Модни консултации - 51

• 54 235
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
tuali, Розовите са големи бонбони! Даже и аз с целят си консерватизъм бих носила точно този специфичен нюанс на розово. С бяло, сиво или същият розов цвят яке.
Та, от посочените аз съм за тях. Освен това са практични, могат да се перат в перална.

За себе си и аз бих избрала да купя кожени, но велурените са голяма играчка за поддържане, а за газене в сняг и шляпавица не са най-практичната обувка, съсипват се бързо.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 13:22 от Sysly

# 211
Здравейте, момичета!
Имах и все още имам силното желание да си купя кафяви ботуши, ама кафяво, някаква топла, приятна вариация или към карамел или коняк /макар, че на различни места има доста голяма разлика в точността на цветовете/ като няма значение дали да са велур или естествена кожа, но имам изискването да са с ток от 5 до 7см, най-много 8 см и то трябва да е широк ток. На по-висок май вече не ми е комфортно да ходя. А, и до към 270 лева, най-много 300 лева. Но нещо не мога да намеря. Бях си взела тези от Fashion days Sixtyseven , но ми бях ужасно широки в прасците и ги върнах.
Харесала съм много тези на Nine West , но няма моя номер.
Харесвам моделите на Eva Longoria, ама тя като един миньон /по-ниска дори от мен с няколко сантима/ и гледа да го докарва от високи токчета , но аз ще се пребия с тези 9 см.
Единствено това намирам в obuvki.bg на марката Gino Rossi , но тя нищо не ми говори. Някой да има опит? Качество, удобство и т.н.
В Mango загледах тези, но пък не са ми толкова елегантни https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D0%B1% … 7050159.html?c=CU
Приемам предложения и от чужди сайтове
Иначе и тези много ми дразнят очите

И тези ми харесват, но според мен са към 9 сантима https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D0%B1% … 7057634.html?c=09
Тези има моя номер, но са ми прекалено тъмни , тези пък няма моя номер, но много ми харесват
Манго не успявам да свалям снимки. Ще съм благодарна на всякакви предложения, момичета!
Да се допълня ...да попитам какви са сайтовете NORDSTROM и DILLARD`s? И как да определя кой номер съм по US и UK - номера ли да съответсва или сантиметрите на стелката да гледам, че има разминаване. Понеже доставят до България, а съм харесала едни ботуши. Може и на лично да ми пишете. И благодаря!

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 22:12 от Pink Dress

# 212
Искам да си купя някакви по-топли зимни обувки, такива, които да стават и за разходки в сняг и се чудя между три варианта. Принципно, не съм най-върлия планинар, та не ми трябва да са някакви супер про-планинарски. Иска ми се да стават и за носене в града, но без да изглежда все едно съм тръгнала на поход.
Най-много ми харвсват тези велурените, но пък с непромокаемостта не знам как ще е положението:
Скрит текст:

После тези:

И накрая тези, които изглеждат най-леки и удобни сякаш:
Розовите са големи бонбони! Даже и аз с целят си консерватизъм бих носила точно този специфичен нюанс на розово. С бяло, сиво или същият розов цвят яке. Та, от посочените аз съм за тях. Освен това са практични, могат да се перат в перална.

За себе си и аз бих избрала да купя кожени, но велурените са голяма играчка за поддържане, а за газене в сняг и шляпавица не са най-практичната обувка, съсипват се бързо.

Благодаря ти за гледната точка! Розовите и на мен са ми много сладурски, но се чудя за съчетаване - зимните якета, които нося в момента са каки зелено и едно за дълбока зима- черно. Та да не е като на свинче-звънче 😀 Велура и мен ме притеснява за поддръжка, изобщо кожа за много мокрене и сняг в планина май не е най-удачно...

# 213
tuali, в първите ми останаха очите.
Имаше нещо в магазините за обувки, покриващи и запазващо велура.
Обаче никак не се сещам нито марка, ни име.
Питай в някой магазин.
Ползвах го отдавна имах такива обувки.

# 214
Аз много обичам зимни велурени боти и ботуши и винаги съм носила зимата. Досега не съм била с мокри крака. Има спрейове за поддръжка на велур и против намокряне, импрегниращи отделно. Вижте на Саламандър и Казабланка. От показаните съм твърдо за 1.
Скрит текст:
На марката Gino Rossi септември спешно трябваше да купя елегантни боти и на прима виста ги купих без да проучвам много. Засега са пушка като качество. За удобство, колко да е удобна обувка на 11 см. ток. Smile  Дойдоха и с резервни капачета за тока. Само че черни са моите.
Скрит текст:

# 215
Тези лилави боти са СТРАААХОТНИ !!! 😍😍😍

Относно спрея - имам показания и съм много доволна, защото с него нямам мокър или съсипан велур. 😊

# 216
И не ти става велура на петна от кишата и влагата с него?

# 217
Не. Но аз с наййй голамата киша слагам кожени. Велур нося в сняг, дъжд и т.н, но не и с големите киши.

/които тази година май ще са 2 дни в края на февруари като гледам колко много сняг има/ 🤣🤣

# 218
Понеже говорите за боти и ботуши, тези на някоя допадат ли? Видях ги на живо, доста прилични са за еко велур. Отговарят си на номерата. Подметката е мека и гъвкава, отпред върха е средно твърд, не са лигави или твърде твърди. Аз не ходя много пеша, предимно съм в кола, даже да не кажа вън изобщо не ходя в мокро и студено време и затова винаги съм с велур.
Допадат ли ви?

# 219
На мен да Simple Smile)

# 220
  • Mediterraneo
На мен много ми харесват, имам подобни на друга марка.

# 221
  • Бургас
Супер яки са, Базилче, аз с тях няма да мога да вървя.Mask

# 222
Да, ботите са жестоки! От това, което съм виждала, Базилка може да си го позволи.
.... Аз ще се прекатуря, ако обуя 11 см. На ръста ми изглеждат смешно и несъразмерно. Много ми е неестетично ниска жена, каквато съм и аз, накатерена на твърде високи обувки.

# 223
Прекрасни са лилавите боти. Аз ги искам точно в този цвят💗 Откъде бяха?

# 224
Понеже говорите за боти и ботуши, тези на някоя допадат ли? Видях ги на живо, доста прилични са за еко велур. Отговарят си на номерата. Подметката е мека и гъвкава, отпред върха е средно твърд, не са лигави или твърде твърди. Аз не ходя много пеша, предимно съм в кола, даже да не кажа вън изобщо не ходя в мокро и студено време и затова винаги съм с велур.
Допадат ли ви?

Страхотни са, любимият ми модел боти.
Може ли линк към тези?

Общи условия

Активация на акаунт