Модни консултации - 51

• 54 249
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Витаминче, много добре изглеждаш! Полата и топа ти стоят чудесно според мен. С подходящо палто би се получило супер. Това 30 е много ли?
Аз, понеже съм по-обрана, бих махала колието и "шарения" чорапогащник. Ще сложа малко по-масивна гривна и обици, и гладък чорапогащник. Но, това е лично виждане, разбира се. Не казвам, че е по-добро.

Относно другия ти коментар - това кой как се носи е въпрос на личен стил. Ако човек се щастлив и добре в кожата си, всичко е наред Grinning И само ще допълня, че в темата за 40 годишните визии като на показаните от теб дами не съм забелязала Joy
Според мен, 90% от жените имат усет и добро чувство за мярка.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 23:16 от Light Beam

# 196
Не гледай как се носят другите, а как се чувстваш ти.Всичко е въпрос на възприятие и лично усещане. Аз например такъв чорапогащник не бих сложила и преди 30-те ми години, защото просто не се чувствам комфортно в тях и не ги харесвам. Но мои приятелки ги обуваха и след 30-те.

# 197
Е, не за на работа не съм и помисляла. Там сме с дрес код - панталон, сако, риза.

Вечерно..или с жилетка/яке мислех за дневна разходка.
Подобно:

Благодаря,  момичета. За мненията, предложенията, окуражаването.
Light Beam, гладък тъмен или прозрачен чорапогащник?

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:37 от Витаминче_

# 198
Витаминче, на 30 ако не носиш младежко, кога?
Ами..на 18-23..25.. това конкретно, може би :/
Съжалявам,  че не съм го носила тогава. И просто се чудя..не ми е ли минало времето?

Не! Точно сега е времето!

# 199
Ха, Витаминче_, ако ми го позволяваше фигурата бих носила и аз (с десет отгоре Simple Smile ) Е, минито може би малко по- дълго...хихи...Това за мен! Чудесно ти стои и ти отива, носи си го с кеф. В момента, в който започнеш ти самата да се чустваш неудобно, значи е дошъл момент за някаква промяна. А коментари и винаги ще има. Но и аутфита бяло/ черно също ми е много свеж. Все пак става дума за различен тип облекло- ежедневен/ вечерен/офис или друго.
Ботите с бадемовиден нос ми харесват, имам няколко чифта такива, не съм се замисляла даже кои с какви носове са ми. Четвъртити нямам, едно време имах, като ученичка, когато бяха на мода. Сега май не бих си купила.
Tyra, благодаря и аз за подробното инфо. Много интересни идеи видях, но и много неща, които не ми допадат в DO, а се оказва, че ги правя като DON'T...Като цяло идеята е уголемяване на горната част за да има баланс. Обаче ако имаш голям бюст и с това горе не трябва да се прекалява- като обем.
recycle, показания блейзер на Зара ми се струва доста дълъг. А щом споделяш, че не си висока, мисля, че е добре да се насочиш към по- къс вариант.

# 200
Първото ми е твърдо не, към второто съм със смесени чувства. Но и двете не ги виждам за дневна разходка със сигурност.

# 201
  • Berlin
Витаминче, докато имаш толкова хубави ръце, дотогава можеш да се обличаш така.
На 30 била станала... Grinning

# 202
Е, не за на работа не съм и помисляла. Там сме с дрес код - панталон, сако, риза.

Вечерно..или с жилетка/яке мислех за дневна разходка.
Light Beam, гладък тъмен или прозрачен чорапогащник?
Как няма като показаните от мен визии? Твърде старомодни ли сложих? Или лош вкус?
Едит: последната скрита снимка са 2 момичета на 31 и 32 г.
Тъмен чорапогащник според мен. Но, този на втората снимка в последния ти пост също не е лош. Просто цветлетата ми се сториха идея в повече в показаната визия. Нищо повече Grinning
С тази си преклонна възраст ни развесели по никое време Joy Естествено, че можеш да носиш всичко, каквото ти се иска.
Кримки като показаните от теб или са рядкост, или аз съм такова перде, че забелязвам само това, което радва окото. По улицата определено не се виждат всеки ден Grinning

# 203
Витаминче_ изглеждаш чудено, както и дамите, които си дала за отрицателен пример.
Тоалетите с чорапките е нормално да смяташ че не са за 30 годишна жена, защото бият на такава ученическа униформа, малко като от онова филмче St Trinians, но това не означава че не може да ги носиш като ти е мерак. Може да се обличаш като ученичка, студентка, учителка, като квадрат, граници няма Simple Smile

# 204
Витаминче, много е сладко! Аз бих направила леките промени като Light Beam.
ММ само се шегува с мен, че се “монахясвам” от млада😂
Още нямам 30, а полите ми са под коляното само😎😁😁😁
Фигурата ми е подобна на твоята.
Обаче последно време започнах да се успокоявам и разчупвам. Вкарвам цветове, преди носех само черно, нови за мен материи и кройки, преоткривам съчетаването. Много ми е приятно и забавно Simple Smile

# 205
Момичета, бърз въпрос.
От кой модел си заслужава да купя допълнителен чифт?
Гледам Джесика Алба, Виктория Бекъм, Анджелина Джоли, като цяло всички звезди носят като номер 2.
Половинката казва, че харесва номер 2, защото са елегантни, а 1 му изглеждали като копита.
Вие какво мислите?

Вторият чифт има скрита платформа 2 см, на петата са като пяна и леко пружинират.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 08:35 от kristianaVelikova

# 206
Бих си купила вторите в тъмно кафяво, но не и в черно, черното като че ли отнема от чара на тези модели.

# 207
Бих си купила вторите в тъмно кафяво, но не и в черно, черното като че ли отнема от чара на тези модели.

Благодаря. Точно видях че ги има и в кафяво, така по-бежаво кафяво.

# 208

Благодаря. Точно видях че ги има и в кафяво, така по-бежаво кафяво.
И аз съм за вторите. Ако ги има в коняк, бих си взела.

# 209
Искам да си купя някакви по-топли зимни обувки, такива, които да стават и за разходки в сняг и се чудя между три варианта. Принципно, не съм най-върлия планинар, та не ми трябва да са някакви супер про-планинарски. Иска ми се да стават и за носене в града, но без да изглежда все едно съм тръгнала на поход.
Най-много ми харвсват тези велурените, но пък с непромокаемостта не знам как ще е положението:

После тези:

И накрая тези, които изглеждат най-леки и удобни сякаш:

Общи условия

Активация на акаунт