Модни консултации - 51

• 55 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, като коментирате шалове, предложете ми мокя как да нося шаловете тръба. Стандартното носене - преметнат на две нещо не ме кефи. Има ли други варианти?

# 451
  • Mediterraneo
Ти какво разбираш под шал тръба? Аз това

А то не предполага никакви други варианти на носене. Имам един малко по- широк, подобен на този

и го нося само така.

# 452
  • Somewhere far away
Малко тъп въпрос, но наистина не знам какво да правя затова търся съвет тук -  дълго чаканото ми палто от зара пристигна, всичко точно, но джобовете са зашити. Според мен има такива, но поради няква тъпа причина са зашити, не вярвам да са от онези декоративните, които са само за красота и които само имитират джоб. Аз не понасям палто или квото и да било яке без джобове и сега не знам какво да правя, страх ме е да го режа, а съм сигурна че има начин да се отворят тези джобове.
Това е палтото

# 453
Всички палта, които имам на Зара, са със зашити джобове. Режа ги с малка ножичка.

# 454
В описанието на палтото пише дали са истински или само за фасон, вижте там най- добре, преди да порите шевове.
И аз на държача на ципа на моето яке имах един шнур, стегнат с нещо като тиксо, махнах ги и после загрях, че този шнур е трябвало да остане за по- лесно хващане.

# 455
На повечето дрехи джобовете фабрично са тропосани /рехав шев за лесно разшиване/. Това се прави за да не се размести джоба при гладене и фиксарене при финалното гладене на преса.

# 456
Всички що-годе издържани като качество палта се продават така – със зашити джобове. Дори вътрешните. Режете леко с малка ножичка в началото и после конецът тръгва леко. Това се прави с цел да не се разваля фасона на палтото и да се запази от разтягане, късане при мерене.

# 457
  • Варна
Всички що-годе издържани като качество палта се продават така – със зашити джобове. Дори вътрешните. Режете леко с малка ножичка в началото и после конецът тръгва леко. Това се прави с цел да не се разваля фасона на палтото и да се запази от разтягане, късане при мерене.
Абсолютно така е.Аз дажа избягвам да ги режа и ползвам по тази причина.Дори и по някаква случайност да се разшие конецът  и да се наложи да го махна пак не ги използвам.

# 458
  • Пловдив

Чудя се кой от всички да закупя...

# 459
Третият.
Вторият десен ми е най ... неприятен.
При тези модели не само цветът е различен, но и типа горнище, а видът (и големината) на бюста е водещ при избор на горнище, според мен.
Аз съм с малък бюст и избягвам триъгълни горнища, защото ме правят още по-плоска. Това и е и другата причина (освен десена) да посоча номер 3 като предпочитан. Simple Smile)

# 460
Аз съм за 1.

# 461
Скрит текст:

Чудя се кой от всички да закупя...
Едно от къде е?

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 19:26 от bubanka

# 462
Мацки, имам един въпрос към дамите които носят чанти на Victoria's Secret. Поръчах си една, на външен вид много ми харесва, но е без цип... Sad . Какво мислите за тези чанти? За мен не са удачни, колкото и да ми харесва Simple Smile. Имам време да я откажа или пък да си пришия цип. Ето тази е :

# 463
  • Пловдив
Всичките бански са от Алиекспрес

Аз чанта без цип не мога да нося:
- разсеяна съм
- често мятам в колата и ще е вечно разсипана
След като ви харесва консултирайте се с шивач за пришиване на цип.

# 464
Не нося чанта без цип, защото ме е страх от кражби. А и като вали дъжд или сняг всичко вътре се мокри. 😂

Общи условия

Активация на акаунт