Модни консултации - 51

• 55 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
OnDiNe_, с твоята чашка, бюстът ти най-вероятно си е ок. Защо не си вземеш просто лепенки за зърна?

Не съм виждала такива. Защо са като маргаритки? Не си ли личат ръбовете под дрехата? Къде се продават?
В алиекспес има много такива разновидности има и по-нежни, ще се опитам да намеря и да постна.
Тези са еднократни
BGN 1.21  35%OFF | 50pcs Women's Invisible Breast Lift Tape Overlays on Bra Nipple Stickers Chest Stickers Adhesivo Bra Nipple Covers Accessories
https://a.aliexpress.com/_mqgYOQ9
А тези многократни
BGN 3.18  21%OFF | 10x Breast Cover Cool Reusable Self Adhesive Silicone Lift Up Breast Nipple Cover Bra Pad Invisible Breast Petals for Party Robe
https://a.aliexpress.com/_mPkKIlL

# 541
  • в Кошера
При наличие на малък стегнат бюст (или както казва близка приятелка - спортни ц*ц* Laughing) изобщо не бих се мъчила с лепящи се сутиени, лепенки и пр. инквизиции.
Щом тялото, поводът и мястото позволяват изцяло гол гръб, не виждам проблем при липсата на "сутиен". В кавички е, защото тези измишльотини са спарващи, неудобни, тежки и не на последно място - мислиш ги постоянно. Imp
Мии, не, мерси! Hands Thumbsdown

# 542
  • Street of Dreams
G3r, купих си и такива, мерси много. Все ще ми свършат работа и ако имах импланти, само такива щях да нося и никога сутиен, хаха. Леле какви неща има в това Али, дето не мога и да измисля даже. Ще оставят пластичните хирурзи без работа значи Joy BGN 27.54  2%OFF | 1 Pair Silicone Women Silicone Breast Forms Self-adhesiv Artificial Breasts For Postoperative Crossdresser Chest Protection
https://a.aliexpress.com/_BUEohR

Тайричка, то хубаво спортни ц**и, ама все пак са естествени. Колкото и стегнати си мърдат, друго си е да ги прибереш в сутиен и да ги насочиш да стоят напред във всяка поза. Пък и зърната, нали... Затова взех тези лепенчици от Али, да видим дали ще останат където трябва.

Имам една приятелка, единствено нейният силиконов бюст харесвам. Обемът е горе долу колкото моите, но перфектната форма с "муцунки" не мърда, стегнати, абе доки е свършил страхотна работа. Тя ходи без сутиен и е страшен eyecatcher.

Извинявам се за сутришното дъра-бъра, отивам да купувам вече онова с голия гръб. Мерси за страхотните съвети. Heart

# 543
Пред силиконов бюст бих предпочела напълняване до желаната големина. :Д  Изключително грозно е за мен силиконов бюст, твърд като камък. :Д
Има един сутиен на Уондърбра с пуш ъп ефект и не съм го носила извън вкъщи, защото гърдите изглеждат нереални просто, чувствам се дебела с такива големи. Нося 70Д (естествен бюст) и като сложа 70Д от този Уондър с подплънките, планета пайнер пасти да яде! За жени, които целят този ефект, това е перфектният сутиен, стават огромни. :Д

# 544
Искам и аз съвет за ей тази рокля тип манто :

Скрит текст:

Чудя се дали дя я взема размер нагоре и да я нося като манто или моя си размер и да си е рокля? Thinking
Или моя си размер и да е като манто, но отдолу сигурно трябва да е нещо мнооого по тялото?

Какво мислите вие?

# 545
  • София
Вземи си твоя размер и си я носи закопчана като рокля и разкопчана като манто.

Пффф това тиксо за бюст как се сваля, сигурно не е много приятно усещането . Hushed

# 546
Аэ съм эа рокля, като манто не би ми харесала. Много е хубава. От къде е? И сега аэ да питам: кои са ви любимите български сайтове эа рокли? Установих, че в Германия няма особено много бюджетни рокли по тялото, эа жени с тънка талия, италиански тип. Е, има иэбор де, но съм эабеляэала, че в магаэини като Дика, Дафне и други неиэвестни има страхотни предложения на добри цени.Тук само в големи намаления намирам нещо в тоэи стил под 100евро, което да не седи като чувал или да ми хареса. Эатова и винаги следя теэи магаэини и като се върна в София, нападам, много бърэо намирам неща в Дика например. Може ли някакви предложения къде също има готини рокли?

# 547
Аэ съм эа рокля, като манто не би ми харесала. Много е хубава. От къде е? И сега аэ да питам: кои са ви любимите български сайтове эа рокли? Установих, че в Германия няма особено много бюджетни рокли по тялото, эа жени с тънка талия, италиански тип. Е, има иэбор де, но съм эабеляэала, че в магаэини като Дика, Дафне и други неиэвестни има страхотни предложения на добри цени.Тук само в големи намаления намирам нещо в тоэи стил под 100евро, което да не седи като чувал или да ми хареса. Эатова и винаги следя теэи магаэини и като се върна в София, нападам, много бърэо намирам неща в Дика например. Може ли някакви предложения къде също има готини рокли?
Тази конкретно е от тук - https://efrea.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8/1750#/?q= … ae6a-75cab4681432

Това е една от любимите ми бг марки, имат доста добри предложения , качествени изделия, точни размери, добри цени - какво друго му трябва на човек.
Е, нямат физически магазин, ама не ми пречи. Simple Smile

# 548
Благодаря много, ще го разгледам! Българските рокли и сака, които имам от Дика, Дафне и др. много се харесват от колежките ми и все ме питат от къде си купувам такива готини рокли. Последно видях модели на Ралф Лорен, които са почти едно към едно с един модел на Дафне, който имам от преди 2 години. Изобщо много съм горда, че има такива готини наши неща и съм сигурна, че ако почнат да ги продават по чуждестранни сайтове, ще са много популярни.

Сори, отплеснах се. : )

# 549
Може да са им много качествени нещата не Ефреа, ама като видя този шаран, който ползват за модел, от там нататък нищо друго не виждам.

# 550
Дика не шият неща за хора с малка талия. Убедила съм се в това с времето. Няма тяхна дреха, която да ни е добре в корема и талията.
А на Дафне абсолтюно всичко ми е дълго .. пише пола до коляното, а на мен ми стига до средата на прасеца ....

Вярно, висока съм, пардон, ниска съм 158см и талията ми е 59-60см, но и аз искам дрехи по мен и всичко нося на шивач.

# 551
Може да са им много качествени нещата не Ефреа, ама като видя този шаран, който ползват за модел, от там нататък нищо друго не виждам.

И аз така. Ужасен избор на модел.

# 552
Еее не знам, на моите 171 са ми точно до коляното и 34ти до макс 36ти номер на Дика (някои 36 са умалени..) ми пасва супер, моята талия също е 60-61.
На Дафне понякога съм стеснявала в талията, но не ми пречи това. 
Сега разгледах Ефрея, харесах си няколко рокли и поли, за тия пари са супер, много ми хареса сайтът, дано да са качествени.

Моделът наистина за жалост е ужасен. Какви хубави момичета има, а са взели тази... но въпрос на вкус, на мен не ми пречи да си поръчам от там.

# 553
  • В полите на Пирин планина
От Ефреа пазарувам от 2014 година. Таблицата им с размери е много точна, лесно се поръчва, връща, възстановяват пари експедитивно или може да приспаднеш от следващата поръчка. Имат много намаления, вкл. и индивидуални карти с отстъпка. Дрехите са качествени и добре изработени. 👍

И Дафне харесвам, но поръчвам предимно на намаления.

# 554
От Ефреа пазарувам от 2014 година. Таблицата им с размери е много точна, лесно се поръчва, връща, възстановяват пари експедитивно или може да приспаднеш от следващата поръчка. Имат много намаления, вкл. и индивидуални карти с отстъпка. Дрехите са качествени и добре изработени. 👍
Хубаво е, че са толкова коректни. Разгледах им дрехите, ами не са моите, твърде офисни ми идват. Сега като се замисля, не мога да се сетя да имам любима българска фирма за дрехи. Сякаш им е много трудно да са в крак с актуалните тенденции и не мога да си обясня на какво се дължи това.

Общи условия

Активация на акаунт