Модни консултации - 51

• 54 440
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Чак демоде не мисля че са, аз не ги харесвам от гледна точка на това колко са ми неудобни, много бързо започват да ме болят краката с тях, и някак си походката ми е странна. Но това може да е само при мен.
Иначе тези са много симпатични, и ще се съчетават лесно.

# 121
Не знам дали са демоде. Аз рядко (да не кажа никога) се водя от модните тенденции, но се водя от практичността - ако един обувки не мога да ги нося с поне 6 неща, не ги взимам. Както и да е. Друго исках да кажа -
Тези боти не са практични, защото ще им видиш сметката за няколко месеци. Така "оголена" обувка става много чувствителна към камъчета, дупки, шахти и ще ги съсипеш бързо.

# 122
Благодаря. Еко велур за 29лв намалени от 60лв.
Много ги харесвам. Ще се почудя.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 13:30 от kalina990

# 123
  • Berlin
Въпросът не е да имат ток, а подметка, тук направо си липсва Simple Smile
Но пък за 25 лева няма какво да му мислиш, щом ти хресват.

# 124
  • Пловдив
Не са лоши, ако ти харесват ги вземи.
Аз лично рядко нося такива, защото походката ми е такава, че страшно много ми се набиват краката. Всяка неравност носи дискомфорт.

# 125
Дори и в момента съм с подобни, но от естествен велур.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 13:30 от kalina990

# 126
На мен ми харесват ботите, придават някак фееричност, елегантност, нежност. Но, стига да не ходиш на по-големи разстояния с тях. Ще ти се набива крака и ще усещаш всичко. Имах преди колежки, които си държаха обувки в офиса по-елегантни и като дойдат отвън, ги обуват за офиса. И тези ми се струват подходящи за офис визии или по-къси преходи.

# 127
Момичета, търся си яке с пълнеж от пух, но нещо евтино, защото ще го съсипя на работа, постоянно се закачам по остри предмети и често се налага да се навирам по не особено чисти места. Загледах това, което е на смешна цена, но според вас много ли е старческо?
Скрит текст:

# 128
  • в Кошера
Е как старческо бе, Стринче?!
Напротив, баш тийнско си е. Peace

# 129
Екстра е за условията, за които ти трябва!

# 130
Момичета, търся си яке с пълнеж от пух, но нещо евтино, защото ще го съсипя на работа, постоянно се закачам по остри предмети и често се налага да се навирам по не особено чисти места. Загледах това, което е на смешна цена, но според вас много ли е старческо?
Скрит текст:
Скрит текст:

Старческо не, но на мен ми едва една идея демоде. А и за неособено чисти места, този светъл цвят не е най-удачният. Като се има предвид, че трябва често пране, гъшият пух не е най-подходящият пълнеж.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 15:50 от Sysly

# 131
Аз пък една тийнка с такова не съм видяла, всички са с много къси и обемисти якета. Ще изглежда бабешко ако го носи баба, макар че определено виждам моята баба как би му се зарадвала Grinning Аз носих такива точно когато работех на пазар и от тогава съм ги намразила, но за работа са супер.

# 132
Скрит текст:

Ако не е тайна каква е цената? Иначе якето е хубаво. Имаше го в групата за която писах преди време. Даже мисля, че някоя дама го продаваше, че не беше уцелила номера.

# 133
Polinaa, 45 лева е якето, има размери. Не знам за коя група говориш, пропуснала съм, това е от базар.

Нещо в това яке ме смущава, но не мога да преценя какво точно. Сякаш хем ми е ретро модел, хем е със съвременна oversize кройка ( или поне на мен така ми се струва). И макар че ще го нося само на работа и е на смешна цена, съм толкова крива, че нещо не ми ли допада, ще си отвиси в гардероба.
Писна ми от якета с вата, с които умирам от студ и при пране ватата да ми се събира на топки. Вече се чудя какво да купя, с което хем да ми е топло, хем да не бера ядове след всяко пране. Снощи си изпрах едно любимо яке с вата и сега ще се наложи за пореден път да му разпоря цялата подплата, защото ватата се събра на топки.
Иначе това яке ще го нося предимно с тези обувки и с едни класически жълти Тимбърленд
Скрит текст:

# 134
Пропусни го щом се чудиш. Мен ми изглежда качествено, но леко ми е лели стайл.

Общи условия

Активация на акаунт