Модни консултации - 51

• 54 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Нито обувките, нито чантата ми харесват. За мен всичко това е кич, но за всеки влак, знаете.

# 91
  • София
Аз за обувките първо реших, че е шега.
На чантата не ми харесват къдричките. Аз напоследък имам ли и най- малко колебание - пропускам.

# 92
И чантата не ми харесва. Тя е неумело копие на чанта Шанел.

# 93
Обувките са супер, вторите повече ми харесват. Нещо тези паяжини на първите са ми прекалено хелуински.

# 94
Харесвате ли и бихте ли носили комбинацията сиво/жълто?
Не, не ми харесва. Единствено ако е акцент към блуза да речем, но и тогава много зависи.
Иначе сивото ми е любим и практичен цвят - имам сиви дънки, сиви палта. Комбицията сиво/черно, сиво/бяло, и т.н. ми е любима.

Един въпрос - носите ли тюрбани/ленти за коса? И ако да- по кое време от годината най-често ги носите? От доста време са ми хванали окото, но не съм купувала/изпробвала за момента подобни аксесоари.

# 95
Чантата не ми харесва, а и по едно време вече ми се повръщаше от този модел, но без къдричките.

При обувките първата ми реакция беше " Това е шега, нали?".

# 96
  • Някъде там
Чантата не ми харесва, има нещо в нея което не ми допада.
Обувките няма да коментирам.

# 97
Чантата бих я преглътнала,обувките - не!
Момичета имам нужда от съвет! Искам да променя някои неща в гардероба си,тъй като нося все едни и същи неща в ежедневието,а ми се иска нещо по-различно! Харесвам и нося почти всичко( от класически панталон , рокли ,поли до къси дънкови панталонки), не съм смела с ярките цветове,не обичам големи и претруфени бижута! Бих искала да видя някои ваши любими ежедневни аутфити и да открадна някакви идеи!

# 98
Чантата ми харесва, но обувките... Не са мой тип.

# 99
Здравейте!
Търся сайт/магазин, който да предлага рокля, която отговаря на тези изисквания:
- подходяща е за подписване на граждански брак в неглиже обстановка с тесен кръг от хора
- да не е прекалено неглиже .. все едно случайно сме минали през ритуална зала. 😀
- да е къса 

Общо взето търся рокля, която да е за специален случай, но да не е прекалено официална и елегантна.
За сезон - мислим април или май. 🥂

# 100
Може да погледнете в PEEK & CLOPPENBURG, но когато отворят моловете.
Аз там намерих моята “неглиже” за същото събитие.

# 101
За всякакви пО така поводи предпочитам точно такъв тип рокли, само дето съм ограничена в "къса"...най- късото ми е до пръст под коляното, нямам фигура за мини...Бих минала през ХМ на Витошка, Дика, Меркари - имат попадения...От Фешън Галери съшо имам доста находки. Онлайн- Манго, Зара, Масимо Дюти.
Страхотен повод! Приятни приготовления...Gift Heart

# 102
Асос е моето предложение.
Честито!

# 103
  • София
Сиво и жълто имам като комбинация в любим кашмирен шал и панталон каре. Точно това ярко жълто стои добре до лицето ми, но имам малко дрехи, надявам се да имаме възможност за допълнения Simple Smile

Черната чанта е банална и малко демоде. Спокойно може да се пропусне, особено, ако има колебания.

Обувките са много специфичен стил, който свързвам със средата на 90-те и мислих за превърнал се в карнавално облекло. Освен, че не са особено естетични, трудно се комбинират, освен, ако не си с облекло като за клип на Мерилин Менсън, са и направо опасни за ходене.

# 104
  • Пловдив
Сиво със жълто харесвам и нося, дори всекидневната лятото я пребоядисахме точно в тези цветове.

Малката чанта ми е скучна, аз не бих я взела.

Далече съм от стила на показаните обувки, но ако трябва да избирам бих се спряла на модела с паяжините.

Общи условия

Активация на акаунт