Модни консултации - 51

• 55 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета.
Някой виждал ли е подобен панталон от по-бюджетна марка?
Този е на Sportmax Code.

Аз си купих един много подобен от Zara. Ето този:

# 646
Този екрю цвят ми се сттрува,че е доста актуален, харесва ми много. Ще си купя и аз редом до всички кифли кубинки в този цвят.

# 647
Привет! 🌷
Тази рокля харесва ли ви? Мисля да я нося с черен чорапогащик и черно поло (тънка блуза по тялото).
Какво мислите за това потенциално съчетание? Как по друг начин бих могла да я нося.

# 648
Прекрасна е!Бих я съчетала с блузка и чорапогащтник в някои от нюансите на карето.С черно -твърдо не!

# 649
  • София
Не. Обичам роклите заради това, че не трябва да мисля кое с кое. Рокля, обувки, чанта и тръгвам...
Все пак - бежово или светло сиво.

# 650
Не е мой тип рокля изобщо, но ако нямам друг избор, бих я съчетала с бежово поло отдолу. Черно съвсем ще я затлачи (сиво и кафяво е доста мрачна комбинация и без това)

# 651
Не бих я съчетала с нищо отдолу, ще заприличам на ученичка.

# 652
  • София
Роклята е много хубава, не разбрах защо искаш да ѝ слагаш блуза отдолу, според мен ще изглежда като сукман, а тя не е. Ако все пак държиш - сиво боди, жълто боди, нещо ефирно, гладко. По-добре помисли за свежа жълта къса жилетка отгоре или сако.
Чорапогащник - светло-сив или жълт. Тъй като е карирана - за да изпъкне, използвай основните й цветове - сиво и жълто, с кафяво/бежово е малко рисковано - малко нюанси отиват на сиво.

# 653
Симпатична рокличка. Дълбокото деколте ли те притеснява да си я носиш така?

# 654
Не. Обичам роклите заради това, че не трябва да мисля кое с кое. Рокля, обувки, чанта и тръгвам...
Все пак - бежово или светло сиво.

Защото показаното не е точно рокля, а сукман - изисква донадена блуза. Затова говори смъкнатото до талията деколте.

На мен не ми допада оформянето на талията с тази пришивка в дюс. Ако я нямаше би било прилично сукманче, което бих съчетала основно с телесен цвят чорапогащник и блуза - трикотажна, не риза.

# 655
Здравейте, какво носихте на кръщенето на децата си? В голяма чуденка съм, светлите цветове са ми много чужди.

# 656
Симпатична рокличка. Дълбокото деколте ли те притеснява да си я носиш така?
Да..
Благодаря на всички за съветите!

# 657
  • София
Глоси, кога ще е кръщенето?

# 658
Глоси, кога ще е кръщенето?
В края на този месец. Simple Smile

# 659
Анастасия, много е симпатична. Аз съм за бяло, риза с обемен ръкав, тънък пуловер или тениска.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 21:02 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт