сметка го поръчах, ще го пробвам в Еконт и ще преценя. Иначе ще го мисля кофти ли е на живо, не е ли. А иначе за събирането на ватата, това ми е трето яке, на което ватата ми става на топки, включително и едно на Томи Хилфигър, което не беше хич евтино.

Според мен обсъжданото яке не е с гъши пух. Имах яке на  същата марка,с такова пухче в прозрачно пликче,което показва материала. Който е синтетичен пух. Ако изрично не пише съотношение на пух и пера,пуха е изкуствен.
Пише 50% down, 50% feather.

# 144
Здравейте,девойки 😇😉 коженото яке с кой от дватя чифта ,гласувайте

# 145
И с двата модела си отива, вече зависи на теб кой повече ти е на сърце. За мен първият е по- хубав Simple Smile

# 146
Гласувам 2, защото 1 ми се струва, че са от плат?

# 147
1,
2 са ми ужасна шарения. Simple Smile

# 148
Ееe, чак пък ужасна шарения. Има къде - къде по-.....
Аз съм хвърлила око на тези 😂😂😂
Още не съм ги решила, де, но жестоко ме забавляват като идея. 😅

# 149
  • Бургас
Глас за 1 от мен.

Общи условия

Активация на акаунт