Модни консултации - 51

• 54 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Досега си мирувах за обувките, но да си кажа... ако си вокал на метъл група или посещаваш редовно рок-метъл събития - идеално биха ти се вписали за някои такива Simple Smile
За нищо друго не ги виждам....

# 106
Тези обувки бих ги носила преди 15 години, когато се обличах готик. Сега ми се струват ужасни и дори евтини.

# 107
Едни ги виждат в употреба- други не. Когато някой публикува някоя дреха или аксесоар си представям дали аз бих я носила ако се обличах в подобен стил. Не я сравнявам с това, което нося в момента.

# 108
Момичета, искам дамско палто. Червено (без топъл и оранжев отенък, може би като малиново), разкроено надолу, да седи добре на рокли, размер С, с копчета за предпочитане.
Нещо подобно, за предпочитане да мога да го поръчам онлайн, и да не струва майка си и баща си. Идеи?

- такъв г/д цвят

- Това на КЕйт като цвят, може би малко по-късо. Аз съм 160 има/няма.

Редактирам се: как ви се струва това?
https://vmzona.com/newsite/int.php?page=product&cat=21&s … amp;sorttype=DESC

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 21:34 от Витаминче_

# 109
Витаминче, на мен палтото ми харесва Simple Smile и цената е доста добра.

# 110
На последните страници не мога да се въздържа да се включа. Чантичката е доста кичозна и грозновата. Мисля,че всеки тоалет,различен от права изчистена едноцветна рокля би и бил в повече.Но пак ще е кич.Обувките.....безумни са. Някой каза метъл солист.Може би,но мъж. И от какъв материал са,не знам,но изглеждат пластмасови.Палтата с по дълга задна част.....ужас! Не мина ли тази мода вече...Особено,ако по късата предна част е около коляното,краката изглеждат криви.

# 111
Саси, аз не държа на дълга задна част, макар че имах такова яке и го обожавах. В случая показах това, защото е близо до цвета, който искам.

# 112
Витаминче,
Палтото не е лошо, но е за края на март и началото на април. Ще умреш от студ сега с него.

# 113
Хмм, да, може би си права. Макар че тази зима до момента под 0 почти не е било при мен.

А подобно палто като цвят, вталено и разкроено надолу?  От вълна, примерно, или с по-дебел хастар? Някоя някъде да е виждала?

# 114
Разгледай в Елизабет. Хубави материали, а имат и голямо намаление в момента.
Да, няма да е 50-60лв, но ще е нещо, което ще ти остане в гардероба.

# 115
Палтото с пеплума наистина стои много демоде, особено в комбинация с рошавата якичка.
Другото палто от vmzona също не. Това 1001% няма да изглежда като снимката (единствената, която имат и на която са фотошопнали цветовете 🙊). 100% полиестер ще стои като омачкан парцал на първото носене, никаква форма няма да има, да топли дори малко - абсурд.
Ето това ми изскочи на случайно търсене:
https://luxylu.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/%D1 … %D0%BD%D0%B5.html
Едно от Андрюс https://andrews-ladies.com/product/damsko-palto-s-asimetrichno-zakopchavane-1

Скрит текст:
В началото на годината и аз бях в търсене на червено палто, което и да топли и намерих идеалното за мен от Бенетон, но вече ги няма и нещо като цяло няма много ярко червени палта в колекциите.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 00:46 от tuali

# 116
Tuali, Много благодаря за предложенията! Flowers Hibiscus

# 117
  • в Кошера
Здравейте!
Търся сайт/магазин, който да предлага рокля, която отговаря на тези изисквания:
Скрит текст:
- подходяща е за подписване на граждански брак в неглиже обстановка с тесен кръг от хора
- да не е прекалено неглиже .. все едно случайно сме минали през ритуална зала. 😀
- да е къса 

Общо взето търся рокля, която да е за специален случай, но да не е прекалено официална и елегантна.
За сезон - мислим април или май. 🥂

Честито! Revolving Hearts

Предвид, че не си споделила цвят, залагам на бяло. Бюджет и кройка също, та стрелям на сляпо. Peace
Karen Millen
Скрит текст:

Cliche
Скрит текст:

От FD
Скрит текст:

# 118
О тази на Cliche много ми харесва! Благодаря, ще я погледна. ❤
А за цвят - шампанско, крем, екрю .. нещо такова мислех.

# 119
Много  харесвам такива боти с почти  незабележима подметка. Тези са еко велур. Какво мислите?  Никак не харесвам токове и стърчащи ръбове на подметка. Но такива трудно се намират. Демоде ли са?

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 13:32 от kalina990

Общи условия

Активация на акаунт